Şimdi Ara

Farming Simulator'e verdiğim ibretlik ayar (SS'li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce Farming Simulator 2013 oynuyordum, baktım römork küçük geliyor tarlaya, fazla traktörleri satıp gidip büyüğünden bir römork aldım. Neyse biçtim tarlayı, bir de baktım benim hurda biçerin borusu mahsulü römorka boşaltamayacak kadar aşağıda! Ehehe, hemen buldum çözümü tabi, çektim biçeri yamacın kenarına, traktörü de aşağıya, sonra No Problem! :D Buyrun SS :D

Farming Simulator'e verdiğim ibretlik ayar (SS'li)

• Aylardır hiç anlayan çıkmamış
  • Böyle oyun mu olur lan
  • Şuan bakıyorum hala anlamadım.

Arkadaş kendini terkedilmiş ve yanlız hissettimi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlayamayacak birşey yok beyler :D patlayan ampulü değiştirmek için kolunuz yetmeyince altınıza koyduğunuz sandelye sayesinde kolunuz yetişir ya öyle işte

döverbiçer in kolu römorka yetişememiş adamda döver biçeri yüksek biryere çıkarmış
  • bu oyun nasıldır? yani şöyle sessiz sakin kafa dinleyebileceğim oyun arıyorum vakit geçirebileceğim. yaşım 25 tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

bu oyun nasıldır? yani şöyle sessiz sakin kafa dinleyebileceğim oyun arıyorum vakit geçirebileceğim. yaşım 25 tavsiye eder misiniz?

Tabi ki :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne sefilliktir abi ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delorean DMC-12

bu oyun nasıldır? yani şöyle sessiz sakin kafa dinleyebileceğim oyun arıyorum vakit geçirebileceğim. yaşım 25 tavsiye eder misiniz?

siz bu oyunu(daha doğrusu bu seriyi(çıkarsa))nirvanaya ulaşana kadar oynayabilirsiniz:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.