Şimdi Ara

Far Cry 2 (ÇIKTI) (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
4
Favori
182.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • ya oyun iyi falanda çok sıkıcı..tempo çok düşük ayrıca öle görev al onu yap falan haritada gez gez dur..

bilmiyorum %10 a geldim silmeyi düşünüyorum..ilerki bölümler nasıl ? ilerleyen kaç kişi var sıkılmadan ?

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

ya oyun iyi falanda çok sıkıcı..tempo çok düşük ayrıca öle görev al onu yap falan haritada gez gez dur..

bilmiyorum %10 a geldim silmeyi düşünüyorum..ilerki bölümler nasıl ? ilerleyen kaç kişi var sıkılmadan ?

ilerleride aynısı dostum sıkıcı olmuş oyunda aksiyon yok gta tarzı görev hoşuma gitmedi crysis veya cod gibi önüne geleni vur olsaydı daha ii olurdu kanımca.grafikler ve fizik motoru hakikaten iyi idi silah lar dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 23 Şubat 2009; 12:55:33 >

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

ya oyun iyi falanda çok sıkıcı..tempo çok düşük ayrıca öle görev al onu yap falan haritada gez gez dur..

ilerleride aynısı dostum sıkıcı olmuş oyunda aksiyon yok gta tarzı görev hoşuma gitmedi crysis veya cod gibi önüne geleni vur olsaydı daha ii olurdu kanımca.grafikler ve fizik motoru hakikaten iyi idi silah lar dışında

sildim dostum bende..videoları falan izleyince fena heveslendim de iş yok seneryoda...

• hiç sarmadı beni.başına oturup hadi bitireyim denecek bir oyun değil.yapay zeka ve yenilik getirelim derken yapılmış olan gereksiz detaylar gerçekten gereksiz.sevmedim.puanım 3
  • far cry 2 3.16 gb lık dosyasını rip olarak indirdim fakat program c/ deki gibi çıktı aşağıdaki ss lerden ne dediğimi anlarsınız içinde setup dosyasınıda bulamadım zaten açılmıo bu şekilde nasıl yüklüyebilirim birde 2.40 gb lık .dat dosyası var onu nasıl açıcaz yardımcı olursanız sevinirim.
    http://img413.imageshack.us/my.php?image=dosya1.png
    http://img413.imageshack.us/my.php?image=dosya2.png
    http://img6.imageshack.us/my.php?image=dosya3.png
    http://img240.imageshack.us/my.php?image=adszz.png
    şimdiden çok teşekkürler

• selam arkadaşlar çok sayfa olduğu için tee tek hepsine bakamadım ben oyunun ilk başındayım normalde oyunlarda iyiyimdir ama bu oyunun başını daha çözemedim ilk başladığımız yer var ya orda kalkıyor varilmikoltukmu ne ordan zıplıyarak odanın dışına çıkıyorum diğer bir odanın kapısını önünde ak 47 sanırım var onu alıyorum sonra ne yapacam anlamadım aşağı indim dişarı çıkayım dedim hastalandım ve beni yakaladılar gözümü küçük bir odada açtım ve 2 defa enerji ile ilgili bir açıklama çıktı contiune dedim sağlığım yerine geldi ve şimdi bana devamlı "h"tuşuna bas diyip basıyorum basıyorum bişe olmuyor odanın dışına çıkım diyorum adam var kapının önünde adamın yanına gidince "el"işareti çıkar diyorlar bende öyle bişe de yok takıldım kaldım acaba benden mi kaynaklı oyunda mı problem var lütfen yardım...pc özellikleri 1gb ram core duo 2 pentium d 2.8 nwdia 8500 gt 512 mb ekran kartı ve xp pro işletim sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelywolf333 -- 9 Mart 2009; 13:20:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lonelywolf333

selam arkadaşlar çok sayfa olduğu için tee tek hepsine bakamadım ben oyunun ilk başındayım normalde oyunlarda iyiyimdir ama bu oyunun başını daha çözemedim ilk başladığımız yer var ya orda kalkıyor varilmikoltukmu ne ordan zıplıyarak odanın dışına çıkıyorum diğer bir odanın kapısını önünde ak 47 sanırım var onu alıyorum sonra ne yapacam anlamadım aşağı indim dişarı çıkayım dedim hastalandım ve beni yakaladılar gözümü küçük bir odada açtım ve 2 defa enerji ile ilgili bir açıklama çıktı contiune dedim sağlığım yerine geldi ve şimdi bana devamlı "h"tuşuna bas diyip basıyorum basıyorum bişe olmuyor odanın dışına çıkım diyorum adam var kapının önünde adamın yanına gidince "el"işareti çıkar diyorlar bende öyle bişe de yok takıldım kaldım acaba benden mi kaynaklı oyunda mı problem var lütfen yardım...pc özellikleri 1gb ram core duo 2 pentium d 2.8 nwdia 8500 gt 512 mb ekran kartı ve xp pro işletim sistemi

Hastalandıktan sonraki odada silahları ve sağlık kutusundaki iğneleri alman gerek kapıyı açmaları için.Orada mı takıldın?

• en kolay tekneyle ilerleniyor. hem güvenli hem de hızlı.
    uçak kullanıyormuyuz oyunda onu merak ediyorum. ben yüzde kırkbeşini bitirdim 2. haritadayım amam uçak göremedim daha.
  • Son zamanlarda oynadığım en iyi fps oyunlarından biri Bazen kendimi gerçekten Africadaymış gibi hissediyorum... Ama bence oyunda iki eksik var biri yırtıcı hayvan olmaması daha eğlenceli olurdu onlarda saldırırdı daha gerçekçi olurdu ve ikinciside taraf olduğumuz adamlarda bize saldırıyor orası çok saçma...

Orjinalden alıntı: Noktalama

quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

@Noktalama
    bana para için değil de hayır için yapılmış tek bir oyun misali verebilirmisin?

Mecazi anlamda söyledim o kelimeyi.İlk oyun bile bu oyundan kaliteli, en azından insanı kendine çekiyor. Bu oyun sırf onun adını kullanarak satış yapmaya çalışan ve bunda da görüldüğü kadarıyla başarılı olan bir........ neyse.

İlk oyun bile bu oyundan kaliteli ne demek..Far Cry oyun tarihinde devrim yapan bir klasiktir..herkesin hoşuna gitmesi önemli degildir ve normaldede öyle olmalı..Far cry 2 isim hakkı satılmış ve Crytek tarafından yapılmış bir oyun değildir..Far cry ile karşılaştırmak yanlıştır..bunun yerine ubisoftun öbür oyunlarıyla mesela just cause ile karşılaştırın..

• beyler yardım edebilirmisiniz burada kaldım ve ilerleyemiyorum
    bilen varsa

saygılar...

• BEYLER ACILL YARDIM LAZIM OYUNU BITIREN ARKADASLARDAN..OYUNUN SONUNA GELDIM SANIRIM..ADAMIN BIRIYLE SAFE HAUSEDE KONUSTUM BI BATARYA WAR MASANIN UZERINDE ALDIM CIKTIM DISARI EWDEN BI SEY OLMUO ILERDE KIRMIZI NOKTA OLARAK HARITADA GOSTERIO AMA NAPTIYSAN TIK YOK BI YARDIM EDEBILIRMISINIZ?

Orjinalden alıntı: musAKka

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Arkadaşlar burdayım kapı açılmıyo acaba başka bişeymi yapacaz burada...

Objectives ekranından da SS alırsan yardımcı olabiliriz.

BARDA TAKILANLAR! %88 MARİNA REUBEN İLE GÖRÜŞEMEYENLER YANİ BARIN KAPISI BUG NEDENİYLE AÇILMAYANLAR ubi forumdan tam o bölümün sav dosyasını buldum işinize yarıcaktır :)

http://www.easy-share.com/c/1702473955

Kolay gelsin. bu arada sayfa telekomca engelli ise DNS adresinizi 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yapın açılıyor.

• ya sorun daha önce tartışıldımı bilmiyorum ama benim başıma geldi...

Far cry 2, crysisdi vs bu oyunları daha önce bitirdim hemde pcyi kasmadan... Şimdi kardeşim için yükledim % 50ye kadar geldi... Fakat bir sorun oldu oyunlar sapıttı tuhaf tuhaf hareket ediyor adam ben ileri tuşuna basıyorum adam 5 sn sonra gidiyor hani online oyunlarda lag vs olurya adam gitmesi gereken yere hemen gitmez aynı o şekil ateş ediyorum tetikden elimi çekiyorum hala ateş ediyor bi sağa bi sola dönüyor nedir bu ya biri biliyorsa lütfen cevaplasın... Bu sadece far cryde olmuyor crysisdede olmaya başladı!!!!
  • Far Cry 2 gerçekten çok etkileyici bir oyun. FPS tarihinde oldukça fazla yenilik ve farklılık getirdiği apaçıktır. Vede kendi dalındaki en iyi oyundur. Bir kere 50 kilometrekare gerçek alanda farklı farklı coğrafyalarda oynama şansı verir. Üstelik bunu yaparken acımasız düşmanlara karşı değişik stratejilerle hareket etme durumu yaratırki bu oyunu tadından yenmez yapan bir durumdur. Crysis ve Call of Duty farklı Far Cry 2 farklı bir oyundur aslında. Oyunda gör saklan ateş et ve öldür durumlarından daha fazlası vardır. Velhasıl kelam oyun grafik olarakta çok detaylı ve pırıltılıdır. Bir keresinde çölde gün batımında zebraları izlediğimi biliyorum. Ancak bir konuda çok eleştiri almıştır. Oyun sürekli olarak kendini tekrarlıyor aynı görevler insanı bayıyor gibi tamamen oyuncunun sadece akşın görmek istemesi ile alakalıdır. Ancak akşın oyunun içinde var zaten. Çok akşın olsun sürekli mermiler kafamın üstünden geçsin gelen bütün düşmanları öldürüp arkama bakmadan ilerleyim gibi istekleri olan bazı kişilere tavsiyem oyunu hard moda getirin düşman kampına girip sağa sola ateş edip akşını yaratın ondan sonra bakalım ne oluyo? Gerçekten olması gereken oluyor ve kurşunu yediğin gibi yerde kalıyosun yada zor bela geri çekilip 10 saniye sonra kan kaybından ölecek biri olarak hala kurşunların kendine isabet etmemesi için can havli ile nehire yada bir yardan aşağa atlama, kulübe veya bir oyuğa saklanma durumuna geçiyosun. Badin varsa seni kurtarmaya geliyo ama gerçekten büyük bir belanın içine girmişsen önce badini öldürüyorlar.)

• Arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum süper bir oyun. Bence son zamanlarda oynadığım en iyi fps oyunu.. Az önce bitirdim açıkçası üzüldüm keşke daha uzun olsaydı... Şunu sormak istiyorum oyunda tek bir son mu var yoksa alternatif sonlarda var mı? Eğer varsa tekrar baştan oynamayı düşünüyorum...
  • Far Cry 2 yi yükledikten sonra gördüm ki Crysis Ekran Kartı üreticileri ile iyi anlaşmış diyesim geliyor...9600M GT ekran kartı ile Crysis 1024X768 Medium-Orta detayda 25 FPS ile oynarken Far Cry 2 de 1280X768 Yüksek detay ayarlarında 30FPS ile oldukça mükemmel görüntü ile oynanıyor...arada dağlar var gerçekten şaşırtıcı...

Oyun konu ve grafik olarak 10 puan alıyor ancak oynanabilirlik olarak(oyun motoru) Call Of Duty'nin çok gerisinde(Crysis'in de), zaten bu konuda COD serisi bir idol...Oyunun başlarındayım ve Afrika savana yı daha göremedim görevler görevler...serbestlik yok buda sıkıcı kılıyor oyunu...
    SÜPER Bİ OYUNDU.
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • iğrenç ! reccomended hardware'i geçen bilgisayarım low seetings de bile oynamama izin vermiyor !
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.