Aracı başka nedenlerden dolayı satın almadım ama araç sahibi sadece farı açtığında hatanın kadrana geldiğini söndürüp stop edip tekrar çalıştırdığında yanmadığını söyledi büyük ihtimalle sizin de belirttiğiniz voltajı uymayan dandik bir ürün takılı |
Farda Çakma Led Xenon Yasaklanmalı !!! ( YASAKLANDI) (9. sayfa)

-
-
HESABIMIN SİLİNMESİNİ İSTİYORUM
-
HESABIMIN SİLİNMESİNİ İSTİYORUM
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Muayene zamanı söküp, muayeneden sonra tekrar takıyorlar. Polis ceza yazıyor olsa böyle olmazdı. Ama olsun polis cam filmi, egzoz ile falan uğraşsın.jandarma farklı mı sanki, tek yaptıkları yol kenarı araçta oturup hız cezası yazmak
-
yıllar geçsede kurtulduk yasak geldi son zamanların en iyi haberi.
yurt gazetesi
Bu farlar yasaklandı, ağır cezası var!https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/bu-farlar-yasaklandi-agir-cezasi-var-h262694.html -
Çok şükür emeği geçen herkese teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru karar ama ne kadar üstüne gidilecek?
Muayene istasyonlarının başta geçirmemesi lazım, rüşvet işini bitirmeleri lazım muayene istasyonlarında.
Bu ürünleri sınırdan sokulmaması, bu ürünleri satan Tuning dükkanlarına düzenli haftalık zabıta baskınları ve bu ürünleri satan, montajını yapanlara ilk sefer 50.000TL para cezası, ikinci sefer 6 ay net yatar hapis cezası da vereceksin. Bir işi de disiplinli ve sağlam yapın.
Ana bulvar ve büyük caddelere sürpriz büyük saatler süren çevirmeler atılmalı, trafik polisinin yanına çevik kuvvet ya da yunus ekibi dahil edilmeli, polise en ufak mukavemet eden tas kafa traş sahte adidas eşofman ayakkabı ya da bol paça kot altına beyaz spor giyenlerin en ufak hatasında bir şarjör boşaltma yetkisi de polise acilen verilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 12 Mart 2025; 19:48:5 > -
"polise en ufak mukavemet eden tas kafa traş sahte adidas eşofman ayakkabı ya da bol paça kot altına beyaz spor giyenlerin en ufak hatasında bir şarjör boşaltma yetkisi de polise acilen verilmeli"
Bu yazdıklarınızı son derece haklı görmekle beraber tas kafa ve sahte adidas kelimeleri gülümsetti beni
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X