Şimdi Ara

Fare desen fare değil,tavşan da değil,kanguru da olamaz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    de vücudu fareye, arka ayakları kanguruya, kulakları ise tavşana benzeyen bir kemirgen bulundu. Görenleri hayrete düşüren kemirgene adı verildi .

Acıpayam ilçesine ba lı Yazır beldesi Gümüş köyünde yaklaşık 1 ay önce Fuat Duran, arkadaşlarıyla dolaşırken, bir çukurun içinde de işik türde bir kemirgen buldu. Duran, kemirgene evinde baktı ın, ismini ise abbas olarak koyduklarını söyledi.

Kemirgeni, ekmek, yaprak ve karpuz gibi yiyeceklerle beslediklerini ifade eden Duran, Kanguruya benzetiyoruz. Ama kanguru da böyle olmuyor. Kulakları büyük. Yani de işik bir mahluk. Yetkililerden araştırmalarını istiyoruz.dedi.

VETERİNER HEKİMLER ODASI: YENİ BİR TÜR OLAMAZ

Denizli Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mehmet Ali Uzakgider, kemirgenin tavşan yavrusuna benzedi ini söyledi.

Kemirgenin genetik modifikasyon nedeniyle do um anomalisine ba lı olarak ana rahminde de işikli e u ramış bir yavru olarak tarif edilebilece ini vurgulayan Uzakgider, Bu canlının yeni bir tür olması mümkün de il. Çünkü tür olması için ço alma yetene inin olabilece i bir ailesinin veya çevresinin olması gerekiyor. Başka canlıların da olması gerekiyor. O nedenle bu tamamıyla genetik modifikasyona ba lı bir do um anomalisidir dedi.

Hepsi ve daha fazlası için Tıkla

Hepsi ve daha fazlası için Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotring 0.7 -- 13 Ekim 2007; 17:44:53 >

• Eminim gerçek değildir , bir aralar buna benzer fare kız olayı vardı buda onun gibi sadece maket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 13 Ekim 2007; 17:47:39 >
  • gerçekte varda afrika faresi miydi neydi (yanılıyor olabilirim)

yeni bi tür felan deil yani.
  • bu resimler kaç kere verildi ama hatırlattın için saol
  • belkide kanguru tavşanı şeetirince olmuştur
  • Arkadaşım kendi sitenin reklamını yapmaktan vazgeçsen artık.. Bikaç topic daha açarsan şikayetler başlar hoş olmaz..
  • daha önce konuşulmuştu anadoluda çeşitli yerlerde görülen bir tür adı neydi unuttum ama bizim veteriner böyle bir tür olduğunu bilmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zemin seçmeyen fare var mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Fare ağır mı olmalı hafif mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir hayvan görmüştüm belgeselde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

daha önce konuşulmuştu anadoluda çeşitli yerlerde görülen bir tür adı neydi unuttum ama bizim veteriner böyle bir tür olduğunu bilmiyor

veteriner hekim olarak ben söliyim o gördünüğüz arap tavşanıdır nadirde olsa anadoluda bazı bölgelerde görülür
  • çöl faresi bu, türkiyeye nasıl geldiğiyse muamma.. ama hayvanın öngörüleri kuvvetli olsa gerek ki taa çöllerden kalkıp gelmiş çöl olacak yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 13 Ekim 2007; 17:54:57 >
  • Tamam şimdi hatırladım bu hayvanın adı Fare tavşan kanguru = Fataka
  • Kedidir Kedi...
    --------------------
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.