Şimdi Ara

Far cry 4 kasıyor''Çözüldü''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
10.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler far cry 4 Ün sistemimde kasmadı normalmi.1080 p hight ta bile takılmalar oluyor.fps 75 ten 50 lere kadar Düşüyor.sistem : Msi gtx 770.amd FX 6100.8 gb g skill 1600 MHz rem .

Edit:Oyunu v1.5 Sürümüne güncelledim.Fx 6100 de bile takılmalar baya azalmıştı.Fakat şuan intele geçtim şimdi hiç sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitakilli -- 1 Şubat 2015; 22:36:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Islemcin darboğaz yapabilir benim sistemde ortalama 35 40 arası fps vermekte

• Hocam 50 fps kötü değil takılma olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleTower -- 25 Aralık 2014; 10:31:44 >
  • 50 fps de takilma olmaz islemci sıkıntılı yetmiyor muhtemelen

Su oyunlar icin coklu cekirdek destegide 2 yildir gelmedi amd fxler icin. :-)))

• işlemcin güçsüz bence ondan kaynaklanıyor ;
    hem oyun iyi işlemci istiyor hemde fx 6100 ile gtx 770'i tam performans kullanmak mümkün değil.
    forumda fx 6300'ün gtx 770'i tam kullandımadığı ile ilgili testler vardı kaldı fx 6100 mimari olarak daha da kötü.

aşağıdaki video'da 4.6 ghz i5 2500k ile akıcı oynamış gerçi fps 40-60 arası değişmiş ama akıcı duruyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=VuOM0rYXkgQ
    amd fx 8320 kullanırken bende ani fps düşmeleri ve takılmalar yaşamıştım.intele geçtiğimde düzelmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 25 Aralık 2014; 10:49:11 >
  • Far cry4 amd işlemcileri pek sevmiyor malesef ancak 8350 +oc ile akıcılık yakalarsın. i7 3770 ve 280x ile 45 kareden aşşağısını görmüyor genelde 50-60 kare arasında geziniyor.
  • Bendede kasıyor sorun nedir acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    geçen yıl açıldı
    Far Cry 7 | PC ANA KONU
    geçen yıl açıldı
    Far cry 5
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun 30 mu 60 fps mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede oluyor bazen vramden dolayı bazende optimizasyon yada amd ile bir derdimi var be akıcı oynanmıyor klasik ubisoft oyunu anlamak güç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitakilli kullanıcısına yanıt
    sistem belleği ne kadar ram yani
  • yigitakilli kullanıcısına yanıt
    işlemcin 770 i düzgün besliyemiyodur ama başta o oyunada yetemediğini düşünüyorum, bende 50 average la oynuyorum gtx 760 ile fakat yağ gibi akıyo oyun.

@KacaKTV

60fps.
  • cpu ya oc yapmadıysan buyuk ıhtımal darbogaz yasıyosun makul bır mıktar oc yap ıslemcıye darbogaz ortadan kalkar ama gpu ya oc yapma bu sefer daha fazla cpu ya oc yapmak zorunda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

işlemcin 770 i düzgün besliyemiyodur ama başta o oyunada yetemediğini düşünüyorum, bende 50 average la oynuyorum gtx 760 ile fakat yağ gibi akıyo oyun.

@KacaKTV

60fps.

Hocam msi afterburner indir ve oyunda kontrol et bakalim hangisi tikaniyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes her konuda olduğu gibi darboğaz demiş

Far cry 4 işlemci yoran bir oyun değil zaten . bu oyunda bu tür micro stuttering sıkıntıları yaşayan çok , bende yaşıyorum çözüm bulamadım özellikle araç kullanırken daha da artıyor . low ve ultra ayarlar dahi değişen bir durum olmuyor

3570K 4.5 ghz
  • Dediğim gibi bende bu oyun yağ gibi akıyo takılma afallama gibi 1 durumla hiç 1 şekilde karşılaşmadım, böyle sıkıntılar varsa ya system seçiyo bu oyun ya kürekli oyun kürekli vindows ya arkada çalışan programlar antivirüs v.s. gibi şeylerden kaynaklı olabilir ama o kartla o işlemci, shuter yaşanmıycak oyunda bile yaşayabilir'de, özelliklede ubisorft oyunlarında.

@KacaKTV
    Mesajın muhtemelen bana değildi herhal ama her ihtimale karşın CPU kullanım durumunu göstermek için oyuna girip 1~2 resim aldım, işlemcim küçük 1 overclokclu 2.80ghz to 3.25ghz de i7 860 HT ve boost kapalı kullanıyorum, sadece 3. çekirdek yüksek oluyo sürekli gerisi düşük, kart gtx 760
    oyun 1920x1080 ultrada, GPU kullanımı saniyelik bile 99% altına düşmüyo.

Far cry 4 kasıyor''Çözüldü''  Far cry 4 kasıyor''Çözüldü''  Far cry 4 kasıyor''Çözüldü''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 25 Aralık 2014; 17:31:46 >

• coax47 kullanıcısına yanıt
    dostum 49 fps leri görüyorsun bu şartlarda kasma hissetmemen normal çünkü oyunu 60 fps deneyimi yaşayamadan oynuyorsun

monitör tazeleme hızın 49 ise orası ayrı bir konu tabi , şahsen ben 60 fps den 57 ye düşse dahi bu oyunda kasılma yaşıyordum
  • oyunun updateleri var 1.5 hatta 1.6 update olması lazım yapmadıysanız yapın suttering sorunları 1.3 te çözülmüştü yanlış hatırlamıyorsam 1gb. küsür update ler alıyodu sürekli, 1.3 le sıkıntısız bitirdim ve sildim oyunu.
  • monitörüm 60hz ama stabil fps ler alıyorum yani 50 average yapıyo oyun ve fps oranım pek düşmüyo çatışmalarda youn sahnelerde en kötü 43~45 e fln inebiliyo, belki stabil fps ler 100'ünden shuttering varsada farkedemiyo olabilirim fakat demek istediğim konu sahibinin bahsettiği gibi afallama takılma gibi sıkıntılar yaşamıyorum.
  • Farcry 4 klasöründe yapılması gereken bir ayar var.Ana konusunda aratırsan çözümü bulursun.Onunla anlık donmalar çözülüyor.
  • coax47 kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ BEN GTX 760 Bİ EKRAN KARTI ALCAM BANA ÖNERİRMİSİN MEMNUNMUSUN GTX760 DAN
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.