Şimdi Ara

FAR CRY 3 (DH ANA KONU) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
9
Favori
59.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tekrar basladim
  • Dual death from above skilini açamadım gerekli öldürme şeklini bir turlu başaramadım videolardan izlediğimin aynısını uyguluyorum fakat ölmüyor dikkat edilmesi gereken bir tuş mu var yoksa başka birşeymi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben oyna yeni başladım kacisdan sonra bitki topla domuz öldür diyo bitkileri toplarında domuzlari nasıl oldurcez yanlarına gidiyom anca vuruyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silahla dostum kafalarına sık
  • Abi Far Cry 3 de adamları nasıl arbaya bindire bili

    Tabikide Bizimkileri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbzlim -- 16 Aralık 2014; 15:38:56 >
  • Sağlam grafikli harika bi oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steeby -- 13 Ekim 2015; 17:47:14 >
  • abi oyun muhteşemdi ya. Lakin son sahne ile ilgili anlamadığım bir şey var. oyunu ingilizce oynadığımdan kaçırmış olabilirim.


    finalde "safe your friends" i seçtim, fakat Jason adada mı kaldı yoksa arkadaşlarıyla geri mi döndü anlamadım. "i can't come back from this" diyordu.


    neyse yine de son sahne beni baya etkiledi. güzeldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Revion

    abi oyun muhteşemdi ya. Lakin son sahne ile ilgili anlamadığım bir şey var. oyunu ingilizce oynadığımdan kaçırmış olabilirim.


    finalde "safe your friends" i seçtim, fakat Jason adada mı kaldı yoksa arkadaşlarıyla geri mi döndü anlamadım. "i can't come back from this" diyordu.


    neyse yine de son sahne beni baya etkiledi. güzeldi.

    Aynen oyun muhteşemdi. Eğer Far Cry 4 ü oynamadıysan kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.


    [/Sen arkadaşlarını kurtarmışsın yani elleri bağlı kızın boğazını kesmediysen onları kurtaşmıssın demektir. Eğer kızın boğazını kesip adada citra ile kalmayı seçseydin citra sana ihanet edip sevişirken hançeri kalbine saplmamış olacaktı ve sende ölmüş olcaktın. Ben pc de türkçe yaması ile oynadım ve daha zevkli oluyor ingilizce bilmeyen için.]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tün ayarlar en düşük olmasına rağmen oynanamayacak kadar kasıyor.
    hp pavilion dv6700
    win7 64bit
    nvidia gforce 8400m gs
    dual core 2.00 ghz
    4 gb ram
    256mb+1791mb paylaşımlı ekran.
    Sorun ne olabilir. Bu alet ile oynanamayacaksa sileceğim, bari yer kaplamasın bilgisayarda.
  • Arkadaşlar oyunda Vaas ve Hoyt'u öldürdüğümüz anlarda direk rüya alemi gibi bir olaya geçiş yaparak öldürüyorum. Bir yerde bir detayı kaçırdım sanırım bıçakla ilgili. Demek istediğim mesela Vaas bize bıçağı saplıyor sonra oyun rüya alemi gibi bir boyuta geçiyor. Hoyt ta parmağımızı kesiyor ama sonra odadaki herkesi halletmiş olarak çıkıyoruz rüya boyutundan. Bunun sebebi Citra'nın yaptığı ayinler mi bilenler açıklarsa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeoTiger

    Arkadaşlar oyunda Vaas ve Hoyt'u öldürdüğümüz anlarda direk rüya alemi gibi bir olaya geçiş yaparak öldürüyorum. Bir yerde bir detayı kaçırdım sanırım bıçakla ilgili. Demek istediğim mesela Vaas bize bıçağı saplıyor sonra oyun rüya alemi gibi bir boyuta geçiyor. Hoyt ta parmağımızı kesiyor ama sonra odadaki herkesi halletmiş olarak çıkıyoruz rüya boyutundan. Bunun sebebi Citra'nın yaptığı ayinler mi bilenler açıklarsa sevinirim.
    Silmiştim yeniden başlayım
  • Herkese merhaba, yeni üye oldum. Yıllar önce orijinal DVD'si ile Far Cry 3 almıştım. Bilgisayarıma kurayım dedim yeni açtım. Oyunu kurdum. Oyunla birlikte Uplay diye bir uygulamada kuruldu. Anladığım kadarıyla oyun oradan açılıyormuş. Açmayı denedim fakat uygulama hata verdi açılmadı. Daha sonra Ubisoft'un sitesinden Ubisoft Connect uygulmasını indirdim üye oldum oyun şifresini girdim aktive ettim. Oyunu görüyor. Fakat oyunu açmaya çalışınca oyun başlatılamıyor diye hata veriyor. Oyunun doğru yüklendiğinden emin olun eminseniz ya da destek ekibine başvurun diyor. Oyunu sildim tekrar yükledim ama sonuç aynı. Forumda benzer durumları aynı oyun için yaşayanlar olmuş yazılanları yapamaya çalıştım ama olmadı. Orijinal oyun alıp böyle sorun oluyorsa o zaman orijinal oyun almanın anlamı ne? Yok mu bunun basit bir çözümü yardımcı olabilecek olan var mı acaba?





  • catil C kullanıcısına yanıt

    aldığın hatayı yazar mısın

  • Oyunu bir türlü açamayınca sildim tekrar bakıp yazarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.