Şimdi Ara

Far Cry 2 (ÇIKTI) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
4
Favori
182.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: can_38

quote:

Orjinalden alıntı: erulu

hayır... Ama denemeleri yapman için başka topicler deneyebilirsin... Şunu dene: Resmi imagashack'e upload yap..Sonra sana vereceği linki buraya yapıştır.Başka yollarıda vardı sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: can_38

Yaw kardeş oyundan resim koyacamda.deneme yapıyom.yeni öreniyomda.direkt görülüyomu resim

Sorunda orda zaten.Tek bir link vermiyor.Yaklaşık 6 link var.image olarak becersemde direkt görünüm yapamadım.Bu arada o resimdeki ben değilim.OĞLUM.......

Çok tatlı, Allah analı babalı büyütsün
    Donanım haberin resim yükleme sistemini denedinmi? 200 kb'nin altındakileri yükleyebiliyosun. Resmin çözünürlüğünü vs. kırpıp buraya koyabiliyosun.
    Yokmu can a yardım edicek başka bi arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulu -- 24 Ekim 2008; 13:09:54 >

• Ok.Teşekkürler....
  • Ya arkadaş şu hotfix olayı nedir.Napıyo oyunmu hızlanıyo.
  • Ben beğenmedim. Afrika böyle aktarılmaz. Afrika atmosferini kesinlikle yansıtamamışlar. Bırak yansıtmayı yanından bile geçmiyor. Ayrıca grafiklerde beklenildiği kadar şaheser değil. Çayır çimen güneş vs çok şukela ama arabalar, iç dizaynlar kübizmden öteye gidememiş... Benim gözümde oyunu kurtarmaya yetmiyor. Stalker' dan devşirme oyun anlayışı, Crysis ile sidik yarışına giremeyeceği bariz belli olan animasyonlar ve 3 senelik Unreal Motoru' nun bile yaptığı yansımaları beceremeyen bir oyun motoru... Seslendirmeler vasatın üzerinde, oynanabilirlik multiplatform olduğu için yerlerde ve en kötüsü de AI rezaleti. Tek bildikleri arabayı üzerinize sürüp indikleri zaman oldukları yerden ateş etmek. Bence oyun bekleneni kesinlikle veremiyor. Bu kadar çok şişirilip patlayacağı belliydi sanırsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki-kenpachi!!! -- 24 Ekim 2008; 14:31:58 >

• oyunu daha almadım ancak grafik çok kötü gözükmedi resimlerde eğer half life daki heyecanı sağlayan bir oyunsa grafiklerin çok kaliteli olmasına gerek yok kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Ben beğenmedim. Afrika böyle aktarılmaz. Afrika atmosferini kesinlikle yansıtamamışlar. Bırak yansıtmayı yanından bile geçmiyor. Ayrıca grafiklerde beklenildiği kadar şaheser değil. Çayır çimen güneş vs çok şukela ama arabalar, iç dizaynlar kübizmden öteye gidememiş... Benim gözümde oyunu kurtarmaya yetmiyor. Stalker' dan devşirme oyun anlayışı, Crysis ile sidik yarışına giremeyeceği bariz belli olan animasyonlar ve 3 senelik Unreal Motoru' nun bile yaptığı yansımaları beceremeyen bir oyun motoru... Seslendirmeler vasatın üzerinde, oynanabilirlik multiplatform olduğu için yerlerde ve en kötüsü de AI rezaleti. Tek bildikleri arabayı üzerinize sürüp indikleri zaman oldukları yerden ateş etmek. Bence oyun bekleneni kesinlikle veremiyor. Bu kadar çok şişirilip patlayacağı belliydi sanırsam...

Senin memleket Afrika sanırım çok iyi biliyorsun oraların atmosferi.

İnsanın oturduğu yerden sallaması en kolay şey. Oynamadan, anlamadan salla da salla oyuna. Gayet güzel oyun olmuş, gerçektenden başına oturup, ciddi şekilde oynayanlar da bunu söylüyor zaten. Dümdüz bir çizgide ilerleyen FPS' leri katlar bile bu oyun. Piyasada inanılmaz FPS' ler var, çok yarıtıcı her oyun da bu oyun vasat kaldı.

•  Far Cry 2 (ÇIKTI)

Benden bir tane daha kaliteli bir SS :)

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Ben beğenmedim. Afrika böyle aktarılmaz. Afrika atmosferini kesinlikle yansıtamamışlar. Bırak yansıtmayı yanından bile geçmiyor. Ayrıca grafiklerde beklenildiği kadar şaheser değil. Çayır çimen güneş vs çok şukela ama arabalar, iç dizaynlar kübizmden öteye gidememiş... Benim gözümde oyunu kurtarmaya yetmiyor. Stalker' dan devşirme oyun anlayışı, Crysis ile sidik yarışına giremeyeceği bariz belli olan animasyonlar ve 3 senelik Unreal Motoru' nun bile yaptığı yansımaları beceremeyen bir oyun motoru... Seslendirmeler vasatın üzerinde, oynanabilirlik multiplatform olduğu için yerlerde ve en kötüsü de AI rezaleti. Tek bildikleri arabayı üzerinize sürüp indikleri zaman oldukları yerden ateş etmek. Bence oyun bekleneni kesinlikle veremiyor. Bu kadar çok şişirilip patlayacağı belliydi sanırsam...

Senin memleket Afrika sanırım çok iyi biliyorsun oraların atmosferi.

İnsanın oturduğu yerden sallaması en kolay şey. Oynamadan, anlamadan salla da salla oyuna. Gayet güzel oyun olmuş, gerçektenden başına oturup, ciddi şekilde oynayanlar da bunu söylüyor zaten. Dümdüz bir çizgide ilerleyen FPS' leri katlar bile bu oyun. Piyasada inanılmaz FPS' ler var, çok yarıtıcı her oyun da bu oyun vasat kaldı.

Afrika atmosferi bilmek için Afrikalı mı olmak gerekiyor? Bu mantığa anca ossura ossura gülerim arkadaş. Oturduğum yerden sallayabilitem çok yüksektir. İnsanın sallayacak birşeyleri de olması gerekl değil mi? Ben burada hiç bir oyunu başına oturmadan eleştirmem. Bunu yapanları da burada defalarca eleştirdiğimi bilen bilir.

Kafanı kaldır azıcık bu oyunun orijinali olan Stalker: Clear Sky' ı oyna. Koyunun olmadığı yerde keçiye apturaman çelebi derlermiş. Ubisoft' ta ki amcalar baktı "haaa Stalker güzel oyun biz bunu nasıl nooblara kaktırırız acep" diye bu oyunu yaptılar.

E şimdi devir noob devri. Atmosfer mi o da ne? Oynanabilirlik kolay değil mi? Hmm biraz da yarım saati 50 kuruşa oynadığım getea var mı? Birazcık ceseden aptal botlar, birazda yeni nesil grafikler mi? Koy ondan da kastırsın ki o zaman gözel grafik diyorlar.

Oynayan oynasın arkadaş. İstediğim gibi eleştiririm istediğim gibi itin totosuna sokup çıkartırım bu oyunu ve benzerlerini. Faşist misiniz? Yok oturduğu yerden sallıyormuş. Sen giderken ben geliyordum. Bildiğin anlamda da değil.

• arkadaşlar benim oyun loading ekranından masaüstüne atıyor.neden olabilir nvidia 8800gts kullanıyorum sürücüm 180.42 son sürücü ARKADASLAR NE YAPABİLİRİM
    MSI MAG CORELIQUID I360
    Kingston BEAST 32GB 6000MHZ
    ASUS TUF GAMİNG GT302
    MSI MPG A1250GS 1250W 80+ GOLD
  • hoşuma gitmedi oyun bir çok problem var.. videoları daha çok sarmıştı oysa beni.
  • Beyler bahsettiğniz saçmalık benim dandik sistemde de oluyor, oyuna ilk girdiğimde 30 fps ile gezinirken o bölgeden uzaklaşınca (özellikle arabayla giderken) takılmalar oluyor ancak bir süre sonra kendine geliyor.
    Sanırım ortak noktamız Ati

@Cehennemmarşı,
    Aslında haklı sayılırsın, düşman yapay zekası yerlerde sürünüyor, gerizekalı arabayı yanıma kadar sürüyor sonra içinden çıkıyor 2 saat avanak avanak bakınırken kurşunu yiyor benden.
    Oyunun Afrika atmosferini yansıtması konusunda da haklı sayılırsın, oyunun trailer larındaki kadar ilgi çekici gelmedi mekanlar ayrıca etrafta daha çok hayvanın olmasını beklerdim.
    Fakat oyunun fizik motoru bence güzel ve oyunun ne kadar eksiği olsa da oynatıyor kendini.
  • arkadaşlar benim oyun loading ekranından masaüstüne atıyor.neden olabilir nvidia 8800gts kullanıyorum sürücüm 180.42 son sürücü ARKADASLAR NE YAPABİLİRİM
    MSI MAG CORELIQUID I360
    Kingston BEAST 32GB 6000MHZ
    ASUS TUF GAMİNG GT302
    MSI MPG A1250GS 1250W 80+ GOLD
  • Oyun başlangıçta çok eğlenceli geldi.
    Ancak; şimdiye kadar görev aldığım yerler ile görevin yapılacağı yerler arasında dağlar kadar mesafe var. Şöyle anlatayım haritan sol üst köşesinden bir görev aldığımda sağ alt köşeye kadar gidip görevi tamamlamam gerekiyor. 1-2 derken ileriki zamanlarda sıkıyor. Görev al bi dünya yol git görevi tamamla. Hemen hemen her görevde haritayı tamamen gezdiriyorlar.
    Kötü bir oyun değil ama olağanüstü bir oyun da değil bana göre.
  • Grafikleri oldukça güzel. İlk ss'lere bakınca biraz hayal kırıklığına uğrar gibiydim ama oyunun içinden gayet tatmin edici olabiliyor. Henüz başlardayım o yüzden harita olayı biraz kafa karıştırıcı geldi. Bunun dışında güvenliğini sağladığımız yerlere tekrar dönünce orası tekrar ele geçirilmiş oluyor o yüzden sürekli hareket eden bir AI var. Ancak bu durum biraz sıkıcı olabiliyor. Herkes isimden dolayı ister istemez bir Crysis ile karşılaştırma yoluna gitmiş ancak Crysis'ten daha üstün yanları optimizasyon ve bazı grafiksel öğelerdir bence. Atmosferiyle sürekli oynama isteği uyandırıyor bende, beğenmeseniz bile grafikleri için biraz oyalanmaya değer.
  • 3.67 gb lık sürümü yükledim ve dün akşam biraz oynadım. hiç bir sorun yok, yalnız normal fps lerde olduğu gibi silahın ateş edeceği yeri gösteren imlecin olmaması pek hoşuma gitmedi. illa ki nişangahtan bakmak gerekiyor. birde düşmanların ne yönden ateş ettiğini bulmak epey zor oluyor.

1440x900 çözünürlük ve bütün ayarlar full+full en ufak bir takılma yok. bana göre 8800GT halen kral

Far Cry 2 (ÇIKTI)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.