Şimdi Ara

FarCry'de takıldım (BOAT) yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FarCry'de gemide kaldım helikopter geliyor beni vuruyor ne yapmam lazım kaçamıyorum ve onu vuramıyorum yardımlarınızı bekliyorum bölüm boat

• orda aslında senin ölmene sebep olan arkandaki ağır makinalı sahibi merdivenlerden yukarı çıkıp hemen arkanı kasalara verirsen helikopterdeki adamı vurabilrsin çok fazla isabetli atış yapamıyor çünkü
  • vallahi roket atıyorum ölmüyor eteş ediyorum ölmüyor bu adam ölürmu siniper'le veya başka silahla nasıl öldürürüm yardımlarınız için teşekkürler
  • Bazıları denize atlayıp kıyıda vurdum diyor:) ama benim taktiğim şuydu.Bombayı koy geri çekil patlamayla hemen kaptan köşküne çık.Ordan helikopter gelince pencere veya kapıdan saydır,baktın yerler su almaya başladı hemen dışarı ve hemen arka taraftan merdivenle kaptan köşkünün üstüne çık.Burdan direği siper alarak saydır,bomba atan makinalı tüfeğide kullanabilirsin vuruşları sayma:) olabildiğince vur iyi korunursan canın ve mermiler yeterli geliyor,helikopter vurulunca geri çekilecek.
  • orda gemiden hızlıca kaçtıktan sonra direk o eski püskü gemi kalıntısının arkasnıa saklan.sniper ı geç.taramalıyı geç onların hiçbiri işine yaramıycak sadece bazuka yı al eline.zaten gemide cephane veriyor.

orda eğilerek bekle görüş alanına girince isabetli şekilde bazukayla vurmaya çalış.vurulmamaya dikkat et.zaten 5 yada 6. rokette düşüreceksin helikopteri.

ama zor o bölüm zaten bende 3. deneyişimde geçebilmiştim.
  • yaw abi çok uraştım yarın biraz daha üzerinde durucam bitmesine kaç bölüm kaldı 20 filan diyorlar
  • 20 bölüm oyun toplam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaaa arkadaşlar bende ileleyen bölümlerde bi küçük köprügeçip dagın girişine kutrulmuş bi labaratuara geliyorum ben uzakta iken bitane doktor uçaga binip kaçıyor sonra ben kapıdaki ikiadamı haklayıp cepane alıp içeri daliyoum içeriye girince demo giriyor sonra kapdan giriyorum camlı bölüm arkasından görünmez biri ateş ediyor yaklaşınca görünüyor orayı geçiyorum ileride ikitane daha var onlarıda geçiyorumda orda takılıyorum gidecek yerim yok nasıl yapacam burayı anahtar nerden almam gerekiyor yol göçsterin lütfen
  • ya dostum hatırladığım kadarıyla orda yeşil cam var onu kırıp aşaıya atlıyosun zemin su dolu.orda bi kasa var o girişi kapatıyor onu çek kenarı atla suya devam et.
  • açıkçası ben şifreyle geçmiştim
  • gemiyi patlattıktan sonra hılıca kıyıdaki ağaçların arkasına yüz saklanarak roketleri helikoptere yolla isabetli atman gerek
  • Merdivenden çıkar çıkmaz sağındaki kasanın yanına eğilerek dur ve helikopteri bekle
    Helikopter çıkınca adama ateş açıyorsun ve dumanlar çıkararak uzaklaşıyor ve daha sonra geminin üstündeki elemanları vurmaya başlıyorsun
    aslında çok basit
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

ya dostum hatırladığım kadarıyla orda yeşil cam var onu kırıp aşaıya atlıyosun zemin su dolu.orda bi kasa var o girişi kapatıyor onu çek kenarı atla suya devam et.

eyvallah kardeş akşam bi deniyim ordakilerin de kafasını koparıp yola devam
  • ben helikopteri falan vurmadım.. içindeki makınalıyı vurdum.sonra helikopter gitti..
  • helikopter deki ateş eden adama direk kurşunları salla belden yukarı isabet ettirrsen zaten helikopter tüyüyo ama onu vuramam diyosan arkana bakmadan geminin diger tarafına dogru koş kasaların arkasından üsteki makinalıyı vur onun yerine çık ama makinaya geçme blundugun yerden gördüklerini indir sen oraya çıkanakadar etrafa dağılıyorlar makina ile ateş edip öldürenekadar kursun nerden geldi anlamıyosun ben bu şekilde geçtim sanada kolay gelsin
  • bu ne yaw adam boat bölümünden bahsediyo son yazılanların hepsi daha baştaki bölümle ilgili, adam orayı geçeli sene olmuş
  • arkadaşlar sağolun geçtim helikoptere ve adama ateş ettim dumanlar çıktı ve gitti yardımlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.