Şimdi Ara

FAnatik Fenerli TAKVİM gazetesini ne kadar ciddiye alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gazetenin topluluğunun spor sayfasının ne kadar aşırı,fanatik Fenerli olduğu malum.Her trasnsfer döneminde bir yığın dünya çapında futbolcuyu Fener'e transfer eder.Son ayların modası ise Nihat'ı Fener'e getirmek(!).
    İki gün önce manşet şöyle idi:
    FENER TARAFTARINA BAYRAM MÜJDESİ.NİHAT GELİYOR.

Haberi okuyunca işin sadece imzaya kaldığı kanısına varıyorsunuz.Dündü yanlış hatırlamıyorsam atılan manşet ise şöyleydi:
    NİHAT TRANSFERİNDE PÜRÜZ!NİHAT TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEMİYOR!!!

Ya bir gazete bu kadar mı masabaşı haberi yazar?
    Tam anlamıyla nabza göre şerbet veriyor.Aynı tip haberleri ROBERTO CARLOS olayında da yapıyor.Bir gün önce Roberto Carlos'un ağzından 2007'de enerdeyim açıklamasını yayınlıyorlar.
    Ertesi gün de Real'in bu futbolcuyu bırakmayacağını.

Yani yine suç Fener'de değil.Fener uğraşmış,çabalamış ama Real bırakmamış.
    Tamamen YALAN haberler.
    Neyse önümüdeki günlerde %99 ihtimalle bu tip haberler çıkacak.Ben buradan elimden geldiğince yazacağım.
    Ara transfer dönemi bitse de gelecek sezon palavraları sıkılmaya başlar nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 13 Ocak 2006 12:28:04 >

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• basın paraya gidiyor yaşamak için gs ile ilgili veya bjk ile ilgili iyi haberler para getirmiyor kötü haberler üreterek satışı artırıyorlar uzun zamandır bu böyle fb,li taraftarı yanına cekmek için bu taktikle gidiyorlar...arada onlarada işte şu geliyor bu geliyor diyorlar tamam işte ....birde spor yazarları malesef cahil ve haybeden para kazanıyorlar bir cogu, adamları tv,de seyrederken hep beraber görüyoruz yaptıkları işi bilmiyorlar örnek veriyorlar yanlış konu işlenecek adamın hiç haberi yok birbirlerine sorup konuşuyorlar ve bu insanlar kimseyide begenmiyor benim onların agzından cıkan hiç bir yoruma ve fikrine inanacak halim kalmadı...

Orjinalden alıntı: visualize

basın paraya gidiyor yaşamak için gs ile ilgili veya bjk ile ilgili iyi haberler para getirmiyor kötü haberler üreterek satışı artırıyorlar uzun zamandır bu böyle fb,li taraftarı yanına cekmek için bu taktikle gidiyorlar...arada onlarada işte şu geliyor bu geliyor diyorlar tamam işte ....birde spor yazarları malesef cahil ve haybeden para kazanıyorlar bir cogu, adamları tv,de seyrederken hep beraber görüyoruz yaptıkları işi bilmiyorlar örnek veriyorlar yanlış konu işlenecek adamın hiç haberi yok birbirlerine sorup konuşuyorlar ve bu insanlar kimseyide begenmiyor benim onların agzından cıkan hiç bir yoruma ve fikrine inanacak halim kalmadı...

Aynen katılıyorum..........

Yalakalıkta yarışıyorlar valla.Başta Vatan olmak üzere gazeteciliğin suyunu çıkaran bu basına

• yapıcak hiç bişey yok adamlar kimsenin babasının hayrına gazete çıkarmıyolar aynı şekilde işçi de çalıştırmıyolar $ o gazete mecburen böle satış yapıcak medya fenerbahçe nin yanında gebi duruyo (yanında deyiller yanlısı hiç deyil ,aksi şekilde karışık bi fenerbahçede $ demek) çünkü fenerbahçe demek para demek satış demek traj demek gs-bjk-ts unda 55000 kişilik bi stadı,her zaman yeni bi star alma potansiyeli olsa onlarında heberler 1.sıradan verilirdi. her zaman bakın foto maça fanatiğe filan hafta sonları fenerbahçe nin maçı pazarsa hariç hep 1.sıradadır , zaten taraftarın da ilgisi o gazetelere,hangi takımın taraftarı daha fazla tribünleri doldurduğundan anlaşılır. Hiç unutmuyorum 2001 di sanırım istanbulspor la lig maçımız var istanbulspor o dönem samiyende oynuyo maçları ,samiyen samiyen olalı o kadar taraftar görmemeştir,o dönemin revaşta şarkısı dolduramassan doldururlarrrrr cimbom diye tempo tutmuştuk.yani bu böle gelmiştir böle gider isterse 6.olsun gene gider 45000 kişi doldururuz,doldurmuşuzdurda şu zamana kadarda, kocaeli deyim bitane galatasarayın beşiktaşın maçına giden birini tanımadım görmedim ben sadece forma almak için fenerium a gidiyodum şimdi Real e açtılar $ kazanmanın diyer bi yoluda fenerium açmak tuttuğu takım önemli deyil yeterki ticaret yapmak fenerbahçeli lere hizmet götürmek önemli olan

• quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

basın paraya gidiyor yaşamak için gs ile ilgili veya bjk ile ilgili iyi haberler para getirmiyor kötü haberler üreterek satışı artırıyorlar uzun zamandır bu böyle fb,li taraftarı yanına cekmek için bu taktikle gidiyorlar...arada onlarada işte şu geliyor bu geliyor diyorlar tamam işte ....birde spor yazarları malesef cahil ve haybeden para kazanıyorlar bir cogu, adamları tv,de seyrederken hep beraber görüyoruz yaptıkları işi bilmiyorlar örnek veriyorlar yanlış konu işlenecek adamın hiç haberi yok birbirlerine sorup konuşuyorlar ve bu insanlar kimseyide begenmiyor benim onların agzından cıkan hiç bir yoruma ve fikrine inanacak halim kalmadı...

Aynen katılıyorum..........

Yalakalıkta yarışıyorlar valla.Başta Vatan olmak üzere gazeteciliğin suyunu çıkaran bu basına

vatanla ne alakası var anlamadım , ben hergun alırım eger fenerbahce yazı dizisinden bahsediyorsan

ekonomik yonden çok dogru , bir galatasaraylı olarak özellikle sizin yönetimin iyi okuması lazım.

şu anda spor sayfası tarafsız olan nadir gazetelerden birisi.

edit: cümle düşüklüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 13 Ocak 2006 17:45:38 >
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....

• kel alaka seninki.. butun yalan haberler basinda.. dogru haber bak burada.. sonrada surada...

www.fenerbahce.org

www.antu.com

www.burasi_da.yalan.com

Bi bak bakalım o vatanda GS ile ilgili tek bir olumlu haber yazılıp çizilmiş mi? Kalkıp bana tarafsız deme hiç o gazete için...

Şu an için ekonomik yönden fbnin başarılı olduğunu gerkes kabul ediyor.Ama kimse methiye düzmüyor.Fb rakiplerine nasıl fark attı demiyor diğer gazeteler..Sportif yönden ne fark attıysa!!Biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz o yüzden merak etme...
  • Yahu kardeşim, bu ülkede Passat arabalarla kalem satın alıp, hakkında iyi şeyler yazdıran böyyük başkab(!)lar var. Sonra kendi kafasında yorum yapabilme kabiliyeti olmayan, sadece gastede yazılana inanan koyun gibi insanlar var. Ne bekliyorsun ki? Ben şahsen hiçbirini para verip almıyorum, sadece arasıra gidiyorum kahveye, çay içip göz gezdiriyorum ne komiklikler yazmışlar gene diye.

Ama şunu da ekleyeyim ki takvim in yeri ayrı. Ben bu kadar fanatik, yanlı bir "gaste" görmedim. Yani taraf tutarsın da bu kadar abartılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez
    . Ben bu kadar fanatik, yanlı bir "gaste" görmedim. Yani taraf tutarsın da bu kadar abartılmaz.

Tam olarak anlatmak istediğim bu işte.
    Her gün kafalarından,masabaşında haber uyduruyorlar,ertesi gün kendi kendilerini yalanlıyorlar.

ŞÖYLE DEDİĞİ ÖĞRENİLDİ,BİLDİRİLDİ

Kim ulen bu bildiren,haberi veren?İsim ver bir kerecik de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 13 Ocak 2006 19:51:54 >
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)

• quote:

@enemy1980

Bi bak bakalım o vatanda GS ile ilgili tek bir olumlu haber yazılıp çizilmiş mi? Kalkıp bana tarafsız deme hiç o gazete için...

Şu an için ekonomik yönden fbnin başarılı olduğunu gerkes kabul ediyor.Ama kimse methiye düzmüyor.Fb rakiplerine nasıl fark attı demiyor diğer gazeteler..Sportif yönden ne fark attıysa!!Biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz o yüzden merak etme...

galatasarayla ilgili olumlu yazılacak ne var sen yaz istersen bende merak ettim
    Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M.Kemal ATATÜRK....
  • http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=sporkategori&Newsid=67536&Categoryid=15&aid=3

buldum gs ile ilgili haber :) 2005in derbi kralı olmuş ..

bidaha bilip bilmeden yorum yapmazsın

artık gs ile ilgili haber arşivi için

http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=sporkategori&Categoryid=15&aid=3

• abi şu başlığa birde vatanı eklesen bir zahmet spor haberi yerine fenerbahçe reklamı okumaktan bıktım artık yok fener nasıl buralara geldi yok alexpress farkı yok anelka böyle yok daum şöyle yok rekorların takımı fenerbahçe yok aziz ulema hede hödö bir hafta sonu aldığımda şoke oldum zaten çeyrek sayfa beşiktaş 2 sayfa fener yarım sayfa galatasaray 1.5 sayfa falanda basketbol haberi vardı yuh dedim artık

VATANA TARAFSIZ GAZETE DİYEN FENERLİ ARKADAŞLAR RADİKALİ SABAHI MİLLİYETİ VS VS BENCE HİÇ OKUMAMIŞ ZATEN OKUSA TİKSİNİRLER NE DİYO LAN BUNLAR FENER HAKKINDA DİYE AMA TARAFSIZ GAZETENİN BU TÜR GAZETE OLDUĞUNU BİLE BİLMİYORLAR!Kİ FENERİN REKLAMINI YAPMA ŞEREFİNİ ÜSTLENMİŞ VATAN GAZETESİNE TARAFSIZ GAZETE DİYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoneix TUR -- 13 Ocak 2006 21:11:50 >

• ben beşiktaşlıyım :)

edit: yazi dizisi denen haber türü hakkında fikriniz varmı arkadaşlar , adamlar fenerbahçenin neden bjk ve gsden ekonomik olarak ve tesis olarak önde olduguna dair yazı dizisi yapıyor onlara 2 hafta boyunca daha fazla yer ayırması çok normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy -- 13 Ocak 2006 22:02:20 >
  • @enemy1980

Galatasaray 2005'te derbi kralı oldu demek Gs ile ilgili olumlu haber mi oluyor? Var olan bi şeyi söylemek bu!!

Olumlu haber dediğin bu mu? Fb bizim durumumuz da olsa bunların kaçını yazar Vatan!! Bana ne kardeşim Fb ekonomik yönden nasıl güçlenmiş?? Dev puntolarla bunu vermenin ne anlamı var! Bana kalksın adam gibi SPORTİF BAŞARI haberi versin.. O zaman dev puntolarla Aziz Yıldırım en çok GS şampiyonluğu gören başkan diye haber geçsinler..Tarafsızlık objektiflik başka takımları pohpohlayıp diğer takımlar hakkında her dakika olumsuz haber yazmak mı?

Galatasarayın ne olumlu yönü var demişsin.Bu kadar zorluklar içinde olup da ligde bu konumda olmak bile başlı başına bi haber..Hakemler olmasa herkes yerimizi çok daha iyi biliyor..O zaman tarafsız gazete VATAN dan GALATASARAY'ın büyük başarısı diye bi haber dizisi bekliyoruz bizde.Diğer takım bolluk rahatlık içinde yüzerken hakemlerle ligde bu konumda Galatasaray ise bu zorluklarla ve dış etkenlerle bile burada diye...Yazarlar mı sence??? Bence cevabı çok açık!!!

Özetle kimse GALATASARAY için olmayan bi güzellik yazılsın demiyor..Ama olmayan olaylar da yazılmasın bizim hakkımızda.Diğer takımları pohpohlayıp bizi yerin dibine de batırmasınlar

• bırak hoca 3 senedir neredeyse 750 saysını okudugum gazeteyimi bana anlatıyorsun ,
    bence sen dolduruşa gelmişsin hayatında kaç kere vatan okudun bilmiyorum ama olmayan birşeyi yazarak sizi pohpohlamasınımı istiyorsun ?

Fb ile ilgili bir yazı dizisi yayınlanıyor olmöası gazetenin taraflı oldugu anlamına gelmez eger adam başarılıysa ve sen başarılı değilsen gazetede bunu okuyunca taraflı oldugunu dusunuyorsan
    bence hemen kendini gözden geçir çünkü fanatikliğe dogru gidiyorsun demektir
    haberlerin tamamına bak ve aslında olmaması gerekn 1 haber göster bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy1980

bırak hoca 3 senedir neredeyse 750 saysını okudugum gazeteyimi bana anlatıyorsun ,
    bence sen dolduruşa gelmişsin hayatında kaç kere vatan okudun bilmiyorum ama olmayan birşeyi yazarak sizi pohpohlamasınımı istiyorsun ?

Fb ile ilgili bir yazı dizisi yayınlanıyor olmöası gazetenin taraflı oldugu anlamına gelmez eger adam başarılıysa ve sen başarılı değilsen gazetede bunu okuyunca taraflı oldugunu dusunuyorsan

Olaylara o kadar farklı açılardan bakıyoruz ki!! Bi kere ben mesajıma ne yazmışım doğru okumalısın.Ben bizi pohpohlasınlar diyor muyum? Eğer fb açısından bunları yazabiliyorlarsa Gs için de bu durumda bu başarı diye bi yazı dizisi hazırlasınlar diyorum..Ama bizim bunlara ihtiyacımız yok olanı yazsalar yeter diyorum..Galatasarayla ilgili bugünkü bütün gazete haberlerine bi bak.Büyük gazetelerin hepsi Seyrantepe projesi ve Galatasara'a getirileri hakkında yazarken Vatan gazetesi Song da gidecek diye haber yapıyor.. Maksatlı değil di mi bunlar..

Fbnin pohpohlanmasını olumlu görüyorsan da bu senin bileceğin bir şey.Ben kimsenin takım sevgisini sorgulayamam ama bence sen Bjkliyim diyorsan kendi takımına olan sevgini biraz sorgula.Objektif olucam diye başka takımların yalakası gazeteleri alma..

Son olarak da bana Fb başarılı hiç deme!! Anlaşılıyor ki senin başarı anlayışın da ekonomik.Benim başarı anlayışım ise Sportif.O yüzden bu konuda hiç tartışmayalım çünkü her şey ortada...

• spor yazarlarının vuruldugu dönemleri unutmayın sonrada kime yagcılık yaptıklarınıda unutmayın...bu arada hediye kabul edip bir daha kötü yazmayacagız diyenlerde olmuş kendileri gülerek anlatıyor kimide konuş konuş korkma diyor sonra hafif gülümseme ne korkacagım diyor fakat bir tek kötü laf etmeden konuşmasını bitirenleride görüyoruz..eleştirisi dahi yapılmayan daha dogrusu yapılamayan ve dahada ileri giderek bizim stada gelme seni mahfederim seyircinin önüne atarım diyen tehdit eden kameramanları tehdit eden hatta tartaklayan bşk.lar pardon reisler var , atın bunu dışarı diyebiliyor basın mensubu için bu, kadarda göz göre göre oluyor malesef ama genede kimse agzını acıp tek bir laf edemiyor....

spor yazarlarının vuruldugu dönemleri unutmayın sonrada kime yagcılık yaptıklarınıda unutmayın...bu arada hediye kabul edip bir daha kötü yazmayacagız diyenlerde olmuş kendileri gülerek anlatıyor kimide konuş konuş korkma diyor sonra hafif gülümseme ne korkacagım diyor fakat bir tek kötü laf etmeden konuşmasını bitirenleride görüyoruz..eleştirisi dahi yapılmayan daha dogrusu yapılamayan ve dahada ileri giderek bizim stada gelme seni mahfederim seyircinin önüne atarım diyen tehdit eden kameramanları tehdit eden hatta tartaklayan bşk.lar pardon reisler var , atın bunu dışarı diyebiliyor basın mensubu için bu, kadarda göz göre göre oluyor malesef ama genede kimse agzını acıp tek bir laf edemiyor....

İşte bunun adı da objektif gazetecilik oluyor...Var olan başarılar yansıtılıyor oluyor.Bi kaç kişi de kalkıp bunu savunuyor..İlginç memleketiz valla

• okumayın kardeşim zorlamı okutuyorlar cumhuriyetten başka gazete okuyabilene şaşırıyorum zaten

quote:

Orjinalden alıntı: enemy1980

bırak hoca 3 senedir neredeyse 750 saysını okudugum gazeteyimi bana anlatıyorsun ,

Olaylara o kadar farklı açılardan bakıyoruz ki!! Bi kere ben mesajıma ne yazmışım doğru okumalısın.Ben bizi pohpohlasınlar diyor muyum? Eğer fb açısından bunları yazabiliyorlarsa Gs için de bu durumda bu başarı diye bi yazı dizisi hazırlasınlar diyorum..Ama bizim bunlara ihtiyacımız yok olanı yazsalar yeter diyorum..Galatasarayla ilgili bugünkü bütün gazete haberlerine bi bak.Büyük gazetelerin hepsi Seyrantepe projesi ve Galatasara'a getirileri hakkında yazarken Vatan gazetesi Song da gidecek diye haber yapıyor.. Maksatlı değil di mi bunlar..

Fbnin pohpohlanmasını olumlu görüyorsan da bu senin bileceğin bir şey.Ben kimsenin takım sevgisini sorgulayamam ama bence sen Bjkliyim diyorsan kendi takımına olan sevgini biraz sorgula.Objektif olucam diye başka takımların yalakası gazeteleri alma..

Son olarak da bana Fb başarılı hiç deme!! Anlaşılıyor ki senin başarı anlayışın da ekonomik.Benim başarı anlayışım ise Sportif.O yüzden bu konuda hiç tartışmayalım çünkü her şey ortada...

iyide galatasarayı sen başarılı buluyormusunki bu konuda yazı dizisi yapılsın, şu anda ben yazı dizisi yapıcak olsam Gs ile ilgili
    başlığı Uefa kupasını alan takım bu hale nasıl geldi yapardım

futbolcuların yarısı kaçmak üzere songda gidebilir aynen riberry gibi , ama bu demek değilki gazete fenerbahce propagandası ve yalakalıgı yapıyor
    şu anda Gs taraftarı bile yonetimi begenmiyor ve verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle gitmesini istiyor , Gs ile ilgili iyi tek gelişme basketbol takımının düzelmiş olması

seyrantepe gider riva gelir 2 senedir 3 senedir bu şekilde aldatıldıgınız farketmiyormusunzki hala buyuk gazeteler şöyle yazdı vatan niye boyle yazmadı diyebiliyorsunuz

yonetim projeye onay bile alamadı .

Bu arada fenerbahçeyi sportif olarak başarılı bulmamak mumkun değil sonuçlar ortada bu başarıların adaletli olmadıgını savunuyorsan eger onu farklı bir topicte tartışabiliriz geçmişede bakmak lazım ozaman üzgünüm...

Tomassino ben hem cumhuriyet hem vatan alıyorum , cumhuriyet okulda 25 kuruş :) sanada tavsiye derim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.