ölmekten dayak yemekten korkmuyorum öyle bişey olsa ölüceğimi bile bile girerim aralarına isterlerse 30 kişi olsunlar yinede farketmez.başıma 1 kere böyle bi olay geldi ne kadar kararlı olduğumu görünce vazgeçtiler bişey yapmadılar.ama size böyle yapın demiyorum her zaman bu kadar şanslı olunmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Dinc90
Laf atılmaya müsait yerde manitanla olmayacaksın...
apachiler heryerde ama hacı.
Laflara bak hele, adam kavga ederim diyor sert çıkıyorsunuz. Ne yapmasını bekliyorsunuz Allaha şükürler olsun böyle bir olay benim başıma gelmedi ama duymazdan gelip kaçacağıma öleyim daha iyi, orada sessiz kalırsam hayatım boyunca o acizlik beni yer bitirir.
Benim yanımda olması hiç önemli değil sokakta görsem yanında kız arkadaşı olan birisine laf atıldığını hayatta dayanamam. Genelde sallama arkadaşlar olduğu için belki inanmayabilirsiniz ama şerefim üzerine yemin ederimki 2-3 kez denk geldi yanında kız arkadaşı olan çocuklara laf atan ve hemen müdahale ettim. Bir insanın yanında çok afedersiniz or*spu bile olsa laf atılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye
Laflara bak hele, adam kavga ederim diyor sert çıkıyorsunuz. Ne yapmasını bekliyorsunuz Allaha şükürler olsun böyle bir olay benim başıma gelmedi ama duymazdan gelip kaçacağıma öleyim daha iyi, orada sessiz kalırsam hayatım boyunca o acizlik beni yer bitirir.
Benim yanımda olması hiç önemli değil sokakta görsem yanında kız arkadaşı olan birisine laf atıldığını hayatta dayanamam. Genelde sallama arkadaşlar olduğu için belki inanmayabilirsiniz ama şerefim üzerine yemin ederimki 2-3 kez denk geldi yanında kız arkadaşı olan çocuklara laf atan ve hemen müdahale ettim. Bir insanın yanında çok afedersiniz or*spu bile olsa laf atılmaz.
Katılıyorum..
Bazıları Eziklikten mi deyim yoksa Dayak yemekten mi korkuyorlar artık bilemiyorum ama.. yarın birgün Ensene vurup ağzındaki lokmayıda alırlar şak diye kalırsın orda..
yabancı mekanda 4 kişiyle 14 kişinin arasından çıktık ama 1e 15 nasıl olur tahmin bile edemiyorum. tabi adamdan adama fark var. boş mu dolu mu? emanet var mı yok mu? 3, 5 kişi neysede 15 biraz çok en mantıklısı sıfatlarını kafana yaz geç. 1e 1 kafasını bile kaldırıp bakmayan tiplerdir bir araya gelince kubaranlar. fişini kesersin birer birer.
quote:
Orijinalden alıntı: ImYourLife
10 15 kisilik bi grup apachi cogu sizden iri . napardiniz?
apaçiler yalnız yaşar yalnız gezer
quote:
Orijinalden alıntı: alicho
önce sözlü uyarırım sonra dayak yerdim heralde (tek başına 15 kişiyi indirebileceğini düşünen var mı?)
Ben düşünüyorum. Kızı bıraktıktan sonra onların havalarını alırdım.
Polat bile dalmaz o kadar kişiye.
quote:
Orijinalden alıntı: Ciudad de México
quote:
Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye
Katılıyorum..
Bazıları Eziklikten mi deyim yoksa Dayak yemekten mi korkuyorlar artık bilemiyorum ama.. yarın birgün Ensene vurup ağzındaki lokmayıda alırlar şak diye kalırsın orda..
ikinizin yaşları kaç bilmiyorum ama çok fazla cüneyt arkın, adanalı gibi film ve dizileri izlemeyin derim Kendinizi ordaki maraz ali gibi sanıyosunuz asarım keserim diye düşünüyosunuz anlıyorum sizi.. (bkz. ergen psikolojisi) Ama gercek hayat cok farklı... Başınıza gelirse anlarsınız ama bi kız için hayatınızı tehlikeye atmaya, sabıkalı olmaya, sakat kalmaya degmez.. Ha eger o kişi karınızsa tamam istediginizi yapın, ama diger türlü b.k yoluna gittiginizle kalırsınız...
off offf
belimdeki makinayı gösterirsem ne laf atan kalır ortada ne de apaçi tabii bu işin esprisi tabii 10 15 kişiye dalınmayacağını hepinizi biliyorsunuz bazı arkadaşlar gırgır geçmiş ama hiç ses vermeden çekip gideceksin hadi 2 3 kişi olsa neysede bu apaçi denen işe yaramaz kavgacı tipler böyle sürü halinde dolaşıyor maalesef...
haa tabi baya sağlam arkadaş grubunuz vardır toplarsın sende 15 20 kişi bunların bi güzel suyunu sıkarsın yada belinde makina taşırsın ucunu göstersen bu tipler 3,5 ata ata geri giderler
kız arkadaşımı evine yada minibüse falan bırakır bi telefon açardım.gerisi malum
ezeli çağırırım o adam 50 kişiyide yıkar stret fighterdan fırlamış nasılsa
Sevgilimi Onlara Bırakır Ne Haliniz Varsa Görün Derim
quote:
Orijinalden alıntı: HydroAcidX
quote:
Orijinalden alıntı: bozoklar
Hiç aldırmadan yoluna devam.Kız arkadaşının anlayışla karşılayacağını tahmin ediyorum.Yok eğer lafa devamsa dala bilirsin.
İçin nasıl rahat edecek?
Ben herşeyi göze alarak elimden geleni yaparım, çünkü öyle yetişen bi toplumuz.
Bu arada senin apaci dediğin nedir? En tırsak adamlar apacilerden çıkıyor.
Ben burda hepsinin dötünü kesiyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: ImYourLife
10 15 kisilik bi grup apachi cogu sizden iri . napardiniz?
keşke bir kaç bayan üye çıksada onlarında bu durumdaki düşüncelerini öğrensek
Ava çıkmış yabani hayvan mantığı bu. Apaçi laf atsa dalar mısın nedir?
"Dalarım tabii anasını satayım, etinden üç beş parça koparıp dişiye götürürüm o da yesin biraz. Sonra da yuvaya çekilir kemikleri kemiririz."
Aramızdada APACHİ Olmasın Böle Kişiler..Şaka Bir Yana Adamların Tiplerine Bakardım Sırık Falanlarsa Kıza Derdim - Al Şu Paramı Çantacıdan İstediğini Al Derdim.. Hem Kız Görmezdi Hem de Beylerle Konuşup Durumu Sakinleştirirdim :D Kızda Çantacıda Aaa Şimdi Sevgilim Adamları Paralıcak Derdi :D ?? nasıl
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
quote:
Orijinalden alıntı: Banzai!
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
Bunlar laftamı atiyor.Ben sadece bomba attıklarını biliyordum.Teknoloji gelişiyor...
geride kaldı bunlar aşın artık kendinizi..Commanche diye bişey var
bunların üretimi çoktaaaan kalktı
konu sslensin biraz
Apache helikopterlerini bazı arap ülkeleri hala kullanıyo biliyorum en alttaki Helikopterde amerikanın helikopteri olması gerek işin aslı kız arkadaşımı uzaklaştırdıktan sonra polisi ararım telefon kulubesinden eğer karakola yakınsam bunları şikayet ederdim