Bildirim
Fare alıcam yardımız gerek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: akdoganberkay
hocam fiyat aralığını söylersen daha iyi mouselerde önerebilirim.
150 TL ye kadar çıkabilir hocam. -
Razer deathadder chroma -
G502 -
Adam microsoft wireless mouse önerdi ya :D
Amazonda steelseries rival 32 dolar 6 dolar da kargo var toplam 38 dolar yani 101 tlye gelir.
Ben mouse alacak olsaydım onu alırdım.
Şu an razer deathadder chroma kullanan biri olarak bu yorumu yaptmı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Amazonda steelseries rival 32 dolar 6 dolar da kargo var toplam 38 dolar yani 101 tlye gelir.
Şu an razer deathadder chroma kullanan biri olarak bu yorumu yaptmı.
Birde bilinmeyen markalar yerine koymuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo
Şu an razer deathadder chroma kullanan biri olarak bu yorumu yaptmı.
Valla ne microsoft ne steelseries , Razer'ı almaya karar verdim. -
Oynadığın oyuna göre değişir csgo fps oyuncusu isen bunların hiçbirini alma derim ... -
quote:
Orijinalden alıntı: furkovic
Oynadığın oyuna göre değişir csgo fps oyuncusu isen bunların hiçbirini alma derim ...
CS:GO ve BF3 , BF4 oynuyorum. Öneriniz varsa alabilriim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tihilu
quote:
Oynadığın oyuna göre değişir csgo fps oyuncusu isen bunların hiçbirini alma derim ...
CS:GO ve BF3 , BF4 oynuyorum. Öneriniz varsa alabilriim.
Cs için alacaksan steel seriesin angle snappingli iki üç mouse var onlardan birini al .senin önerdiğin g502 filan moba mouse . -
quote:
quote:
quote:
Cs için alacaksan steel seriesin angle snappingli iki üç mouse var onlardan birini al .senin önerdiğin g502 filan moba mouse .
Hocam g502 tamam çok tuşu olması sebebiyle moba içşn uygun olabilir. Ama bu fps oyunu oynanmaz demek değil. Hatta her türlü kullanım için avantaj olarak görüyorum ben. Tüm tuşları kullanmayız fps oyununda olur biter. Diğer Oyunlarda ya da günlük kullanımda ise artısı olur. Ben gayet cs go oynuyorum g502 ile ve çok da iyi geldi açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
quote:
quote:
quote:
Cs için alacaksan steel seriesin angle snappingli iki üç mouse var onlardan birini al .senin önerdiğin g502 filan moba mouse .
Hocam g502 tamam çok tuşu olması sebebiyle moba içşn uygun olabilir. Ama bu fps oyunu oynanmaz demek değil. Hatta her türlü kullanım için avantaj olarak görüyorum ben. Tüm tuşları kullanmayız fps oyununda olur biter. Diğer Oyunlarda ya da günlük kullanımda ise artısı olur. Ben gayet cs go oynuyorum g502 ile ve çok da iyi geldi açıkçası.
Bende g502 kullanıyordum ama çok rahatsızdım moba filan oynamam cs go ve strateji oyunları.G502nni sol ve sağ tıkı çok kısa cs için uygun değil bence steelseries vs daha rahat . zaten tüm pro oyuncular bunlardan kullanıyor. G502nin alangirli güzel görüntüsüne bakıp aldanmamalı .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X