Şimdi Ara

Farkı bul 19 bin tl kazan(?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adı sanı duyulmamış çeşitli uydu kanalları üzerinden canlı yayın adı altında (nasıl canlı yayınsa artık 10 kanala birden farklı görseller ile aynı adam seslendiriyor) 2 farkı bulmamız isteniyor. Anaokul çocuklarının bile rahatlıkla bulabileceği kolaylıkta ama gelin görün ki yayına katılanlar sürekli sallamasyon cevaplar veriyor. Şimdi benim size sorum şu;

Bu tür yarışmalara güveniyormusunuz ve daha önce kazanıpta ödül alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantarın başııııı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arayınca dakikalarca yayına bağlıcaz diye bekletip sonra bağlantıyı kesiyolar. Bu arada acayip bi fatura giriyor size :)

Zeka geriliği yoksa ilkokul çocukları bile kanmaz aslında.

• Buna inananın beyni olduğundan şüphe ederim.

• Essssss beeeeeeşşş

• Cevap veriyorum : Mantarın başıı

• Denk gelen oluyor mu? Devam ediyorlar hiç denetlenmiyor bunlar herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sürekli denk geliyorum, bunların hiçbiri canlı yayın değil hepsi bant kaydı ve kanalı arayanlar kendi adamları, dk başı 20 TL ve sizi 2dk hatta tutup düşürüyorlar beleşten 40 TL kazanıyorlar ve bunlara inanan o kadar çok kişi olduğundan binlerce lirayı cebe atıyorlar, devletin bunlara el atması lazım dolandırıcıdan başka bir şey değil, gördüğünüzde görüntü alın ve bimere şikayet edin belki önlem alabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babaannemle denemiştik. telefonundan 10 lira çekmişlerdi. Kimse de açmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güveniyorum, 5 kavanozunu 100 TL ye aldığım balı yerken hep bu tarz programları izlerim.

• Jersey Devil kullanıcısına yanıt
  • O kanallarda ve o programlarda tam yayın sırasında altta böyle hızlı kayan bir yazı vardır ve bile bile bulanık yazarlar. Böyle çok dikkatli bakınca aynen şu tarz bi şeyler yazar.

Aramanın Dk/10TL - 20TL gibi ibare yer alır dakikada 20,20 kitliyorlar. :) Aradın mı en az 30dk hatta bekletirler daha sonra soruya doğru cevap verildi geç kaldınız derler. Sana giren çoktan girmiştir ama alttaki yazıyı iyi oku.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.