Şimdi Ara

FAR CRY 3 (DH ANA KONU) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
9
Favori
59.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu arkadaşlar neredeyse öldürmediğim hayvan kalmadı(domuz, tapir, tiger, keçi, ceylan, köpek balığı, timsah), toplamadığım börtü böcek çiçek kalmadı ama biri bana nasıl 2/3 silah değişeceğimi söyleyebilir mi ?

tuşlara bakıyorum ama o tuşlar çalışmıyor yardım edin.. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacı23

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspirin_Gripin -- 3 Aralık 2012; 20:56:42 >
  • Beyler oyun türkçemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amare_34

Beyler oyun türkçemi

Hayır
  • Keske Turkce olsaydi harika olurdu
  • Oyunu hem Pc hem Xboxda oynuyorum,Xboxda gözle görülür fps düşmesi var ama ach için katlanacaz artik

• 850G açtım single da 1 tane ach kaçırdım lanet olsun.
  • Co-Op splitscreen grafikler berbat ya
  • Oyunu ps3 te pc modunda /game ayarlarda oynadıgım zaman fps cıddı derecede arttı pikseller daha da sıkılaştı .x360 vers yarın deneyeceğim.tv philips led 32 ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

850G açtım single da 1 tane ach kaçırdım lanet olsun.

Hangi ach. hacı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

850G açtım single da 1 tane ach kaçırdım lanet olsun.

Hangi ach. hacı?

Earn every tattoo by learning all the skills-30G

Oyunda 54 tane skill var 53 tanesini aldım ama 1 tanesi kilitli onuda açmam için dual death from above kill yapmam lazım ama ada da öldürecek düşman kalmadı tüm outpost görevlerini yapmıştım erkenden ne olacak bilmem.

• Oyunda shark craftlarını topladım sonra öldüm öldükden sonra craftlar gitmiş save kendımız yapıcaz sanırım bu görevlerden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

Frame rate ozellikle PS3'de acayip dusuk, 14 fpse dustugu zamanlar oluyor videoya gore

http://www.youtube.com/watch?v=n0IM9so9Yl0

Dedigim gibi bu oyun kadar konsollari zorlayan bir oyun cikmamisti hic ve bu oyun kesinlikle bu konsollara gore degil.

görsel olarak çok daha iyi görünen oyunlar var. konsolları da daha çok zorlayan oyunlar var.

burada sorun yapımcının optimizasyonu düzgün becerememesi olabilir olsa olsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Frame rate ozellikle PS3'de acayip dusuk, 14 fpse dustugu zamanlar oluyor videoya gore

Dedigim gibi bu oyun kadar konsollari zorlayan bir oyun cikmamisti hic ve bu oyun kesinlikle bu konsollara gore degil.

görsel olarak çok daha iyi görünen oyunlar var. konsolları da daha çok zorlayan oyunlar var.

Hangi oyunlar mesela? Oyun yapimcisi degilim ama Uncharted, GEOW ve benzeri oyunlarin her ne kadar gorsel acisindan etkileyici olsalar dahi bir Sandbox oyunuyla kiyaslanamaz olduklarini bilmek icin bu konuda bir expert olmak gerekmez. Nasil oluyor da kucuk mekanlarda gecen bir tps/fps oyununu devasa bir adada gecen free roam oyunla kiyaslarsin anlayabilmis degilim. 7 yillik konsolun ekran karti modern PC'lerle neredeyse kafa kafaya oyun oynatiyor, Medium-High ayarlarina denk geliyor daha yapimci ne yapsin?

Onu bunu gectim normalde bile kiyaslama yaparsak ornegin bu oyundaki orman detaylari Uncharted'dan bile daha iyi mesela, veya silah modellemeleri bir Battlefield 3'den daha guzel. Bence rakibi olmayan bir oyun gorsel anlamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 4 Aralık 2012; 17:29:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Hangi oyunlar mesela? Oyun yapimcisi degilim ama Uncharted, GEOW ve benzeri oyunlarin her ne kadar gorsel acisindan etkileyici olsalar dahi bir Sandbox oyunuyla kiyaslanamaz olduklarini bilmek icin bu konuda bir expert olmak gerekmez. Nasil oluyor da kucuk mekanlarda gecen bir tps/fps oyununu devasa bir adada gecen free roam oyunla kiyaslarsin anlayabilmis degilim. 7 yillik konsolun ekran karti modern PC'lerle neredeyse kafa kafaya oyun oynatiyor, Medium-High ayarlarina denk geliyor daha yapimci ne yapsin?

Onu bunu gectim normalde bile kiyaslama yaparsak ornegin bu oyundaki orman detaylari Uncharted'dan bile daha iyi mesela, veya silah modellemeleri bir Battlefield 3'den daha guzel. Bence rakibi olmayan bir oyun gorsel anlamda.

bir oyun sandbox oldu mu en çok o zorlar diye bir şey yok maalesef. bu olsa olsa bizim gibi oyuncuların yapabileceği dayanaksız bir yorum ve genelleme olur. saints row da sand box, ps3'ü uncharted 3'ten daha mı çok zorluyor?

ha ama konsolların ne kadar zorlanabileceğini gta 5 ile göreceğiz. şehir ortamı dağ-taş tepe-deniz ortamına benzemez. irili ufaklı hareket eden ve etmeyen pek çok obje vardır.

tartışılmayacak bir şey var ki: konsollar 7 yıllık olmasa bu oyunun medium ya da high'ı da "modern" pc'lerde böyle olmazdı. belki low'u böyle olurdu. dolayısıyla aferin konsollar, aferin ubisoft diye bir şey yok. pc'lerin de önünü kesen konsollar aslında...

uncharted sadece ormanda berbat eyvallah da senin kurallarını çiğneyip (sandbox ile tps kıyaslanmaz) kıyaslamaya girersek uncharted her türlü basar yalnız. geow için de aynısı geçerli.

silah modellemelerine de dikkat etmedim de ultra ayarlardaki bf3 le bu oyunu kıyaslamak bence saçma olur. bf3 nere bu nere?

bu arada illa bir oyunla bunu kıyaslamak istiyorsanız bu oyun ilk crysis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 4 Aralık 2012; 17:46:58 >

• Saints Row dedin ya, artik konusma burada bitmistir diyorum. Sen haklisin kardesim takil kafana gore.
  • oyun kalmadı çıkacak su ara bu iyi oldu
  • Oyuna dün akşam başladım ve 6 mblık title updateini kurarak oynuyorum. Fps düşüşüne zaman zaman rastlasam da oynamayı fazla etkilemiyor. Acaba title updatein getirdiği bir şey mi bu?
  • Ne taktınız şu fps düşüşüne yeter arkadaşlar oyundan keyif almaya bakın artık
  • fps muhabbeti tek pc bolumunde oluyordu buralara kadar geldi,ben oyunda hic dikkat bile etmedim buna gayet oynanacak sekilde bu arada bu oyun GOTY olur he olmassa demekki biz oyundan anlamiyoruz,oyun moyun oynamam birdaha
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.