Şimdi Ara

Far Cry 2 (ÇIKTI) (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
4
Favori
182.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Şu An Autopatch Yükleniyor.. Pederin Laptop'u Kastı Benim Pc'den Pek Ümidim Yok Ama.. Bekleyip Göreceğiz.
  • Flora'yı Öldürürsem Ne Olur ?
  • Sizce bu oyunun Crysisten farkı var mı ?
    Crysis 2 Ülke Arasındaki Savaşı Konu Alıyor, FC2 Afrika'daki..
  • Arkadaşlar takılanlar varsa yardımcı olabilirim. ben yaklaşık % 65 ini bitirdim. harita oradan ibaret değil. ileride yakalanıyorsunuz basıyorlar sizin mekanı sonra çölde arabadan düşüyorsunuz sonra başka bir yere gidiyorsunuz. adamarın yüzlerini takip ettiyseniz bir kaç adam tekrar çıkıyor. tam bir kanlı elmas örneği ve sıkıldım deyip kenara atmayın derim. zorluk istiyorsanız 3. seviyede oynayın gerçekten zor. ben en kolayı denedim sonra zorlaştırdım. ve sandığınız kadar karışık değil. geçemediğiniz yerleri görseniz bunu benmi geçemedim dersiniz. sadece biraz daha rahat bir kullanım sağlansa daha iyi olurdur. mesela kayığın yanına geliyorum yüzerek, ayağım biraz yere deydiği için çıkamıyorum sinir ediyor. ufak tefek şeyler. İlk kurdum sinir oldum ne kadar sıkıcı dedim, sonra tekrar kurdum devam ettim ve çok akıcı geldi. daha neler neler çıktı ortaya. Mesela dağların arasında gezeyim dedim bir kaç yeede elmas çıktıki elinizdeki haritanın yanında ki dedektör elmasa yaklaştığınızda sıksık yanıp söner elmas olan tarafa döndüğünüzde kesintisiz yanar. elmasa yaklaştığınızda sinyal verir. ve ne BULDUM DERSİNİZ DAĞLARIN ARASINDA GEZERKEN ALTINDAN YAPILMIŞ BİR KELEŞ BULDUM VE ÖTEKİ SİAHLAR GİBİ TAKILMA YAPMIYOR. şarjçrü takılmıyor. sonra yine dağların tepelerin arasında gezerken küçük bir uçak kazası geçiren birini buldum. sonra oda bana başka yelerde yardımcı oldu. yani oyunda güzel şeyler var. Altın keleşi satabilseydim güzel olacaktı ama sanırım silah satma yok. kapalı gizli yerlerde böyle şeyler var. ve oyun oldukça güzel

• far Cry 2 yi bitirdim sonunda öldüğünü sandığım adamlarım veya akadaşlarımla yine bana oyun içinde vurulduğumda yardım eden adamlarım saldırdı ve hepsini öldürdüm. Zor ölüyorlar açıkçası. Birde eğer ben bu bana oyun içinde yardım eden adamları Eğer öldürseydim sonu nasıl olacakto oyunun. birde zorda oynadım. Ama oyunun senaryosu çok güzel. bir dost olan sonra düşman oluyor. tamam bunlardan zarar gelmez dediğim adamlar beni arkamdan vurdular. ki şu zenci gözlüklü var oyunun en sonunda elinde fotoğraf makinası ile çıkan. onun yanında gördükleriminde düşman olması garip geldi. sonunda afrika kuvvetlerine elmasları verdim ama sonu farklı olabilirmiydi. tekrar oynayan varmı acaba

quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Sizce bu oyunun Crysisten farkı var mı ?
  • Valla indirmeyi düşünüyorum ama bazı yorumları görünce indirmesim mi diye düşündüm? Çoğu sitede kötü olarak nitelendiriliyor.. Sizce gerçekten indirmeye değer mi?

Orjinalden alıntı: DunkeR

Valla indirmeyi düşünüyorum ama bazı yorumları görünce indirmesim mi diye düşündüm? Çoğu sitede kötü olarak nitelendiriliyor.. Sizce gerçekten indirmeye değer mi?

Çok oyun oynamak istiyosan oyun kıtlığı çekiyosan ve sıkılmadan oynarım diyosan kesinlikle indir.Ama yok ben sıkılırım zora gelemem diyosan hiç deneme.

Orjinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orjinalden alıntı: DunkeR

Valla indirmeyi düşünüyorum ama bazı yorumları görünce indirmesim mi diye düşündüm? Çoğu sitede kötü olarak nitelendiriliyor.. Sizce gerçekten indirmeye değer mi?

Çok oyun oynamak istiyosan oyun kıtlığı çekiyosan ve sıkılmadan oynarım diyosan kesinlikle indir.Ama yok ben sıkılırım zora gelemem diyosan hiç deneme.

Yok asıl zor oyun severim. Fakat ne biliyim çok fiyaskoysa boşuna vakit kaybı olmasın diye sordum.

Neyse ben bir indirip deneyeyim.

• Oyun çok kasıntı arkadaşlar sistem yeniledim dx9 da 30-40 fps arası çalışıyor
  • Oyunu aldım fakat daha oynamadım Ptt'de bi kaç gün sonra gelcek... Sorum olacak sizlere :

1- Harita nasıl ? ( Uzunluğu , büyüklüğü )
    2- Kaç görev / bölüm var. ? Görevler uzun mu ?

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Oyunu aldım fakat daha oynamadım Ptt'de bi kaç gün sonra gelcek... Sorum olacak sizlere :

Harita 2 bölümden oluşuyor yani 2 tane harita var ve bence aslında küçük sayılmazlar ama yinede bayıyor hep aynı yerlerde takılmak. Yani haritanın hep belli bölgesinde takılıyorsun. Görev sayısını bilmiyorum ama yeteri kadar var
    Açıkcası ben oyunu sevdim boş oyun ama eğlendirdi beni.
    Edit: ha birde oyunun ikinci yarısı olan kısım daha eğlenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levyeli -- 10 Temmuz 2009; 19:52:46 >
    AMD Anthlon FX6 6100 @3.3 GHZ | Gigabyte 870A-USB3L | ATI XFX HD6790 | Corsair 8 GB DDR3 1600 MHZ. Medal of Honor, Alan Wake, Ghost Recon Future Soldier, Dead Space 3, Bioschock Serisi. -- Asus Zenbook UX32VD -- Xbox 360 E -- Pioneer DDJ-SR -- Presonus Studio one 2 -- M-Audio

• Valla onu bunu bilmem ama ben oyuna mest oldum. Yeni bitirdim daha ve hala tadı damağımda kaldı. Yalnız ben galiba kötü sonla bitirdim, çünkü kendi ellerimle kanyonu havaya uçurdum, kanyonla birlikte ben de gümledim
    AMD Anthlon FX6 6100 @3.3 GHZ | Gigabyte 870A-USB3L | ATI XFX HD6790 | Corsair 8 GB DDR3 1600 MHZ. Medal of Honor, Alan Wake, Ghost Recon Future Soldier, Dead Space 3, Bioschock Serisi. -- Asus Zenbook UX32VD -- Xbox 360 E -- Pioneer DDJ-SR -- Presonus Studio one 2 -- M-Audio
  • Yukarıda yazan arkadaşlar oyunun kolay kademeside zor ben 3. seviyede oynadım. çok hoşlandım. bazı görevler aynı ondan biraz sıkılabilirsiniz. Ancak oyun çok güzel bir senaryoya sahip. oyunda isterseniz oranın içindeki 2 grupla arkadaşça geçinebiliyorsunuz. İsterseniz düşman olabiliyorsunuz. oyunun başındaki haritada orta kısımda silah kulanılmayan bölge var görevlerinizide oradan alıyorsunuz. görevlerden kazandığınız elmaslarla silah alıyorsunuz. oyun içinde vurulduğunuzda size yardım eden insanlar çıkıyor. sizi bir yere çekiyorlar. kısa zaman içerisinde vücudunuzdaki hasarı gideriyorsunuz kurşun çıkartmak gibi ve ateşe devam tekrar vurulduğunuzda ölüyorsunuz. Yani kısa zaman içerisinde vurulursanız. oyun içinde kullandığınız haritanın yanındaki dedektör elmasların yanına yaklatığınızda üzerindeki yeşil ışıkla sinyal veriyor. elmasın dibine geldiğinzde ses ilede sinyal veriyor. Elmas size uzaksa olduğunuz yerde dönerken elmas olan tarafa döndüğünüzde yeil ışık aralıksız yanıyor. Dağların arasından aracınızla giderken değişik şeylerle karşılaşabiliyorsunuz. yukarıdada belirttim mesela ben altından bir silah buldum. öteki silahlar takıntı yapıp bir süre sonra elinizde parçalanırken bu silah takıntısız çalışıyor. Ayrıca oyunun senaryosu yaptığınız işe göre değişiyor galiba. Ben görevleri yaptım devam ettim. Bana yardım edenlerle beraber ve oyunun bir safhasında bize baskın yaptılar ve bizi toparlayıp kamyonet kasasına koyup götürürlerken ben kasadan düştüm ve bir şekilde oyuna dahil oldum yine tabi senaryo gereği. Sonra arkadaşlarımın öldüğünü sanıken oyunun sonunda hepsi birden ortaya çıkıp bana saldırdılar. hepsini temizledim. oyunda kimin dost kimin düşman olduğunu kestiremiyorsunuz. o kadarki düşman sandığını kişiler yanınızda oluyor hep. Oyunun sonuna doğu iş yaptığınız herkesş temizliyorsunuz. pis işleri yaptığınız kişileri. oyun içerisinde yaptığınız bir görev o anki görevi değştiriyor. Ama oyun tam bir kanlı elmas örneği. elmas için herşey yapılıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

fatality kardeş ben save etmiştim, iki sonuda gördüm arkda arkaya

Hocam benim save duruyor Ama tam dinamitin önünde save yaptım, geri dönüşüm var mı?

Orjinalden alıntı: fatal1ty89

quote:

Hocam benim save duruyor Ama tam dinamitin önünde save yaptım, geri dönüşüm var mı?

Ya geri dönüşüm olmasada en yakın bi yerden yine oyna derim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fatal1ty89

quote:

Ya geri dönüşüm olmasada en yakın bi yerden yine oyna derim

Valla kaldırdım da hocam şimdi oyunu, tekrar kurasım yok Diğer sonda ne oluyor?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Oyunu aldım fakat daha oynamadım Ptt'de bi kaç gün sonra gelcek... Sorum olacak sizlere :

Harita 2 bölümden oluşuyor yani 2 tane harita var ve bence aslında küçük sayılmazlar ama yinede bayıyor hep aynı yerlerde takılmak. Yani haritanın hep belli bölgesinde takılıyorsun. Görev sayısını bilmiyorum ama yeteri kadar var
    Açıkcası ben oyunu sevdim boş oyun ama eğlendirdi beni.
    Edit: ha birde oyunun ikinci yarısı olan kısım daha eğlenceli.

Teşekkürler

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.