Şimdi Ara

Fanlı Isıtıcı Tavsiyesi (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet kış geliyor ve odam için bir fanlı ısıtıcı düşünüyorum. Oda yaklaşık 15m2 ve Uyurken açacağım, bu yüzden fazla sesli olmayan ve otomatik kapanma özellikli bir fan tavsiye edecek var mı? Hem başka arayan arkadaşlara yardımcı olur.

İlk olarak kumtel marka ve fiyat olarak dikkat çekiyor;

Kumtel LX-6331 Fanlı Isıtıcı

Birde KS-6331 modeli mecvut. Ne farkı var çözemedim.

Bunun hakkında yorum yapanlara veya başka öneride bulunacaklara şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar yok mudur yakın zamanda fanlı ısıtıcı alan? Bilmediğim bir marka alacağım 2 aya rahmetli olacak diye çekiniyorum.
  • Bugün vatan bilgisayardan DELONGHI HVY 1030 FANLI ISITICI aldım, nasıl çıkar bilemiyorum evde denedim hava soğuk olmadığı için performansı için birşey diyemem ama sessiz çalışmadığı bi gerçek, geçmişte açılmış konusu var yardımcı olur belki.

http://forum.donanimhaber.com/m_55002300/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanadolu

Bugün vatan bilgisayardan DELONGHI HVY 1030 FANLI ISITICI aldım, nasıl çıkar bilemiyorum evde denedim hava soğuk olmadığı için performansı için birşey diyemem ama sessiz çalışmadığı bi gerçek, geçmişte açılmış konusu var yardımcı olur belki.

http://forum.donanimhaber.com/m_55002300/tm.htm

Urunden memnun kaldiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Memnunum hocam odam küçük 5-10 dakikada hemen ısıtıyor odayı geceleri termostat derecesini düşürüp yatıyorum 10-15 dakikada bir 2-3 dakika çalışıyor oda gayet sıcak oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanadolu

Memnunum hocam odam küçük 5-10 dakikada hemen ısıtıyor odayı geceleri termostat derecesini düşürüp yatıyorum 10-15 dakikada bir 2-3 dakika çalışıyor oda gayet sıcak oluyor.

Yine burada birisi yazmış Sinbo ile arasında dağlar kadar fark var. Sinbo hemen 5 dk da odayı ısıtırken bu ısıtamıyor demiş. 1 gün sonra aynı kişi yanlış ölçmüşüm şimdi düzeldi sanki iyi ısıtıyor demiş. Ben de bu cümlesinden dolayı Sinbo'yu sipariş ettim iki güne gelir. Hayırlısı bakalım :)
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam sinbo'nun öğrencilik yıllarımda kullandığım bikaç parça eşyasından sonra pek iyi anım yok daha sonra da hiçbir malını kullanmadım o yüzden bilemiyorum sinbo nasıldır ama arkadaş öyle yazdığına göre daha iyi ısıtıyor olabilir fakat ben memnunum açıkçası belki odam küçük olduğu için yetiyorda olabilir büyük bi odada denemedim çünkü :) tekrar hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450 TL Hava Soğutma Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinanadolu S kullanıcısına yanıt
    Senin aldığın ısıtıcı ortalama 80-90 TL ben Kumtel'in 40 TL olan fanlı ısıtıcısını alsam aynı işlevi görmez miyim sonuçta? İkiside 2000 Watt ama fiyat iki katı, ne kadar garip yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Senin aldığın ısıtıcı ortalama 80-90 TL ben Kumtel'in 40 TL olan fanlı ısıtıcısını alsam aynı işlevi görmez miyim sonuçta? İkiside 2000 Watt ama fiyat iki katı, ne kadar garip yahu...

Hepsiburada.com'daki yorumların %70'i gerçeği yansıtıyor. Sinbo ve Kumtel 4'er puan almışlar. Sanırım Delongi de 4 puan almıştı. Ama yorumları tek tek okumak gerek. Ben delonghi'yi de okuyunca fiyatından dolayı Sinbo'yu tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Ben yıllardır Kumtel kullanıyorum hatta antika oldu benimki Yeniden alacak olsam yine Kumtel alırım
  • Arkadaşlar bende Sinbonun bu modelini aldım. Fakat aşırı ısınma kontrolünden dolayı arada ızgaraları sönüyo ve ılık üflüyor. Acaba tüm modeller böyle mi yoksa bu Sinbo olmasından dolayı mı böyle ?

Fanlı Isıtıcı Tavsiyesi (2015)

• oguz_61_61 O kullanıcısına yanıt
    Bence Sinbo olmasından dolayı öyle, en ucuz işçiliği var Sinbonun, geçmiş olsun
  • Bu arada ben aşağıdaki Fanlı Isıtıcıyı aldım gayet memnunum odam için yeterli oluyor. Kaliteli malzeme hissi de verdi. Alamayanlara tavsiye ederim.

In - Therm Fanlı Isıtıcı

urun.n11.com
    İn-therm Fanlı Isıtıcı Yeşil St-105 İn-therm Magic Radio - n11.com
    https://urun.n11.com/isitici/in-therm-fanli-isitici-yesil-st-105-in-therm-magic-radio-P16308168

• Geçmiş olacak bir durıum yok ısıtmasından memnunum :) 20 30 saniye kendini dinlendiriyo o ayrı

• oguz_61_61 O kullanıcısına yanıt
    Termostat ayarı varsa belkide içerideki sıcaklık istenilen dereceye gelince mola veriyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.