Şimdi Ara

Fan Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Şu anda elimde i5 4670k işlemci var. Stock fan ile çalışıyor. Boşta 45 derecede yükte 60 derecede çalışıyor. Yakın zamanda overclock da yapmayı düşündüğüm için yeni bir fan almak istiyorum. Hyper 212 evo düşünüyorum fan olarak. Siz ne önerirsiniz ? Overclock 4.2 yada 4 gibi bir şey yaparım ama işlemcinin serin olmasını istiyorum. Ucuz olursa iyi olur ama 200 liraya kadar da çıkabilir. Sıvı soğutma istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bir de hangisini alırsam nasıl bir soğutma sağlar ve kaç derecelerde çalışır söyleyebilir misiniz ?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bavkel

Öncelikle herkese merhaba. Şu anda elimde i5 4670k işlemci var. Stock fan ile çalışıyor. Boşta 45 derecede yükte 60 derecede çalışıyor. Yakın zamanda overclock da yapmayı düşündüğüm için yeni bir fan almak istiyorum. Hyper 212 evo düşünüyorum fan olarak. Siz ne önerirsiniz ? Overclock 4.2 yada 4 gibi bir şey yaparım ama işlemcinin serin olmasını istiyorum. Ucuz olursa iyi olur ama 200 liraya kadar da çıkabilir. Sıvı soğutma istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bir de hangisini alırsam nasıl bir soğutma sağlar ve kaç derecelerde çalışır söyleyebilir misiniz ?

Buyuk ramlerin yoksa cm hyper 412pwm al ama ramlerin buyukse cm hyper 212x al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair 400R kasayla Gskill Ripjawsx 8GB 1866 mhz ramler var 2 slot. Küçükler galiba pek bir bilgim yok büyük küçük nasıl oluyor. z87-ws mi ne öyle bir anakartım var. 4.2 ghz ye overclock yapıcam o yüzden stock soğutucudan kurtulmak istiyorum. İleride dahada arttırabilirim.
  • Ben kullaniyorum cok memnunum fx 6200 islemcim ile kisin 5 ghz yi buldum.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5711

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 212 evo ve diğer söylediğiniz ile karşılaştırmalarını izleyeyim ona göre karar veririm. Saolun önerileriniz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa, Soğutucu, Ram önerisi
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su soğutmalı istemem demişşin...bu aralar şu ürün kafamı kurcalayıp duruyor :

Deep Cool Maelstrom 120K
    Isıyı kasadan atıp kurtulabilir miyim diyorum
    Karar da veremedim bakıp bakıp duruyorum sayfasına :)
  • Valla şuan bu bütceye alabileceğim en iyi hava soğutmayı istiyorum. Hangisi daha iyi soğutuyorsa ona giderim. Karşılaştırmaları izleyip bakıcam hepsine. Önerileriniz için saolun.
  • bunada bakabilirsin.

THERMALTAKE
    WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
    171 TL
  • dostum kasana sığacak mı diye dikkat et. abim 130mm çift fanlı thermaltake. kasanın kapağı kapanmıyo. kapanmayınca da içi toz dolmuş öksürürcesine ses çıkarıyo makine adeta. ben o yüzden 92mm fanlı aldım thermaltake contac21. değil kapak, kasa fanlarıma bile değmiyor. daha büyük alırsan kasa fanlarını da çıkarman gerekir. performansına da gelirsek, fx8320'yi 4.0'a oc'ladım. henüz bi problemi yok ortalama seste ve stabil olarak çalışıyor. ama 120mm alma imkanın varsa eğer sana %100 tavsiye ki bence en iyi hava soğutmadır o fiyat kategorisinde, xigmatek venus al dostum. 6 tane 6mm pipe var. üzerindeki fanı da xaf1255 ki bence o da en iyi fiyat performans kasa fanıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 26 Kasım 2014; 23:05:06 >
  • MühendisMurat
    Şimdilik ısı iyi artık yaza bakmaya başlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.