|
FAR CRY 3 (DH ANA KONU) (30. sayfa)
-
-
Dual death from above skilini açamadım gerekli öldürme şeklini bir turlu başaramadım videolardan izlediğimin aynısını uyguluyorum fakat ölmüyor dikkat edilmesi gereken bir tuş mu var yoksa başka birşeymi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler ben oyna yeni başladım kacisdan sonra bitki topla domuz öldür diyo bitkileri toplarında domuzlari nasıl oldurcez yanlarına gidiyom anca vuruyolar
silahla dostum kafalarına sık -
Abi Far Cry 3 de adamları nasıl arbaya bindire bili
Tabikide Bizimkileri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbzlim -- 16 Aralık 2014; 15:38:56 > -
Sağlam grafikli harika bi oyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steeby -- 13 Ekim 2015; 17:47:14 > -
abi oyun muhteşemdi ya. Lakin son sahne ile ilgili anlamadığım bir şey var. oyunu ingilizce oynadığımdan kaçırmış olabilirim.
neyse yine de son sahne beni baya etkiledi. güzeldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Revion
abi oyun muhteşemdi ya. Lakin son sahne ile ilgili anlamadığım bir şey var. oyunu ingilizce oynadığımdan kaçırmış olabilirim.
neyse yine de son sahne beni baya etkiledi. güzeldi.
Aynen oyun muhteşemdi. Eğer Far Cry 4 ü oynamadıysan kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tün ayarlar en düşük olmasına rağmen oynanamayacak kadar kasıyor.
hp pavilion dv6700
win7 64bit
nvidia gforce 8400m gs
dual core 2.00 ghz
4 gb ram
256mb+1791mb paylaşımlı ekran.
Sorun ne olabilir. Bu alet ile oynanamayacaksa sileceğim, bari yer kaplamasın bilgisayarda. -
Arkadaşlar oyunda Vaas ve Hoyt'u öldürdüğümüz anlarda direk rüya alemi gibi bir olaya geçiş yaparak öldürüyorum. Bir yerde bir detayı kaçırdım sanırım bıçakla ilgili. Demek istediğim mesela Vaas bize bıçağı saplıyor sonra oyun rüya alemi gibi bir boyuta geçiyor. Hoyt ta parmağımızı kesiyor ama sonra odadaki herkesi halletmiş olarak çıkıyoruz rüya boyutundan. Bunun sebebi Citra'nın yaptığı ayinler mi bilenler açıklarsa sevinirim.
Silmiştim yeniden başlayımquote:
Orijinalden alıntı: NeoTiger
Arkadaşlar oyunda Vaas ve Hoyt'u öldürdüğümüz anlarda direk rüya alemi gibi bir olaya geçiş yaparak öldürüyorum. Bir yerde bir detayı kaçırdım sanırım bıçakla ilgili. Demek istediğim mesela Vaas bize bıçağı saplıyor sonra oyun rüya alemi gibi bir boyuta geçiyor. Hoyt ta parmağımızı kesiyor ama sonra odadaki herkesi halletmiş olarak çıkıyoruz rüya boyutundan. Bunun sebebi Citra'nın yaptığı ayinler mi bilenler açıklarsa sevinirim. -
Herkese merhaba, yeni üye oldum. Yıllar önce orijinal DVD'si ile Far Cry 3 almıştım. Bilgisayarıma kurayım dedim yeni açtım. Oyunu kurdum. Oyunla birlikte Uplay diye bir uygulamada kuruldu. Anladığım kadarıyla oyun oradan açılıyormuş. Açmayı denedim fakat uygulama hata verdi açılmadı. Daha sonra Ubisoft'un sitesinden Ubisoft Connect uygulmasını indirdim üye oldum oyun şifresini girdim aktive ettim. Oyunu görüyor. Fakat oyunu açmaya çalışınca oyun başlatılamıyor diye hata veriyor. Oyunun doğru yüklendiğinden emin olun eminseniz ya da destek ekibine başvurun diyor. Oyunu sildim tekrar yükledim ama sonuç aynı. Forumda benzer durumları aynı oyun için yaşayanlar olmuş yazılanları yapamaya çalıştım ama olmadı. Orijinal oyun alıp böyle sorun oluyorsa o zaman orijinal oyun almanın anlamı ne? Yok mu bunun basit bir çözümü yardımcı olabilecek olan var mı acaba?
-
aldığın hatayı yazar mısın
-
Oyunu bir türlü açamayınca sildim tekrar bakıp yazarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X