Şimdi Ara

Far Cry 2 (ÇIKTI) (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.506
Cevap
4
Favori
182.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Grafikler filan tamamda hava nasıl olmuş konu filan Far Cry ve crysis'i bitirmemişdim o yüz bu da onlara benziyorsa hiç uğraşmayam
  • Oyun güzel de, ya ben silah kullanmayı bilmiyorum, ya da oyundaki silahlar cidden bozuk. Safe House'dan dürbünlü alıyorum, daha 5. şarjör bitmeden tutukluk yapıyor silah. Herkeste mi böyle? Bana mı özel.
    Bir de, heryer çok yeşil, millet bana saldırıo ben çalıda adam arıyorum, çok silik olmuş adamlar
    Bir de kolaylık: Arama noktalarını ele geçirmenin en kolay yolu, uzaktan bazukayla ordaki arabayı patlatın, bütün alan havaya uçuyor...
  • Valla oyun başlarda iyide ondan sonra sıkıyor...Hele bir yerden bir yere gitmek işkence...Yarısından sonrasını bitsin diye oynadım valla...Zaten aracı filan bıraktım her yere otobüsle gidiyordum...
    bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • beyler oyunda bi ufak sorunmu desem demesemmi hdeef işaretti yokmuş oyunun bu hedef zımbırtısını çıkaramayızmı hile olsun ne olursa olsun hedefi çıkaramayızmı

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • Slmlar arkadaşlar,
    Ben FarCry'ın ilk versiyornuyla ilgili birşey soracağım. Paylaşımlı 512(128 paylaşımısz) lik ekran kartı olan ucuz bir makinede oynanıyor olmasına rağmen benim asus M51 model Nvidia Geforce 9500M GS ekran kartlı makinemde nedense toptak zemin karlı gibi ve suyla toprak zemin arasında fark olmuyor ki ben bu makineyle CRYSIS gibi bir oyunu rahatlıkla oynayabiliyroum. Ayarlarda mı değişiklik yapmakdım, ekran çözünürlüğünde mi ama olmadı. Sebep nedir, nasıl düzeltebilirim acaba?
    Şimdiden teşekkürler.
  • Ben açıkçası hüsran'a uğradım.Oyun çok zaman istiyor.Bir türlü ilk ki gibi zevk alamadım.Oyunu bayağıdır oynuyorum ama hala ilk kurtardığım kadın ve erkek var.Başka ne yapıp da başka kişiler kurtaracağım?Ve elmasları nerede bulabilirim?

Orjinalden alıntı: numan1111

arkadaşlar benim ati 4850 ekran kartım var ve farcry2 de aa yı açtıgımda brz kasıyor.4x de oynanabiliyor ama 8x yaptıgımda aa yı çok kasıyor ve oynanmıyor.öncedende crysisi full ayarlarda en yüksek çözünürlükte ve 8x aa da kasmadan oynardım.Ama son 2 aydır oynayamıyorum crysisi aa yı açtıgımda.E aynı sorunu farcry2 dede verdi.sebeep ne olabilr acaba.cvp atarsanız çok sevinirim.aynı ekran kartı olan arkadaşlarda aa yı 8x yapıp çözünürlük ve ayarları en sona getirerek oynayabiliyolarmı söylerlerse çok iyi olur.
    bilgisi olan bi arkadaş varsa cevap atabilirmi.

4850 ile sorunsuz oynanıyor 8x illaha yapacaksanız kesinlikle shadowu azaltın zaten shadow high yapınca rakibi seçmek bela oluyor. Ayrıca bu tavsiye sadece bu oyunda değil hepsinde işe yarıyor. shadow kadar oyunu kasan birşey bana göre yok.

• kardeşim. palaya git. ufll ve ya apr'nin merkezlerinden görev al.
    quote:

Orjinalden alıntı: frozennn

quote:

Orjinalden alıntı: L-H-T

teşekkürler...ama sorunlarım bitmedi :

Far Cry 2 (ÇIKTI)

Hangi toplanma merkezleri nereler oralar?Tek yapabildiğim kırmızı yanan tehlikeli bölgelere girip diamond almak oldu.Kimse vuramadı beni :) Anlamadım yawh hangi briefing location

Burayı gecemedim yardııım please

• buddy'nin evine gitmen lazım. evine gidince bişeyler yazıyor. arkadaşın hazır gibi şeyler. sonra ölünce geliyor seni kurtarmaya.
    quote:

Orjinalden alıntı: dante87

arkadaşlar artık buddy gelmiyo yaşıyor yazıyor nasıl hazır yapcam yardım lütfen yüzkere öldüm

Orjinalden alıntı: arslanbenzer

buddy'nin evine gitmen lazım. evine gidince bişeyler yazıyor. arkadaşın hazır gibi şeyler. sonra ölünce geliyor seni kurtarmaya.
    quote:

Orjinalden alıntı: dante87

arkadaşlar artık buddy gelmiyo yaşıyor yazıyor nasıl hazır yapcam yardım lütfen yüzkere öldüm

Saol kardeş bitirdim oyunu ama Çakal düşmanmı dostmu anlamadım
  • arkadaslar bir kulubeye geliyoruz iceri giriyoruz yatagın oraya geldigimiz zaman saat gibi birsey var onu ayarlıyoruz e ye basıyoruz hava kararıyor..bir daha ayarlıyoruz E YE BASIYORUZ SABAH OLUYOR ANLAMADIM

http://img113.imageshack.us/my.php?image=adszgk8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereno -- 5 Şubat 2009; 15:31:29 >

Orjinalden alıntı: ereno

arkadasşar gorevlerimi yaptım sonra ne kırmız gorev cıktı nede mavi görev terminale gidip yeni bir harita indirdim ama onda görev yok raylara paralel gidiyorum yardım edermisiniz

http://img113.imageshack.us/my.php?image=adszgk8.jpg

yeni ana görev almak için haritanın tam ortasındaki şehire gitmen gerek...bunun dışında yan görevlerde var...mesela şu an senin sağ ileri önünde turuncu ünlem işareti olan bi yer var...oraya gidebilirsin mesela...

bu arada terminale gidip nasıl harita indirdin?...

• Bende bugün başladım...gerçekten güzel bir oyuna benziyor...Biraz Oblivionumsu olmuş
  • Bugün oyunu nihayet bitirdim.Oyunun başlarında yeni oyun olmasının da etkisiyle çok zevkli geliyordu.Ama %20 den sonrası ölüm gibi geldi.Sadece oyunu bitirmek için oynadım kalanını ve trainer kullandım.Bence çok güzel görüntüler var özellikle sesler muhteşem ama oyunun zevkine 10 üzerinden 4 falan verebilirim.İnşallah yenisi daha güzel olur

Orjinalden alıntı: grup vitamin

arkadaşlar kaç mb bellek işlem yiyior bunu 64 bit amd 3000 e kursam ne gibi zortlamalar olur
    pcmde 2 gb ddr400 mhz bellek ve oc 9550 var işlemcide 754 pin amd 64 can you run it e artık inanmıyorum orda açmaz dedi oyunları oynuyorum
    açar gibi geliyor ama açarsa ne olur nasıl olur bilginiz varmı

9550 ile açılması zor gibi.Ben 8600gt ile orta ayrlarda oynayabildim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.