Şimdi Ara

Farklı bir INSIGNIA test hikayesi.. MPV'den D Sedana! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koltuk olayına farklı bir açıdan bakmak istiyorum fazla uzatmadan. Cruze'dan önce Megane 1 kullanıyordum ve (binmişseniz biliyorsunuzdur) koltukları gayet yumuşaktır.

Cruze'un koltuğuna deneme amaçlı oturduğum zaman, ilk anda sert geldi ama vücut yapıma göre uygun şeklinden dolayı rahatsızlık hissetmedim. Bir kere (2 dakikalığına) oturup hemen alelacele almış oldum Cruze'u.

Misal olarak Cruze'u 24 saatliğine test etmiş olsam, Megane 1 kullanıcısı olarak koltukların sertliğinden yakınabilirdim ve rahatsızlığımı dile getirebilirdim çevremdeki insanlara. Ama satın almış olduğumdan dolayı, artık psikolojik açıdan kabullenmek de işin içinde varsa, 10 günde alıştım ve bu zamana kadar da sorun olmadı.

Her ne kadar aracı 24 saatlik test ile denemiş olsak bile, toplamda belki en fazla 12-14 saatliğine kullanmışızdır ve bu bile tam olarak alışmak için gayet yetersiz bir süre. Onun için ben synthesizer arkadaşın hassasiyetini anlayabiliyorum ve hissettiklerine, anlattıklarına saygı duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

insignia 260 benim bildiğim overboost ile 280 olabilir
    denersiniz hocam sonucu bekliyorum
    kast ettiğim 1.6 cdtı

Emin ol 2 araç biraraya geldiğinde bunu deneyeceğiz, belki 1.6 CDTI ı çok yeni olduğundan ilk buluşmada zorlamayabiliriz ama ((:
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

kast ettiğim 1.6 cdtı

Emin ol 2 araç biraraya geldiğinde bunu deneyeceğiz, belki 1.6 CDTI ı çok yeni olduğundan ilk buluşmada zorlamayabiliriz ama ((:

Hocam sen test için talepte bulundun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

o değil de klimasız kedi gözü kartalla trabzondan çanakkaleye gelirmişiz bi de o yollarda
    302 ile yine trabzon çanakkale içinde sigara içilen vaziyete değinmiyorum bile

harbiden şaka bi yana insignia koltuk mevzusunu burada mı okudum başka yerde mi bilmiyorum ama olacak iş değil
    mesela ben açık çay içmem , demli de içmem , ikisinin arası olmalı
    bunun gibi bir takıntı muhtemelen

Yıllaaar önce ben de Çanakkale den Alman üretimi bir 302 ile Trabzon a gitmiştim. Şöförün hemen herkesi sollaması ve otobüsün genel kalite seviyesi çok hoşuma gitmişti ama dumanaltı iç mekan yüzünden başıma saplanan ağrıyı hala dün gibi hatırlıyorum.

Tavanda asılı duran analog saate göre sanki zaman donmuştu!

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Yok kardeşim talepte bulunmadım, zaten an itibariyle Edremit te bayi yok. Yarın Çanakkale ye servise gideceğim orda ilk hedefim yeni Astra yı kurcalamak olacak, test aracı varsa belki Insignia 1.6 CDTI ve Astra K yı dener akşama yazmaya çalışırım ama.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    hele bir elime geçsin
  • quote:

quote:

Yok kardeşim talepte bulunmadım, zaten an itibariyle Edremit te bayi yok. Yarın Çanakkale ye servise gideceğim orda ilk hedefim yeni Astra yı kurcalamak olacak, test aracı varsa belki Insignia 1.6 CDTI ve Astra K yı dener akşama yazmaya çalışırım ama.

yorumlarını paylaşırsan haberdar edersen okumak isterim. Ben astrayi çok beğendim ama bagaj olayı (kuculmus) beni araçtan soguttu.

• quote:

Orijinalden alıntı: uk79

hele bir elime geçsin

• quote:

yorumlarını paylaşırsan haberdar edersen okumak isterim. Ben astrayi çok beğendim ama bagaj olayı (kuculmus) beni araçtan soguttu.

Elbette paylaşırım, J kasada bagaj "silme" yetiyordu ama Insignia da rahat rahat yetiyor hatta boş alan dahi kalıyor.

K alıncaksa o zaman sw modeli alınmalı; artan diz mesafesi ve geniş bagajı ile Insignia ya çok ciddi bir alternatif olabilir, tabi J den daha verimli sürüş özelliklerinin yanısıra Insigna ya konfor anlamında ne derece yaklaşmış henüz bilmiyorum, malum varsa yoksa hafifleyen kasa - akselerasyon/tüketim muhabbeti dönüyor her yerde.
  • quote:

quote:

Elbette paylaşırım, J kasada bagaj "silme" yetiyordu ama Insignia da rahat rahat yetiyor hatta boş alan dahi kalıyor.

K alıncaksa o zaman sw modeli alınmalı; artan diz mesafesi ve geniş bagajı ile Insignia ya çok ciddi bir alternatif olabilir, tabi J den daha verimli sürüş özelliklerinin yanısıra Insigna ya konfor anlamında ne derece yaklaşmış henüz bilmiyorum, malum varsa yoksa hafifleyen kasa - akselerasyon/tüketim muhabbeti dönüyor her yerde.

Denemek lazım tabi ama swunu da bekleyecek zamanım var malum hedefte 20. Yıla Yeni bir opelle girmek var

• Yarın bende inceleyeceğim abi Astra K'yı bakalım nasıl aletmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Yarın bende inceleyeceğim abi Astra K'yı bakalım nasıl aletmiş?

Hadi bakalım

• "Araç dur kalk trafikte MCP şanzımana göre fersah fersah konforlu. Yığılma yok. Ayak frenden çekince zaten kendisi hareket ediyor.. 0-80 hızlanmada lambalarda hiç yığılma olmadı.. dikey bir hızlanma eğrisi var bu harika.. "

Test konunuzu zevk ile okudum.Tabiki begenmesiginiz veya hosunuza giden noktalar vardir.
    Su yorum benim bu araci almama 1.sebep olabilir
    C5 1.6 ehdi mcp sanzuman ile yasadiklarim beni bu sanzumana tovbe ettirdi

• quote:

quote:

kast ettiğim 1.6 cdtı

aynen hocam rodajdan sonra denersiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.