Şimdi Ara

Fan sitem hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Fan sitem hk.

(En Son Oy Tarihi: 30.8.2008)
Giriş
  • Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum fakat yinede sorayım.
    Ben 2 hafta önce metallica fan sitesi kurmaya çalıştım. site + forum tarzında. fakat siteyi editlemek hem kolay değil hemde gereksiz görüyorum. bi nevi portal gibi oluyor sitenin girişi sadece yönlendirme oluyor. sizden isteğim siteyi komple forum mu yapayım bu şekilde kalsın mı ?

www.metallicafantr.com
    reklam değildir kimseyi çekmiyorum. sadece yardım istiyorum.

Ankete katılın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horned Hand -- 29 Ağustos 2008; 0:27:39 >

• forum daha iyi gibi
  • geliştir biz gkhngkhnla destek oluruz sana..
  • destek herkese lazım teşekkür ederim cevaplarınız için
  • dost sitelere koywww.demonstrative.net.tc ama site yok ortada daha
  • Forumda kur ama sana bir kaç tavsiye vereyim
    Logoyu yapabiliyorsan flash yap. Metallica nın resimlerinin slaytı tarzı bir flash olsun. Logo yu en üst e koy. Logonun altına butonları koy. Yanlız butonları biraz küçült. Ayrıca yazıtipini de değiştir. Daha modern bir şey seç. Tasarım aşağıdaki site gibi olsun.

http://www.orionturk.com/
  • başka önerisi olan ?

diğer arkadaşlarada çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım mesela sol tarafa üyeler diye başlık aç tıklayınca grup üyeleirni isimleri alt başıl olarak çıksın.orayada biyografilerini yazarsın.dedikleri gibi forumda olsun ama ordan ulaşılan.ziyaretçi defteri yap.sol tarafa yine koy bunları.sonra resimler,wallpaper,video gibi başlıklar koy.yazı fontunu daha güzelve ufak yaparsan daha hoş olur mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökhan K.

arkadaşım mesela sol tarafa üyeler diye başlık aç tıklayınca grup üyeleirni isimleri alt başıl olarak çıksın.orayada biyografilerini yazarsın.dedikleri gibi forumda olsun ama ordan ulaşılan.ziyaretçi defteri yap.sol tarafa yine koy bunları.sonra resimler,wallpaper,video gibi başlıklar koy.yazı fontunu daha güzelve ufak yaparsan daha hoş olur mesela.

Sitede biyo. olarak fotoya tıklayınca forumdaki konuya gidiyor. fan siteye z.defteri yapmak saçma geliyor bana. resimler,wallpaper,video forumda var zaten siteye koymaya gerek yok.
  • Bu hk ne oluyor acaba?
  • mod yapsana bizide
  • quote:

Orjinalden alıntı: tpt_hf

Bu hk ne oluyor acaba?

hakkında nın kısaltması
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemm13

mod yapsana bizide

bütün dh moderatör olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cumhuriyet.

quote:

Orjinalden alıntı: gorkemm13

mod yapsana bizide

bütün dh moderatör olsun

• Design by Coder++ | DR.Tasarim

Not Found
    The requested URL /www.drtasarim.com was not found on this server.www.metallicafantr.com

• quote:

Orjinalden alıntı: command_4

Design by Coder++ | DR.Tasarim

Not Found
    The requested URL /www.drtasarim.com was not found on this server.www.metallicafantr.com

DW da linklerin hatalı verilmesi sonucu öyle bişey oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horned Hand -- 29 Ağustos 2008; 4:07:32 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.