Şimdi Ara

Far Cry 2'deki Mortar--Havan Topu--Kullanabilen Var mı??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu dün bitirdim ve çok hoşuma gitti sonu da güzel olmuş--para için buddy dediğin arkadaşlar seni sırtından vuruyor,setting,plot,characters falan çoğu oyundan daha iyi yanı sıra ses süper,silah seçimleri güzel olmuş,araç kullanımı da kanımca mükemmel--.Herşey hoş güzel lakin ben bu havan topunu bir türlü kullanamadım.Silahı satın aldım hepsiafricada.com'dan,,silahı kullanınca top mermisi atacağına, ki top mermisine benzer bi şey atıyor, işaret fişeği gibi bir şey fırlatıyor.Nasıl kullanılır bu alet,bilen varsa anlatsın lütfen.

Not:yamulmuyorsam havan topunu kullandığım en son oyun medal of honor pacific assault idi.Orda da eğitim için kullanılıyordu,sefil bidonları hedef alıyorduk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl+alt+delete -- 13 Aralık 2008; 23:11:54 >

• madem bitirdin bana save dosyasını yada bir bolum var nasıl gecılecek

oyunun %70 lerdeyim

oyunda hıc bır gorev yerı yok
    sadece 2. harıtadakı tam ortadakı bolgedekı yerde bir gorev isareti var

gidiyorum oraya guvenlık benı arıyor ve silahlar alıyoe buraya kadar normal

yukarı cıkıyorum ancak gorev alacagım adamlar yok daha dogrusu adamalrın oldugu odanın kapısı kapalı.

artik ne yapmalıyım.
  • quote:

madem bitirdin bana save dosyasını yada bir bolum var nasıl gecılecek

oyunun %70 lerdeyim

oyunda hıc bır gorev yerı yok
    sadece 2. harıtadakı tam ortadakı bolgedekı yerde bir gorev isareti var

gidiyorum oraya guvenlık benı arıyor ve silahlar alıyoe buraya kadar normal

yukarı cıkıyorum ancak gorev alacagım adamlar yok daha dogrusu adamalrın oldugu odanın kapısı kapalı.

artik ne yapmalıyım.

bir kaç tavsiye;
    -öncelikle esc yap görevine bak,belki bir underground görevi vardır,,belkiiii
    -bunun dışında o görev suikast olabilir,illa ki adamlardan görev almayabilirsin ki büyük ihtimal bu (yan)görevi de baz istasyonlarının birinde almışındır
    -bir de haritada bu görev dışında başka bir görev(mavi işaretli) var mı ona da bak..

not:bu arada havan topunu nasıl kullanacam yau,,pombelemek istiyorum adamları

• 2 haritada baktım bir gorev isareti var sadece.
  • sağ tıkla kırmızı rengli top mermisini seçiyor işte o gerçek patlayan mermi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.