Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.636
Cevap
45
Favori
94.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

dlc'lere de girecekler mi arkadaşlar? bir açıklama yapıldı mı?
    Az önce kontrol ettim. Çevirdiğimiz dosyada sadece Hours of Darkness DLC'sinin yazıları var. Şu an çevirdiğimiz dosya oyunun ilk sürümlerinden biri olduğu için diğer DLC'ler çıkmamış olabilir. Ama Erdem abi güncel dil dosyasını bulursa ekleyecektir. Yani evet, DLC'ler de çevirilecek.

Orijinalden alıntı: Eren Acar

Az önce kontrol ettim. Çevirdiğimiz dosyada sadece Hours of Darkness DLC'sinin yazıları var. Şu an çevirdiğimiz dosya oyunun ilk sürümlerinden biri olduğu için diğer DLC'ler çıkmamış olabilir. Ama Erdem abi güncel dil dosyasını bulursa ekleyecektir. Yani evet, DLC'ler de çevirilecek.

Alıntıları Göster
    Ek olarak şunu da ekleyeyim, Bekir abi bana bağlanıp Son sürüm oyunda DLC dosyalarına da baktı ve dosyaları açtığımızda herhangi bir Dil dosyası çıkmadı. Herhalde tekndil dosyası içinde ve o da hali hazırda zaten çevriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Ek olarak şunu da ekleyeyim, Bekir abi bana bağlanıp Son sürüm oyunda DLC dosyalarına da baktı ve dosyaları açtığımızda herhangi bir Dil dosyası çıkmadı. Herhalde tekndil dosyası içinde ve o da hali hazırda zaten çevriliyor

Alıntıları Göster
    Az evvel çevirdiğimiz dosyaya baktım, dosya içinde Lost on Mars DLC'sine ait satırlar da var ama çok değil 10 bilemedin 15 tane. Dead Living Zombies'in yok mesela, enteresan.
    PC Cases / PC Kasa= ASUS TUF GAMING GT501VC TEMPERLİ CAM USB3.1 MidT ATX !! CPU / İşlemci = AMD Ryzen 5 3600 4,2GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci 7nm !! Ram = Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) 3600MHz DDR4 Ram CMW16GX4M2Z3600C18 !! Graphic Card / Ekran Kartı = XFX AMD Radeon RX 5700 XT RAW II Ultra 8GB GDDR6 256Bit DX12 !! Mainboard / Anakart = Asus Tuf B450-Plus Gaming AMD B450 AM4 DDR4 4400 Mhz ATX !! HDD = (x2) WD Black 3,5" 1TB 64MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM !! Harici HDD / External HDD = WD 2,5" 1TB Elements USB3.0 / USB2.0 !! SSD = Adata XPG SX8200 Pro 256GB 3500MB/1200MB/s 3D NAND PCIe Gen3x4 M.2 2280 SSD Disk - ASX8200PNP-256GT-C !! Monitör / (") Monitör = Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms 144Hz FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming !! PSU = ZALMAN ZM700-GLX SERİSİ 80PLUS 700W !! (")Kulaklık / Headphone = JBL Quantum One 9.1 Hi-RES !! Klayve / Keyboard = LOGİTECH G213 PRODİGY RGB !! Fare / Mouse = LOGİTECH G102 PRODİGY RGB !! Joystick = MICROSOFT XBOX ONE WHİTE !! Hoparlör / Speaker = Mikado MD-318BT 2+1 25W Siyah Usb Fm Bluetooth Destekli Led Işıklı Hoparlör !! İşletim Sistemi / Operating System = Windows 10 Pro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotfold

Az evvel çevirdiğimiz dosyaya baktım, dosya içinde Lost on Mars DLC'sine ait satırlar da var ama çok değil 10 bilemedin 15 tane. Dead Living Zombies'in yok mesela, enteresan.

Alıntıları Göster
    Hepinize teşekkür ediyorum, sabahlara kadar çalışıyorsunuz, bu hakkınız ödenmez, ellerinize sağlık,

Orijinalden alıntı: EmRe-92

Dostum inşallah Far Cry 5'den sonra şu Far Cry 3 ve 4 de el atılır. Özellikle Far Cry 4 oyun yarı ingilizce yarı türkçe.
    3. oyun tamam da 4.oyun tam anlamıyla Türkçe.

Orijinalden alıntı: cozepud

3. oyun tamam da 4.oyun tam anlamıyla Türkçe.

Alıntıları Göster
    Far Cry 4 e yeni güncelleme geldi bu yüzden dil dosyası değişti o yüzden İngilizce yerler var. Far Cry 5 ten sonra inşallah Erdem abi de müsait olursa kendisi Far Cry 3 e ve 4 tekrar bakacak.

• quote:

Alıntıları Göster
    Senden aldığım son sürüm dil dosyasını Erdem abi sisteme aktarmış mıydı tam emin değilim. Fazlalıkları bulup eklemek o zaman için zahmetli olacağından eklenmemiş olabilir. Önemli değil sistemdeki metinler bitsin son sürüme uyarlar, çevrilmemiş fazlalıkları erdem abiye iletirim.

• quote:

Far Cry 4 e yeni güncelleme geldi bu yüzden dil dosyası değişti o yüzden İngilizce yerler var. Far Cry 5 ten sonra inşallah Erdem abi de müsait olursa kendisi Far Cry 3 e ve 4 tekrar bakacak.

Alıntıları Göster
    Bu lanet ubi neden yıllanmış oyunlara güncelleme getiriyor assassins creed'in eski oyunlarında yaptı aynısı
    Artık nasıl güncelleme yapıyorsa Ubisoft. Brotherhood ve Revelations'un Türkçe Yamalarını bozmuş, Animus düzenlemiş ama hala sıkıntıları oluyor. Birde iki oyun, özellikle de Revelations bug ve glitchlerden geçilmiyor. Zamanında Valve'da HD olayını getirmişti cs 1.6 için. Sırf millet csgo'ya geçsin diye. Öyle ki 1.6da steam girenlerin sesi nonsteam olanlara robot gibi geliyordu.
  • Revelationsı o buglar glitchler yüzünden yarıda bırakmıştım. Oynadığım en buglu oyun olabilir. Far crya gelince sık çıkmasa katlanılır 3-4 senede bir gelse çok daha iyi olur, senede bir, 1.5 senede bir gelince "öff yeter daa" dedirtiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 24 Temmuz 2019; 13:4:43 >
  • Söve söve bitirdim dün diyebilirim. Yahu daha oyun yeni başlamış, controllerı elime aldım bug var. Karakter yürüyemiyor, gidip oyunun klasöründen bir dosyayı falan siliyorsun. Sayesinde soğudum biraz seriden. Yoksa 2 haftada 3 oyunu bitirdim.
  • Son durum nedir 2. kez oyuna başladım türkçe yama arar oldu gözlerim baktım rockerdem diye bi site %88 Son İşlem: 28 Temmuz 2019 Pazar 17:51 yazıyor bu oyunu türkçe bitirmem lazım kesinlikle çünkü 1. kez bitirdigimde hiç zevk alamadım anlamayarak bitirdim %100 türkçe bitirmek çok zevk alacağım anlamına gelir bende bağış yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

Bu lanet ubi neden yıllanmış oyunlara güncelleme getiriyor assassins creed'in eski oyunlarında yaptı aynısı

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimalle Uplay entegrasyonu için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Ya burada hadi çıksın çıksın diye kendimizi yırtıyoruz ama oynayacak kadar güzel bir oyun mu ne malum yamayla oynayınca 1 saat sonra kapaticaz
    Kesinlikle oynanması gereken bi oyun 2. kez oynuyorum şuan ingilizce olarak oynamak çok sıkmıyor ama türkçe anlayarak oynamak daha iyi olmazmı işte suraya git şunu vur ahmeti vur mehmete git gibisinden demesi işte şurda inelim dikkatli olun gibisinden şurda şukadar adamı vur demesi daha hoş olurdu bence hem görevleri idrak ederdik hemde oyunun konusunu anlardık. garanti oynaman gerek. türkçe
  • Yamayı merakla bekliyoruz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.