Şimdi Ara

Far Cry 3 FPS Değerleriniz (310.64 Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
2
Favori
15.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gmfaruk

oyun amd destekli ayık olun

hemen 690 ları satıp amd aldım, teşekkürler uyarın için..
  • beyler oyunda sankı lag varmıs gıbı sorun var..takıla takıla gıdıyor oyun..cf yı kapattım tek kartlada aynı problem..oyun cıdden sorunlu..bu nedır yaa..allahın belası son cıkan tum oyunlar sorunlu..
  • quote:

biz ayığız sen ayıkmısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laroz

Yeni sürücü 310,64 ile performans artışı çok yüksek

Ultra Detay MSAA 8X

30 saniyelik FRAPS Benchmark değerlerim 80 fps yi geçti. "Aynı yerde aldığım iki SS den anlaşılacağı gibi 21 fps aldığım yerden 80 fps aldım"

Bu kadarını Nvidia bile iddia etmiyordu. Bence sonuçlarınızı Nvidia kullanıcı formunda paylaşın ve PR çalışmasında bulunduğunuz için para talep edin.

• far cry 3 ü de hitmanıda oynamadım oynayasımda hiç yok sanırım kartı satmalıyım bende şu oyun heyecanınıza hayranım beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Bu isin tadi kacti harbiden... Seytan diyor bosver cozunurlugu,Antialiasingi...al bir konsol bak keyfine...keske konsol oyunculari gibi bu detaylara onem vermesek ama o da olmuyor iste...

Zaten PS4 ve Xbox 720 2 sene içinde piyasada olacak ve ilk 3-4 yıl bütün PC oyuncuları ağzı açık seyredecek, 1080p ve hatta 4K çözünürlük destekleyecek en kral Antialiasing ayarları yapılmış olacak oyunların grafik detay menüsü olmayacak, açıtığın her oyun max fps de misler gibi oynayacaksın, bunların hepsinide ortalama 500 dolarlık bir makine yapacak

Bunları piyasadaki neredeyse bütün konsollara sahip biri olarak yazıyorum tabi çok iyi bir PC sahibi olarakta yazıyorum

o zaman bizde pc yi bırakır konsola geçeriz panpa

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

far cry 3 ü de hitmanıda oynamadım oynayasımda hiç yok sanırım kartı satmalıyım bende şu oyun heyecanınıza hayranım beyler

valla bende oyun oynayamıyorum artık pek dostum yaşlanıyormuyuz nedir?

tek oynadığım fifa 13,günde 1 saat falan, onuda sinir krizleri geçirtiyor meret
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Bu isin tadi kacti harbiden... Seytan diyor bosver cozunurlugu,Antialiasingi...al bir konsol bak keyfine...keske konsol oyunculari gibi bu detaylara onem vermesek ama o da olmuyor iste...

Zaten PS4 ve Xbox 720 2 sene içinde piyasada olacak ve ilk 3-4 yıl bütün PC oyuncuları ağzı açık seyredecek, 1080p ve hatta 4K çözünürlük destekleyecek en kral Antialiasing ayarları yapılmış olacak oyunların grafik detay menüsü olmayacak, açıtığın her oyun max fps de misler gibi oynayacaksın, bunların hepsinide ortalama 500 dolarlık bir makine yapacak

Bunları piyasadaki neredeyse bütün konsollara sahip biri olarak yazıyorum tabi çok iyi bir PC sahibi olarakta yazıyorum

Yeni konsollar Crysis'i oynatırsa iyi

Bu arada:http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=68604584

• quote:

Ultra Detay MSAA 8X

30 saniyelik FRAPS Benchmark değerlerim 80 fps yi geçti. "Aynı yerde aldığım iki SS den anlaşılacağı gibi 21 fps aldığım yerden 80 fps aldım"

Far Cry 3 FPS Değerleriniz (310.64 Güncellendi)

Sanırım bir önceki sürücüde SLI akrif değildi

Eski değerler;

2500K 4,7Ghz
    16 GB 1634Mhz
    120 GB SSD
    GTX 690

Sürücü sürümü 310,61

Ultra detayda;

30 Saniyelik FRAPS benchmark ile oyun içi gezinti

MSAA kapalı ortalama 52 FPS
    MSAA 2X ortalama 41 FPS
    MSAA 8X ortalama 21 FPS

Değerler aynen Hitmandaki gibi rezalet acil sürücü gelmeli

GTX690 aldığımdan beri yeni çıkan iki oyun biri Hitman diğeri Far Cry 3, ikiside ultra detay akıcılık yok çok sinir bozucu bir şey, sadece ekran kartı 5 tane konsol parasına eş değer ve oyunu akıcı oynamak için detay kısmam gerekiyor

kardeşim yardımcı olurmusun ben dün indirdim sonra akşam tekrar bu driver guncellenmiş dendi tekrar indirdim ve sli kullanamiyorum :S 2 tane 570 var (680'den çok daha iyi fps aliyorum her oyunda ancak bu oyunu anlamadım)

su anki driver : 310,64 beta en yeni driver başka yok

oyun ultra

msaa ise 2 de çok rahat ancak 8 oynatması gerek :S

oysakı sli nvidia da devrede görüniyor

oyun da sli kapalı olsada aynı ayar çok rahat olmasada anlamadım gitti :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 30 Kasım 2012; 13:36:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

biz ayığız sen ayıkmısın ?

büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

690 böyleyse diğer kartlar ne olur.

ATi'de durum nasıl acaba.

oyun amd destekli

http://sites.amd.com/us/game/Pages/game-home.aspx
  • Hitman gibi demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

Ultra Detay MSAA 8X

Eski değerler;

2500K 4,7Ghz
    16 GB 1634Mhz
    120 GB SSD
    GTX 690

Sürücü sürümü 310,61

Ultra detayda;

MSAA 2X ortalama 41 FPS
    MSAA 8X ortalama 21 FPS

GTX690 aldığımdan beri yeni çıkan iki oyun biri Hitman diğeri Far Cry 3, ikiside ultra detay akıcılık yok çok sinir bozucu bir şey, sadece ekran kartı 5 tane konsol parasına eş değer ve oyunu akıcı oynamak için detay kısmam gerekiyor

kardeşim yardımcı olurmusun ben dün indirdim sonra akşam tekrar bu driver guncellenmiş dendi tekrar indirdim ve sli kullanamiyorum :S 2 tane 570 var (680'den çok daha iyi fps aliyorum her oyunda ancak bu oyunu anlamadım)

oyun ultra

Ben biraz SLI konusunda yabancıyım, Voodoo 2 efsanesinden bu yana ilk kes çift ekran kartım(daha doğrusu GPU) oldu(gerçi o zaman 3 taneydi 1 tane S3 trio, 2 tane Voodoo 2 )ben 310,64 yükledikten sonra Nvidia profilden Far Cay 3 seçerek oynadım;

ve hiç sorun yaşamadım 80 fps ve üzeri rahatça oynanıyor, arada takılmalar var diyen arkadaşlar var ama bende en ufak bir takılma yok 32" 3D TV ile oynuyorum yakın mesafeden yani takılma olsa çok rahat algılardım

• 6850 ile 15 - 20 arasi bir fps aldim 1440x900 msaa 8x herse full ultrada driver surumu 12.10 cod black ols 2 de full herse en ust detaylarda 60 fpsden dusmedi bu oyun bence sorunlu arkadaslar yakinda yeni bir patch cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

Ultra Detay MSAA 8X

Eski değerler;

2500K 4,7Ghz
    16 GB 1634Mhz
    120 GB SSD
    GTX 690

Sürücü sürümü 310,61

Ultra detayda;

MSAA 2X ortalama 41 FPS
    MSAA 8X ortalama 21 FPS

oyun ultra

Ben biraz SLI konusunda yabancıyım, Voodoo 2 efsanesinden bu yana ilk kes çift ekran kartım(daha doğrusu GPU) oldu(gerçi o zaman 3 taneydi 1 tane S3 trio, 2 tane Voodoo 2 )ben 310,64 yükledikten sonra Nvidia profilden Far Cay 3 seçerek oynadım;

ve hiç sorun yaşamadım 80 fps ve üzeri rahatça oynanıyor, arada takılmalar var diyen arkadaşlar var ama bende en ufak bir takılma yok 32" 3D TV ile oynuyorum yakın mesafeden yani takılma olsa çok rahat algılardım

windows xp kullanyorsun ?? galiba

windows xp kullaniyorsan ondan rahatsın yoksa sende aynı sorun ile karşılaşırdın

---------

eğer kullanmiyorsan win7 veya win8 ise çok saçma aradakı bu fark normalde sen en düşük 80 alıyorsan benım 60 en az almam gerekir :DD

• 8x msaa herşey full

Avg: 31.796 - Min: 20 - Max: 46

Far Cry 3 FPS Değerleriniz (310.64 Güncellendi) Far Cry 3 FPS Değerleriniz (310.64 Güncellendi)

4x msaa hbao diğer herşey ultra

46.789 - Min: 21 - Max: 69

Far Cry 3 FPS Değerleriniz (310.64 Güncellendi) Far Cry 3 FPS Değerleriniz (310.64 Güncellendi)

oyunda bir kaç ayar kısıp yüksek fpsler elde edilsede akıcılık yok sanki anlık takılmalar mevcut gibi

ubisoft neasıl bir oyun yapmışsa artık birde amd oyun programına dahil bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_R6

6850 ile 15 - 20 arasi bir fps aldim 1440x900 msaa 8x herse full ultrada driver surumu 12.10 cod black ols 2 de full herse en ust detaylarda 60 fpsden dusmedi bu oyun bence sorunlu arkadaslar yakinda yeni bir patch cikar

çözünürlüğü yükselt ayarlardan düş daha güzel görüntü grafik alırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

hemen 690 ları satıp amd aldım, teşekkürler uyarın için..

:DDDD

sankı amd desteklı olursa nvidia oynayamaz / nvidia desteği olursa amd oynayamaz bir bok değişmiyor amd olup nvidia kartlarının daha iyi fps aldiği oyunlarda var , oyundan oyuna değişiyor değişence birkaç fps sadece bazıoyunlarda ör: skyrim amd çok avantajlı ancak bazı younlarda nvidia çok avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

8x msaa herşey full

Avg: 31.796 - Min: 20 - Max: 46

4x msaa hbao diğer herşey ultra

46.789 - Min: 21 - Max: 69

oyunda bir kaç ayar kısıp yüksek fpsler elde edilsede akıcılık yok sanki anlık takılmalar mevcut gibi

ubisoft neasıl bir oyun yapmışsa artık birde amd oyun programına dahil bir oyun

windows xp de oyna bak fps nasıl artiyor ;))

50-60larda görürsün sen fps'yi :D ben deniyecem bakalım kaç alıcam

• 8x boşa açmayın 2x zaten yeterli , postfx de fazladan fxaa veriyor onuda high dan yukarı kasmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.