Basket ya da amerikan futbolu falan da mı oynatılsın istiyormuş ? Çok amaçlıdan kastı bu mu acaba ?
Bu stad bile çağın gerisindeyse çok merak ediyorum çağın ilerisindeki stad nasıl olur ? Uçsun falan istiyor herhalde.
Bu adama çok büyük saygı duyarım fakat son zamanlardaki açıklamaları biraz can sıkmaya başladı gerçekten. Bir çekememezlik seziyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
quote:
Orijinalden alıntı: M`Shinoda
quote:
Orijinalden alıntı: Error 404
quote:
Orijinalden alıntı: Tolqan
quote:
Orijinalden alıntı: the_Legend..
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
daha iyisi yapılana kadar en iyisi bu.
çok orjinal bi laf, nerden buldunuz acaba?
17 Mayıs 2000'den beri kullanıyoruz.hayırdır ?
Oy oy...
Vurmayın öldüüü
Yahu daha tamamlanmamış stada dışı güzel olmamış yok şurası şöyle burası böyle diyoruz ya pes doğrusu...Arkadaş bu stad içinde restaurantlar yürüyen merdivenler kafeler adete bir alışveriş merkezi anımsatan lüks tasarım,stadın heryerinde localar çift kat metro bağlantısı üstü açılır kapanır tavan yokmuydu yanlışmı okuduk başka stadyumdanmı bahsediyoruz,ama orasında burası yok şöyle yok böyle diyen arkadaşlar haklı bende bi eksiklik buldum...Şimdi bu stad bildiğim kadarıyla uçamıyor e yıl 2010 şunun şurasında 20 yıl sonra bireysel olarak uzaya gidecez yeri geldiğinde bu stadla uçabilsek ne güzel olurdu bencede olmamış,şu saydığım özellikleri Türkiyede zaten her stadyum taşıyor,geçen gün resimlere baktım baya bi ilerlemişler ama bi baktım o siyah camlara kuş pislemiş yaw olmaz abartmamak lazım bencede....Şakamısınız siz ya bu stadyum bittiğinde konuşun derim zira gülünç oluyor...
Kendi başkanlık döneminde demode de olsa bir stad yapamayan klübü sömürüp giden birinin bu tarz açıklamalar yapması komik değil mi?
galatasaray sadece futbol takımından ibaret olduğundan yapılan stadyumun da sadece futbol için olması tuhaf değil bence.ihtiyaca göre düşünmüşler
haklı olduğu en önemli nokta ulaşım bakımından olimpiyattan bi farkı olmayacağı ve hatta daha da kötü olma ihtimali var bence
izmirde yaşadığım için sormak istediğim bir soru var.
Bildigim kadarıyla bu stat TEM'in dibinde değil mi...Olimpiyat stadı ise çok uzak bir yerde diye biliyorum..
Gerekli bağlantı yolları yapıldığında nasıl bir ulaşım problemi yaşanır tam olarak anlamıyorum. İstanbullu arkadaşlar biraz aydınlatabilirse bizim gibi diğer şehirlerde yaşayanların daha net bilgisi olur diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ozzykay
izmirde yaşadığım için sormak istediğim bir soru var.
Bildigim kadarıyla bu stat TEM'in dibinde değil mi...Olimpiyat stadı ise çok uzak bir yerde diye biliyorum..
Gerekli bağlantı yolları yapıldığında nasıl bir ulaşım problemi yaşanır tam olarak anlamıyorum. İstanbullu arkadaşlar biraz aydınlatabilirse bizim gibi diğer şehirlerde yaşayanların daha net bilgisi olur diye düşünüyorum.
Stada metro gidiyor, otoyolun dibinde ama ulaşım sorunu var. Tabi kendisi Helikopterle geleceği için stada kendi adına bir ulaşım problemi var.
Stad bir kuş kafesi gibi,wembley,arsenal in stadı valencianın yeni yapılan stadı gibi değil ama 10 üzerinden 8 lik bir stad türkiye şartlarında çok iyi...
O söylemeye çalıştığı stadları yapabilmek için 300-400 milyon $ arası para harcamak lazım...
Ben bir fenerbahçeli olarak gayet yeterli ve güzel buluyorum stadı...Yanlız tribünde maç izlemeden de kesin kanıya varmak yanlış...
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Oy oy...
Vurmayın öldüüü
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Oy oy...
Vurmayın öldüüü
Aman deyimm
Kedı cıger ılıskısı
sen kulübü oyalamasaydında yapsaydın stad faruk süren 1996 yılında başlatmışsınız projeyi ama yapamamışsınız uefa kriterlerine uygun avrupanın en iyi 10 stadı arasına girecek 2016 için boşuna mı aday gösterildi stad neden çünkü ulaşımı iyi trafik kitlenmeyecek diye demode olan senin beynin
Bu adamdan bıktım.İşi gücü köstek olmak.Kendisini de biliyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme