Şimdi Ara

Fana Led Show+Resimler Çok Basit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır aklımda vardı böyle bir çalışma fakat zaman olmadığı için her gece ertelemiştim bu işi..
    Elimde eski kasalardaki yada eski yanan PSU fanlarını bir güzel temizledim. Fanın Sadece Pervanesini Kafama göre.. Sarı,Turuncu ve Yeşil Renklere boyadım...
    Lehim makinesiyle kafa taslak 4 delik açtım fanın üzerine sonra Şerit ledleri tane tane yan keskiyle kestim.. ledleri yerleştirmek kolay oldu fakat kablolarda biraz sıkıntı çektim..Şerit ledi kestiğimde mecburen kendi ellerimle lehimlemek kaldı ledleri..Fazla zamanımı almadı bu iş..Son olarak bir şeyi farkettim.. Siyah Elektirik bantı kullandığımda belli bir zaman sonra ortam sıcaklığından dolayı bantlar kendiliğinden çıkıyor...Kablo Çorablama işide tamamen bana aittir...Ayakakbı bağcığını Beyaz Saydam Bantla bantlarsanız iyi olur.Çünki İleriki zamanlarda Kasanın içinde oluşan toz bulutu ayakkabı çorabına yapışacak ve rengini yitirecektir...Karar size kalmış ister bantlayın ister bantlamayın...

NOT: Sakın Kenarları gizlemek için Siyah elektirik Bant kullanmayın.. Fazladan artık bir plastikle Lehim makiasıyla kabloları plastiğe yapıştırın...

Kullandığım Malzemeler;
    -Şerit led ışıklandırma
    -Sarı Renkli Fosforlu Ayakkabu Bağcığı (Kablo Çoraplamak İçin)
    -Lehim Tabancası
    -Lehim
    -Artık Plastik
    -Tek Damarlı Kablo
    -Ve Ellerim..
    Resimler Tamamen bana aittir.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Seraphim -- 31 Mart 2012; 0:03:09 >

• Şerit değilde sade led olarak kullansaydın iyi olabilirdi ama güzel bi görünüm var Tebrik ederim güzel olmuş eline sağlık..
    mesajlarımı yanıtlarken lütfen alıntılamayı unutmayın
  • gayet iyi eline sağlık.
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • yeterince iyi.geliştir biraz.hem orda şefaf yerine boyalı güzel boyanmış opak madde kullansaydın daha bi güzel olurdu bence :D

Orijinalden alıntı: f(x)

Güzel olmuş da fanlar çok küçük.Soğutma pek sağlanmaz onlarla...

bunlar göstermelik eski yanan PSU fanları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Seraphim -- 26 Nisan 2011; 20:57:40 >
  • bundan iyisi can sağlığı kardeşim
  • Dönüş hızı ne acaba

z00rka
  • eline sağlık
  • Güzel olmuş.

-Milli Kayınço-
  • güzel
  • güzel olmuş eline sağlık
    بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم "Bismillahirrahmanirrahîm"
    MSI B450 Gaming Plus || AMD Ryzen R3 2200G || Noctua NH-U14S || Corsair 2x8GB Vengeance pro Siyah 3600mhz || Samsung 860 Evo 250GB || JD512 Nvme || LG 32MN58HM || EVGA Supernova 750 G2 Gold || XPG Battlecruiser || LOGİTECH S-220 2+1 || POCO F2 PRO 8/256
  • 1Seraphim kullanıcısına yanıt
    hocam harika olmuş bende bişey danışmak istiyorum hyper 212 evo cpu fanım var 4 pinli fakat bu fana hazır led deliği açmışlar ama led koymamışlar sanırım sonradan konulması için filan ayarlanmış ledlerin gücünü nasıl besleyebilirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.