Şimdi Ara

Fas’ta kafası kesilerek öldürülen kadın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
5
Favori
95.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • entel84 E kullanıcısına yanıt
    Bence Boşuna tartışmayın zaten konuyu silecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu bulamadım ama tahmin ediyorum daha önceki videolarından nasıl birşey olduğunu, bunu okuyan islamcı kardeşim evet züğürt tesellisine devam gerçek islam bu değil diye haykır sen.
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    Ah su islam ve müslümanlar derken ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • video belli linklerde var, normalde aramalarda bulunmaz. bulan varsa da buraya yazmasın, bu forumu çocuklar da takip ediyor.
  • Videoyu izledim hassas olanlar kesinlikle izlemesin. Bunu yapanların hepsinin bulunup acı çeke çeke ölmesi lazım böyle vahşilik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip olaylarda suçu hemen İslam'a atan zavallılaradır sözüm.
    Mynamar'da suçsuz yüzbinlerce masum sivil insanı canlı canlı yakarak ve işkence ederek katleden budistler müslüman mıydı?
    Ruanda'da 1994 de 800 bin sivil masum insanı palalarla canlı canlı parçalayarak öldüren insanlar müslüman mıydı?
    Yahudileri II. dünya savaşında fırınlarda yakarak vahşice katleden almanlar müslüman mıydı?
    Yine ortadoğudaki ve arikadaki çaresiz sivil milyonlarca insanı kurdukları sistemli sömürge sistemiyle yüzyıllar boyu akla hayale gelmeyecek vahşi yöntemlere katledenler müslüman mıydı?.. Değildi. Bir ara hatırlatın da sizin o çok beğendiğiniz, yerlere göklere sığdıramadığınız aklınızı önce seveyim sonra da turp sıkayım.
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Onlar Müslüman değildi ama Suriye ve Irak a demokrasi ve özgürlük getirenler Müslümandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek islam değilciler için ;

    4/NİSÂ-89: Sizin de kendileri gibi inkar etmenizi istediler ki onlarla bir olasınız. ALLAH yolunda harekete geçinceye kadar onlardan kimseyi dost edinmeyin. Size karşı dönerlerse onları yakalayın, onları bulduğunuz yerde öldürün. Onları ne dost ne de yardımcı edinmeyin;

    2/BAKARA-191: Onları nerede yakalarsanız öldürün. Sizi çıkardıkları yerden (Mekke’den) siz de onları çıkarın. Zulüm ve baskı, adam öldürmekten daha ağırdır. Yalnız, Mescid-i Haram yanında, onlar sizinle savaşmadıkça, siz de onlarla savaşmayın. Sizinle savaşırlarsa (siz de onlarla savaşın) onları öldürün. Kâfirlerin cezası böyledir.

    4/NİSÂ-74: O halde dünya hayatını ahiretle satanlar Allah yolunda savaşsınlar! Her kim Allah yolunda savaşır da öldürülür ya da galip gelirse yakında ona çok büyük bir ecir vereceğiz.

    9/TEVBE-5: Allah’ın savaşı haram kıldığı aylar çıkınca, ilâhlığında, otoritesinde, mülkünde, tasarruflarında, Allah’a ortak koşan müşrikleri nerede bulursanız öldürün, yakalayın, hapsedin, bütün geçit başlarını tutun. Eğer tevbe ederler, isyandan vazgeçerek Allah’a itaate yönelirler, namazı âdâbına riayet ederek, aksatmadan âşikâre kılarlar, vicdanlarını, servetlerini, sosyal bünyelerini arındıran, berekete vesile olan zekâtı verirlerse onları serbest bırakın. Allah çok bağışlayıcı ve engin merhamet sahibidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverMindYo -- 21 Aralık 2018; 9:38:57 >




  • Ulan küfür edemiyorum, ağız dolusu etmek istiyorum ama edemiyorum

    Bir çok infaz videosu izledim ama hiç biri bana bu kadar etki etmemişti. İZLEMEYİN arkadaşlar cidden merakınıza yenik düşüp izlemeyin.





  • xelnaga kullanıcısına yanıt
    Yav he he. Adamları tutuklamışlar hala yalan sahte vs diye uydurmayın. Neyi savunmaya çalıştığınızın farkına varın artık.
  • Tastarakay kullanıcısına yanıt
    Video yu bende aradım bulamadım. Link atında bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeverMindYo kullanıcısına yanıt
    Bu ayetlerin öncesi ve sonrasını da yazsaydın keşke, ama yemez de mi.
    Buralarda hep savaş halinden bahsediyor, ki insanın insanı öldürmesi savaş halinde kaçınılmazdır.

    Nisa:
    Size ne oluyor da münafıklar hakkında iki gruba ayrıldınız? Allah onları yaptıkları işlerden dolayı başaşağı ederek eski konumlarına (küfre) döndürmüştür. Allah'ın saptırdığını yola getirmek mi istiyorsunuz? Allah kimi saptırırsa, sen onun için asla bir çıkış yolu bulamazsın.
    Arzu ettiler ki kendilerinin küfre saptıkları gibi siz de sapasınız da beraber olasınız. Bu sebeple, onlar Allah yolunda hicret edinceye kadar içlerinden dost edinmeyin. Eğer bundan yüz çevirirlerse onları yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün. Onlardan ne bir dost edinin, ne de bir yardımcı.
    Ancak sizinle aralarında anlaşma olan bir topluma sığınmış bulunanlar, yahut ne sizinle ne de kendi kavimleriyle savaşmayı içlerine sığdıramayıp (tarafsız olarak) size gelenler başka. Eğer Allah dileseydi, onları size musallat kılardı da sizinle savaşırlardı. Eğer onlar sizden uzak durur, sizinle savaşmayıp size barış teklif ederlerse; Allah, onlara saldırmak için size bir yol (yetki) vermemiştir.
    Diğer bir takım kimselerin de hem sizden emin olmak, hem de kavimlerinden emin olmak istediklerini göreceksin. Bunlar küfre her döndürüldüklerinde ona atılırlar. Eğer bunlar sizden uzak durmazlar, sizinle barış içinde yaşamak istemezler, ellerini savaştan çekmezlerse, onları yakalayın ve onları nerede bulursanız öldürün. İşte bunlara karşı size apaçık bir yetki verdik.

    Bakara:
    Sizinle savaşanlara karşı Allah yolunda siz de savaşın. Ancak aşırı gitmeyin. Çünkü Allah aşırı gidenleri sevmez.
    Onları nerede yakalarsanız öldürün. Sizi çıkardıkları yerden (Mekke'den) siz de onları çıkarın. Zulüm ve baskı adam öldürmekten daha ağırdır. Yalnız, Mescid-i Haram yanında, onlar sizinle savaşmadıkça, siz de onlarla savaşmayın. Sizinle savaşırlarsa (siz de onlarla savaşın) onları öldürün. Kâfirlerin cezası böyledir.




  • link paylaşabilecek var mı özelden
  • NeverMindYo kullanıcısına yanıt
    Ben bir şey uydurmuyorum, bu konuyla ilgili olan bir haber linki paylaştım.
    İngilizce bilmiyorsan translate.google.com
  • videoyu bu türden paylaşımlar yapan malum sitede tesadüf eseri görüp izledim, daha önce bir çok meksikalı kartel taliban vs videosu izlemiş biri olarak bu hem üzdü ve hem içim öfke ile doldu. turistik gezi amaçlı her şeyden habersiz masum bir kız bu şekilde ölümü hak etmiyor. son ana kadarda kendisine bunu yapacaklarını düşünmemiştir belkide. böyle cani insanların olduğundan bile haberi olmayabilir herkezi etrafındaki insanlar gibi sanarak. üzücü bir durum birkaç pislik tekrar islamın adını kirletecek olay müslüman bir ülkede yaşandığı için..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.