Şimdi Ara

ALERJİK RİNİT BELASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ulan ne lanet bir hastalıksın sen ya! arkadaşlar bu hastalık bende yaklaşık 3 yıldır var şu an mometix aq ve anthix kullanıyorum kesintisiz her mevsim, ama yok fayda etmiyor. yaklaşık iki ay önce burun ameliyatı oldum eğriliği düzeltirken burun etlerinin bir miktarını kesip bu alerji konusunda beni rahatlatacağını söyledi doktorum bende kabul ettim. iki ay geçmesine rağmen öncesiyle hiçbir fark yok doktor ödem olduğunu söylüyor ama alerjiden de olabileceğini düşünüyorum. immünolojiye gitmeye bir türlü fırsat bulamadım şu an da bu virüsten dolayı gitmeyi istemiyorum en kısa zamanda gideceğim. etkili olan sprey tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 Yıl boyunca tedavi olmaya çalıştım. Alerjin rinit problemim var benimde burnum kendi kendine tıkanıyor ve geniz akıntısı boğazlarımı kurutup her saniye her an her gün boğazlarımın ağrısına sebep oluyor ve hep böyle yaşıyorum. Hiçbir antihistamin çözüm olmadı. Cerrahpaşada gerekli tedavileri gördükten sonra bana kalıcı çözümün iğne tedavisi olduğunu söylediler tabi ki 100% sonuç değil. Ev tozlarına inanılmaz alerjim var ve eskiden yoktu bir anda başladı birde kedim var onada alerjim var. Artık yaşanamaz hale geldi iğne tedaviside olamıyorum özel 3-5bin paradan bahsediyor cerrahpaşada ücretli kısma randevu alamıyorsun...

• Dostum bunun bir çözümü yok, o verilen ilaçların alayı da geçici anlık rahatlama sağlar. Mezara kadar seninle bu hastalık, dikkat etmen gereken şeyleri doktorun söylemiştir, onun haricinde yapabileceğin bir şey yok.

• Bende de alerjik rinit var, eğer her mevsim sürekli varsa toz alerjisidir o, eğer randevu alabiliyorsan alerji doktoruna git, alerji testi yaptır. Başa bela olduğu doğrudur ama doktor bana sabırlı olmam gerektiğini söyledi en zor geçen belirtisi ise geniz akıntısıymış. Sürekli boğazımı temizleme hissi duyuyordum önceden artık o kadar olmuyor. %70 düzeliyot ilaçları kullandığım müddetçe. Virüs bitince alerji aşısına başlayacağım artık o da bir 3 sene sürüyormuş
    Edit: gitceğin hastane aşırı yoğun olmadığı sürece yeni yapılan ferah şehir hastaneleri gibi hastanelere gidebilirsin, alerji polikinliği çok boş ve rahat oluyor çok az kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkanq4 -- 13 Ekim 2020; 17:9:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faranjit Belası :(
    10 yıl önce açıldı
    Reflü Hastalığı
    14 yıl önce açıldı
    Reflü Hastalığı :(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Alerji aşısı var yaklaşık 10 yıl önce bulundu daha yeni bir tedavi yöntemi. Her ne kadar iyileştireceği kesin olmasa da nerdeyse tamamen iyileştirebildiği de oluyor. Kişiden kişiye tedaviye olumlu yanıt vermesi değişiyor. Ama yaklaşık 2-3 sene her ay hastaneye gidip aşıyı olmak gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.