Şimdi Ara

Farklı Marka Ram Takılsa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 4*2 8 gb lik kingston hyper x 2666 mhz ram kullanıyorum ve şuan %94 pc kullanıyor yani yetmiyor Ben farklı marka 2666 mhz ram alsam 4*2 ya da 8*2 falan ? bir sorun olur mu

Onu geçtim atıyorum 3000 mhz li aldım biostan 2666 mhz ayarında çalıştırmak istesem olur mu ? anakartım Asus Ranger Maximus VIII

• Farklı marka da olsa kitlerin kendi içerisinde markaları aynı olacağından bir problem olmayacaktır. Ayrıca aynı hız ve gecikme (CL) değerli alırsanız BIOS ayarlaması ile uğraşmassınız. Velev ki farklı oldu BIOS onu kendisi dengeler yavaş olana göre.

Daha önce farklı iki markadan 4+4+1+1 şeklinde kullanmışlığım da var. 4+4 olanlar 800MHz CL6 ve 1+1 olanlar 666MHz CL5 idi. 4+4 daha hızlı çıktıydı ama. 10GB yerine 8GB daha yüksek hızda veri transferi yapabiliyordu.

Ek olarak birinci amaç oyun falan ise RAM hızının neredeyse hiç etkisi yok. O nedenle en ucuz uyumlu RAM'i alıp geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 25 Ocak 2017; 15:3:4 >
  • marka farketmez ki ddr uysun yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.