Şimdi Ara

FARKINDALIK KAMPANYASI, KONU: İŞSİZLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece 45 saniyenizi ayırmanız yeterli, tüylerim ürperdi...

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=429042256288

• Bu beni sinir ediyor işte yav bu tarz şeylere tepkisiz kalınca milletimizin gençlerini gerçekten cahil zannediyorum. Bu tabiiki bir videoya yorum yapmayla belli olmaz ancak konuya bakan kişi sayısı bile belli ediyor. Durmak yok yola devam...
  • Kimse kimseyi düşünmüyor.. Bu ülke eğer el ele ve herkes birbirine yardım ederse o zaman kalkınır.. Fakat okullarda veya başka çevrelerde görüyoruz herkes birbirinin kuyusunu kazıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Kimse kimseyi düşünmüyor.. Bu ülke eğer el ele ve herkes birbirine yardım ederse o zaman kalkınır.. Fakat okullarda veya başka çevrelerde görüyoruz herkes birbirinin kuyusunu kazıyor..

Öyle bir ülkeyiz ki hala engelli vatandaşlarımız için otobüslerimizin basamaklarını tek basamak yapmayıp alçaltmayn bir milletiz. Kaldırım basamakları öyle bir yapılmış ki bazen ben bile yürürken zorlanıyorum, tekerlekli sandalyedeki adam ne yapsın?

Avrupa ülkelerine dikkat edin kaldırım kenarlarının araç yolu ile mesafesi 5 cm falandır. İşsizlik elbette ki çok önemli bir durum ancak bence ilk onlarında bizlerle yaşadığını anlamamız gerek ve onlara kolay bir hayat vermemiz gerek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.