Şimdi Ara

Farming Simulator [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.946
Cevap
20
Favori
108.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dogrudan aktarmanin bir yolu yok hocam ama yapan kisiler yeni oyuna gore duzenledikce onceki oyunda populer olan modlar geliyor zaten, follow me, course play gibi, tavsiyeniz varsa bende bakabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Hocam bu modun kullanımı nasıl?

Aska tovbeli adam sanırım İngilizce biliyormuşsunuz bu modla olan YouTube videoları hep İngilizce size zahmet bu modun kullanımı ile ilgili bilgi verir misiniz?

• arkadaşlar silaj yapmak icin silaji ilgili depoya bosalttim.ve sıkıstırıcı ile duzlemeye calıştım.acıklama kısmında fermantasyon icin kapatın diyor.nasıl kapatılacak.inekler icin 100 de yuz verimli yemek yapmak icin soruyorum.
  • golf_R hocam bendeki İngilizce tarzanca gibi birsey, valla hangi moddan bahsettiniz yabancı kaldım : D linki Atarsaniz hemen aciklayim nasıl kullanıldığını

Hsngencer hocam slaj yaptığınız o deponun ustune çıkıp R tuşuna bakacaksınız Ustu beyaz renkli örtüyle kapancak yaklaşık oyun saatiyle galiba 10-15 saat sonra slaj hazır oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Dogrudan aktarmanin bir yolu yok hocam ama yapan kisiler yeni oyuna gore duzenledikce onceki oyunda populer olan modlar geliyor zaten, follow me, course play gibi, tavsiyeniz varsa bende bakabilirim

Cevabınız için teşekkürler hocam. Eğer doğrudan aktaramıyorsak sıkıntılı ozaman. Ben şuan en çok zincir modunu istiyorum. O modu follow me modu ile kullanmak çok istiyordum ama neyse biraz daha beklicez artık oyun daha çok yeni şuan:)

Bu arada Course play modu ne işe yarıyor hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Far2Cry

quote:

Cevabınız için teşekkürler hocam. Eğer doğrudan aktaramıyorsak sıkıntılı ozaman. Ben şuan en çok zincir modunu istiyorum. O modu follow me modu ile kullanmak çok istiyordum ama neyse biraz daha beklicez artık oyun daha çok yeni şuan:)

Bu arada Course play modu ne işe yarıyor hocam?

Zincir modu ne işe yarıyor ki
  • https://youtu.be/oi0uqq58QbY

Bunun gibi çoğu video anlatıyorlar heralde?

• arkadaşlar yanlış koydugumuz yapıyı nasıl kaldiriyoruz?
  • Far2Cry kullanıcısına yanıt
    Course play aslinda en cok ise yarayan modlardan biri follow me'nin gelismis versiyonu gibi mesela yaninizda calisan isciye tarladaki bicerdoverden bugdayi al ambara gotur veya satmaya gotur gibi normalde olmayacak komutlari verebiliyorsunuz, zincir modu ne ise yariyor onuda ben merak ettim

• Garaj'dan placables, yerlesik yapiya gelin seceneklerde cikiyor oradan satabilirsiniz,

• Bazı dik yamaçlara yeni yollar yaptım hocam. 2-3 dorseyi birbirine bağlayınca haliyle traktörler patinaja geçiyor 2 traktörü birbirine bağlayıp follow mod ile çekicem zincir olmadığı için follow mod ile arkadan ittirmek zorunda kalıyorum

Course play modu dediğin gibiyse güzel modmuş hocam onu denicem teşekkürler:)

• quote:

Bazı dik yamaçlara yeni yollar yaptım hocam. 2-3 dorseyi birbirine bağlayınca haliyle traktörler patinaja geçiyor 2 traktörü birbirine bağlayıp follow mod ile çekicem zincir olmadığı için follow mod ile arkadan ittirmek zorunda kalıyorum

asıl senden korkulur hocam.cok değişik fanteziler var sende.cift dorse ile dağ tepe cıkmalar.kavaklar ile şekiller cizmeler

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Bazı dik yamaçlara yeni yollar yaptım hocam. 2-3 dorseyi birbirine bağlayınca haliyle traktörler patinaja geçiyor 2 traktörü birbirine bağlayıp follow mod ile çekicem zincir olmadığı için follow mod ile arkadan ittirmek zorunda kalıyorum

asıl senden korkulur hocam.cok değişik fanteziler var sende.cift dorse ile dağ tepe cıkmalar.kavaklar ile şekiller cizmeler

Daha dur akşama seralara kenevir ekicem bakalım nasıl olucak

Hocam dağları ne ile düzleştiriyorsunuz ben de onu çözemedim şu silindir şeklinde tarlaları birleştirmeye yarayan aletle mi? Ben sizin haritayı özellikle merak ediyorum şöyle bol screenshotlı
  • Dostlar, kendi sunucumuzda 5-6 kişi oynuyoruz yeni sayılırız. Oyun için mutlaka denemelisiniz dediğiniz modlar varmı? Varsa o modlar hangileri paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Hocam dağları ne ile düzleştiriyorsunuz ben de onu çözemedim şu silindir şeklinde tarlaları birleştirmeye yarayan aletle mi? Ben sizin haritayı özellikle merak ediyorum şöyle bol screenshotlı

Hocam dağları düzleştirmiyorum önce dağlardaki yamaçlardaki tüm ağaçları kesiyorum ve kendime oradan düz rampalar seçiyorum sonra orayı sabanla sürüyorum daha sonra kalvivatör ile düzlüyorum. Çimen ekmek istersen çimende ekebilirsiniz.
    Sonra burda iş sizin zevkinize kalmış çok dik yerlere rüzgar gülleri, güneş enerjileri ekleyebilirsiniz. Hatta sera bile kurabilirsiniz ben denedim oluyor:) Benim kavaklar yavaş yavaş büyüyor yolun kenarlarına ektiklerim. Az önce sokak lambası modu da gördüm akşam onları da ekleyip hoş bir ortam yarıtıcam

• Hocam birkaç saat oynadım denedim hemen hemen cozdum olayı

Turkce videolu anlatım yapacağım

• Fs15 ı cok oynadım fs17 yı oynamak ıstemedım 1saat falan anca oynadım.Sanırım aynı seylerı yapmak bayıyor bır sure sonra.Ama radıo ozellıgını begendım o ıyı dusunulmus.
    Helal olsun vallahi ne diyeyim Ama ciddi ciddi bitince fotoğraf atarsanız sevinirim merak ediyorum.
  • Farming Simulator [PC ANA KONU]

Az önce bilgisayarı acayim hem video cekeyim hemde az oynayayim Dedim Ama açılırken böyle oldu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.