Şimdi Ara

Fare imlecinin kaybolması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
44.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. internette araştırdım ama bana yardımcı pek birşey bulamadım.

Oyunda durduk yere (aslında bişeylere basınca) mouse imleci kayboluyor. Yine sağ tıklayarak yön veriyorsun ama mouse imleci görünmüyor. Alt+ Tab yapsanda windown ekranında da devam ediyor. Bunun çözümü bilen varsa lütfen paylaşsın. Şimdiden teşekkürler.

• Bilgisayara restart at . Bildiğim kadarıyla başka çözümü yok . Çok uzun zamandır olan bir bug ama bir türlü düzeltmediler . Bende genelde dominion oynarken oluyor . Ama bir süre oynadıktan sonra geri de gelebiliyor .
  • Birinde daha vardi ayni sorun gurcell bir kac cozum yazmisti ama hatirliyamadim simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Kumikon evet reset atınca düzeliyor ama oyunun başında bile olunca aradaki vakit değerli oluyor ve evet bana sadece dominionda oluyor. onda da hide and seek oynuyorum sanırım bazı tuşlara birlikte/arka arkaya basınca oluyor.

@Requast peki o zaman menşınlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoL_Game -- 6 Temmuz 2013; 10:54:27 >
  • AYni sey bana dun aksam oldu ama sonradan kendine geldi. Nasil bozdum ya da nasil duzelttim emin degilim.

Edit:
    Oyundaki grafik ayarlari da bozulmustu, oyundan cikip yeniden irdigimde duzeldi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Aynı şekilde konu açmıştım dominionda bir sorun var.Alttaki videoda sorunu gösteriyor.Çözümü halen yok.

• ben arada tfde wombo combo falan oluyor fare kayboluyor efektlerden iki saat fare arıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fare İmleci Titriyor
    11 yıl önce açıldı
    Mouse imleci kayboluyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırım çözüm reset ya da oyunun kapa-aç
  • Fare ayarlarinda yazi yazarken fareyi kaybet gibi bisey vardi onu iptal edip yazarmisin bi

• Yazarken işaretçiyi gizledeki işareti kaldırdım ve düzeldi bende.
     Fare imlecinin kaybolması
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

Aynı şekilde konu açmıştım dominionda bir sorun var.Alttaki videoda sorunu gösteriyor.Çözümü halen yok.

wl op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

Aynı şekilde konu açmıştım dominionda bir sorun var.Alttaki videoda sorunu gösteriyor.Çözümü halen yok.

wl op

evet adamın w/l op'muş

• zaten bende o tik işaretlenmemiş durumda. umarım bi daha olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

zaten bende o tik işaretlenmemiş durumda. umarım bi daha olmaz

İsaretli degilse olmaz diye dusunuyorum bende isareti kaldirdim daha da olmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Requast

quote:

bende o tike asla basmadım. her bozulduğunda da bakıyorum fare ayarlarına ve tik olmuyor. sanırım o birşeylere basınca oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Requast

quote:

bende o tike asla basmadım. her bozulduğunda da bakıyorum fare ayarlarına ve tik olmuyor. sanırım o birşeylere basınca oluyor

Bende o tik isaretliydi kendiliginden benim kaldirmam gerekti

• evet şimdi başıma yeniden geldi. yok mudur çözümü
  • domi oynarken benim basıma da geldi pc ye rest at yada domi oynama
    ben evde domi oynıyamıyorum

• Hort. Yine oldu sebebini bilen yok mu?
  • 2 yıllık hort çekicem ama bende şöyle bir sorun oldu. sadece syndra oynarken oluyor bu. bazen q e yaptığımda w attığımda tam çözemiyorum ama w yada e kullanırken bir anda imleç kayboluyor. yerine syndra da topu w ile aldığımızdaki hedef simgesi geliyor. ayrıca sol tık map bölümünde işlemiyor sadece dükkanı açabiliyorsunuz. düzeltmek için de topu tekrar w le aldığınızda ve sağ tuşa bastığınızda düzeliyor. ticket attım onlar da tam anlamadı galiba. ss istediler de. f12 ile ss alınca imleç gözükmüyor. printscreen ile de olmuyor. nasıl düzelticez bunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.