Bildirim
City Car Driving pedal sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
city car driing de ben bi saat de anca arabayı çalıştırıyorum çok zor oynaması kontrolleri ayarlarını karıştıra karıştıra yap -
quote:
Orijinalden alıntı: Merto55
city car driing de ben bi saat de anca arabayı çalıştırıyorum çok zor oynaması kontrolleri ayarlarını karıştıra karıştıra yap
ayarları baya bi karıştırdım fakat hiç bir değişiklik yok pedallar çalışmadanda oyunun bir anlamı kalmaz.zaten toplasan 20 30 seçenek var kurcalamadım ama sonuç yok bilen varmı ? -
1-Motoru Çalıştıralım.(e)
2-Frene Basılı Tutalım.
3-Frene Basarken Aynı Zamanda W'ye basalım.
bu kadar -
quote:
2-Frene Basılı Tutalım.
bu kadar
Kardeş pedalı okumuyo diyorum sen motor çalıştırmayı anlatıyorsun oyun pedalı görmüyo -
quote:
Orijinalden alıntı: dogancankalfa
quote:
2-Frene Basılı Tutalım.
bu kadar
Kardeş pedalı okumuyo diyorum sen motor çalıştırmayı anlatıyorsun oyun pedalı görmüyo
AYRLARDAN OTOMATİK VİTES YAP AYARLARINI SIFIRLA
KONTROLLERE BAK DİYORUM O İŞ ÖYLE KOLAY DEĞİL CİTY CAR DRİVİNG DE ARABAYI KONTROL ETMEK KOLAY DEĞİL belki sen yapamayırosun -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dogancankalfa
quote:
2-Frene Basılı Tutalım.
bu kadar
Kardeş pedalı okumuyo diyorum sen motor çalıştırmayı anlatıyorsun oyun pedalı görmüyo
AYRLARDAN OTOMATİK VİTES YAP AYARLARINI SIFIRLA
KONTROLLERE BAK DİYORUM O İŞ ÖYLE KOLAY DEĞİL CİTY CAR DRİVİNG DE ARABAYI KONTROL ETMEK KOLAY DEĞİL belki sen yapamayırosun
Denedim herşeyi kardeşim.Olmuyor.Direksiyonu vitesi görüyor sadece pedalları görmüyor.
-
Bilen yokmu yaaa ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X