Şimdi Ara

FANATEC direksiyon sorunsalı. 'Turbo S Wheel with H-Shifter and Pedals with Clutch.'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox sağolsun G25 i çalıştırmadığı için gidip hiç beğenmediğim halde Xbox Wheel aldım, sonraları alışırım falan derken gün geçtikçe daha da soğuduk, çocuk oyuncağı gibi rengarenk yapısı, G25 in yanında çok amatör kalması ve kötü malzeme hissi dün direksiyonu arkadaşıma neredeyse hibe gibi bir fiyata vermeme neden oldu (50TL) :)

Gelelim mevzuya biraz araştırdığımda şu fanatec in direksiyonlarını görmüştüm, bu sabah girdim baktım dehşet güzeller ve üstelik kendi sayfasında shop kısmında Türkiye seçeneği bile mevcutki çok sevindim, bir gaz la istediğim direksiyonu ve aksesuarları listeye ekledim, üyeliğimi tamamladım tam alacaktım ki gözümde bir şimşek çaktı...

Ben ülkemizdeki pek iyi bilinen sitelerden bile on-line alışveriş yapmazken şimdi dünya para verip, kargo ödeyip sağlam gelmesi için dua edip, bir sorun olması durumunda çok zor ulaşacağım yurt dışı kaynaklı bir siteden alışveriş yapmak üzereydim. Arkadaşlar 2 sualim olacak müsadenizle.

1. Bu direksiyonları Türkiye de satan yer var mı?
    2. Fanatec in resmi sitesinden on-line alışveriş yapmış ve direksiyon almış kimse var mı?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 1 Kasım 2009; 12:20:52 >

• 50 TL mi? Foruma ilan açsan ve 100 TL yazsan ben dahil peç çok kişi almak in sıraya girerdi direksiyonu.
  • ben hemen 60 verirdim
  • evette yanlış anlaşılmasın g25 i forumda o kadar övüyosunuz övüyosunuz, ben onu gördüm bana o da cok basit, paranın hakkını vermicekmiş gibi geldi....
  • @Saviar ve iscanthere - biliyorum zaten ":)" makara yaptığımı anlamışsınızdır çok samimi bir dostumdur direksiyonu alan, hiç param yok ama çok istiyorum bana ver dese de verirdim nitekim kendisiyle arasıra böyle güzel alışverişlerimiz olur birimizin aldığı şey diğerimizin işine yarıyorsa neden birbirimizi sıkalım. ;)

@american camaro ben G25 i övmedim, övsem de bunu sonuna kadar hak eder, parasının hakkını gerek dokunuşu, gerek hissiyatı, gerek FF tepkileri olsun her şeyiyle veren bir direksiyondur G25. Ben onu gördüm bana basit geldi demek, sokakta Veyron görüp aman tipi pek hızlı gidecekmiş gibi gelmedi bana demekle aynı şeydir nihayetinde G25 başarısını ispatlamış, satış adetleriyle olsun, yapılan tüm incelemelerde aldığı puanlarıyla olsun bu başarıyı sabitlemiş bir direksiyondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

1. Bu direksiyonları Türkiye de satan yer var mı?
    2. Fanatec in resmi sitesinden on-line alışveriş yapmış ve direksiyon almış kimse var mı?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar.

Yakin bir dostumda fanatec var.Yaniz kendisi yurt disinda.O yüzden Türkiye'ye gelir mi,gümrükten gecer mi bilemiyorum.Söyleyebilecegim tek sey Fanatec,Türkiye'de satilmiyor.Hatta kendi resmi sitesi disinda hicbir magazada da satilmiyor.Üstelik bugün siparis verseniz en erken 2-3 ay sonra direksiyonunuza kavusabilirsiniz.Cünkü bu aletin seri üretimi yok,tamamen siz siparis verdikten sonra yapimina basliyorlar.Eger Türkiye'den siparis veren varsa bu konuda size daha fazla yardimi dokunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

@Saviar ve iscanthere - biliyorum zaten ":)" makara yaptığımı anlamışsınızdır çok samimi bir dostumdur direksiyonu alan, hiç param yok ama çok istiyorum bana ver dese de verirdim nitekim kendisiyle arasıra böyle güzel alışverişlerimiz olur birimizin aldığı şey diğerimizin işine yarıyorsa neden birbirimizi sıkalım. ;)

@american camaro ben G25 i övmedim, övsem de bunu sonuna kadar hak eder, parasının hakkını gerek dokunuşu, gerek hissiyatı, gerek FF tepkileri olsun her şeyiyle veren bir direksiyondur G25. Ben onu gördüm bana basit geldi demek, sokakta Veyron görüp aman tipi pek hızlı gidecekmiş gibi gelmedi bana demekle aynı şeydir nihayetinde G25 başarısını ispatlamış, satış adetleriyle olsun, yapılan tüm incelemelerde aldığı puanlarıyla olsun bu başarıyı sabitlemiş bir direksiyondur.

Dostum sana bir anda kanım ısındı nedense

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    City Car Driving pedal sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sitesinde Türkiye seçeneği var ama direk gönderi yapmıyorlar maalesef. Nedenini anlamış değilim. Yakın zamanda siparişini verdim. Yurt dışındaki bir abim vasıtası ile gelecek inşallah. Sitede yeni sevkiyatlar için ARALIK 2009 tarihi verilmiş. İnşallah daha fazla uzamaz. Arkadaşlarında dediği gibi özel üretim bir set. Clubsport edition olacak. Gelince sizinle paylaşırım.
  • Ben Almanyadan aldırıp yazın gelirken getirteceğim ona karar verdim. Ama merakla bekliyorum fotoğrafları.
  • Öyle birşey yapacaksan bence yakın zamanda sipariş vermen gerekebilir. Eğer bu aralık sevkinde ben alabilirsem diğer sevk en az3-4 ay sonra olacaktır. Ona göre hareket et.

Bende meraklanıyorum her geçen gün
  • Eveeet set yola çıktı beklemedeyiz Ayrıca clubsport edition siparişe kapatıldı. Herhalde 3-4 ay sonra yeni gönderi yaparlar
  • Fanatec'i deneme şansım oldu gerçekten çok başarılı bir ürün.Fanatec'in yanında MS'un direksiyonu çocuk oyuncağı gibi kalıyor. Forza 3'ün yanında GT5P'da deneme şansım oldu. GT5P'de force feedback çok daha güçlü ancak bu iyi olduğu anlamına gelmiyor 120 km/s süratte bile direksiyonun zangır zangır titremesinden tutmakta çok zorlanıyorsunuz üstelik dümdüz yolda. Forza 3'te olmasa daha iyi olurmuş diyeceğim bir olay var her oyuna girişte vitesleri tanıtmak zorundasınız, bu 10 sn sürüyor ancak yinede can sıkıcı. Vitesler ve pedal setide çok iyi olmuş. İmkanı olanların mutlaka almasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 14 Aralık 2009; 17:13:54 >
  • 1 hafta önce fanatec sitesine mail attım türkiyeye direksiyonu yolluyormusunuz diye bugun cevap geldi sizlerle maili paylaşmak istedim

Hello Cankut,

thanks for your inquriy and your interest in our products.

You can look at our websitewww.fanatec.com and you can select the country Turkey.

Best regards

Fanatec_Gameshop
    Claudia Faltermeier
  • Xbox 360 ın G25 i çalıştırmaması çok kötü gerçekten
  • Bende fanatec var, yanlız yurtdışından alıp kendim getirdim. Kuzenimde parasını ödedi sparişini verdi adamlar direksiyonu gönderdi, adamlarda bir sorun yok, yanlız yurtdışı adrese yolattık direksiyonu kendi gidip alıcak ay başında .Tek sorun gümrüğe takılırmı onuda bilemem. Biz yurt dışına giderek almakta bulduk çözümü
  • Arkadaşlar bende bu direksiyonu almak istiyorum.....Bakalım nasıl yapacağım emin değilim
  • Valla ben de istiyorum ama halen bilmiyorum ne yapsam. Aslında G25 e uygun bir adaptör falan yapılamaz mı diye düşünüyorum?? Olsa deli gibi satar aslında, şahsen ben kesin alırım isterse 5 liralık şeye 100 lira istesinler yeter ki adam gibi çalıştırsın direksiyonumu xbox ta.
  • bende ozaman abime aldırıyım almanya dan getirsin elinde getirse sorun olurmu illa cantada mı olması lazım kutu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.