Şimdi Ara

fan kontrol programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
40.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

asus probe kullanıyorum

qfan özelliğinden fan devrini düşürüyorum

kasa 1000 devire işlemci fanı 1800 devire düşüyor ve sıcaklıklar 10 derece artıyor

yalnız kasada 2 fan olmasına rağmen 1 tanesinin devrini 1000 e düşürüyor diğerine dokunmuyor

hepsini ayarlayabileceğimiz bi prog varmıdır

• Speed Fan diye bi program var
    http://www.almico.com/sfdownload.php
  • Speedfan'ın 4.32 sürümü benim bilgisayarda fan devirlerini yanlış gösteriyor.
    4.31 sürümününde sorun yok. İkisini de denemenizi tavsiye ederim.
  • ok

4.32 versiyonu varmış sitede onu indirip deneyeyim bi
  • valla ben bu prog kurdum ama hiçbişey anlamadım

nasıl kullanılıyor

3 tane fan gösteriyor ama 2 sinin hızı 0

biri 1.350.000 devir gösteriyo

vista problemimi var acaba

başka bi prog varmıdır
  • Programın 4.31 sürümünün benim sistemdeki bir ekran görüntüsünü koyuyorum. Fan hızları Speedxx kutularından ayarlanabiliyor. Eğer sizde bu kutular görünmüyorsa anakartınızın kontrol çipi bu program/sürüm tarafından desteklenmiyor demektir. Programın 4.32 sürümü bende de sorun çıkarmıştı. 4.31 sürümünü Google'dan bulup indirdim. Bu sürüm benim sistemle iyi geçiniyor. Yalnız 4.31 sürümü Vista'da çalışır mı bilemiyorum. Kendi sitesinde yazdığına göre 64 bit Vista desteği 4.32 sürümüyle eklenmiş...

fan kontrol programı

fan kontrol programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cyborg -- 6 Mayıs 2007; 5:13:59 >

• ok sağolasın bide onu deneyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rgb fan kontrol hub yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bu 4.31 nspeten daha iyi isstemdeki fanları gördü

ama hala benim 3. fanı görmedi

sadece 2 fan görüyor

bu işten vazgeçeyim bari
  • sen en iyisibir fan kontrol devresi yap.forumda şemaları var.hem kasan biraz şenlenir hemde istediğin zaman devir ayarı yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cyborg

Programın 4.31 sürümünün benim sistemdeki bir ekran görüntüsünü koyuyorum. Fan hızları Speedxx kutularından ayarlanabiliyor. Eğer sizde bu kutular görünmüyorsa anakartınızın kontrol çipi bu program/sürüm tarafından desteklenmiyor demektir. Programın 4.32 sürümü bende de sorun çıkarmıştı. 4.31 sürümünü Google'dan bulup indirdim. Bu sürüm benim sistemle iyi geçiniyor. Yalnız 4.31 sürümü Vista'da çalışır mı bilemiyorum. Kendi sitesinde yazdığına göre 64 bit Vista desteği 4.32 sürümüyle eklenmiş...

fan kontrol programı

fan kontrol programı

bunlardan hangisinin hangi fana ait oldugunu nereden anlıyoruz,mesela ben kasanın önündeki fanı susturmak istiyorum nasıl yaparız acaba?

• fanların hepsinin anakarta ta bulunan pinlere takılmış olması lazım.direkt 12v ile psu dan besliyorsan bu ve benzeri programlar hiç bir işe yaramaz
  • kasayı yeni aldım ve fanların hepsi anakarta takılı,önceki kasada powere takılıydı ve 0 gösteriyordu,şimdi onun için merak ettim hangisi neyi gösteriyo diye belki işe yarardı biraz sesten kurtulurdum
  • Speedfan gibi programlarla fan kontrolü biraz şans işi. Anakartınızdaki fan kontrol devresinin program tarafından desteklenmesi gerekiyor. Mesela benim anakartta adet fan çıkışı var. Ama sadece 3 tanesinin hızlarını görebiliyorum. Hangileri olduğunu deneme-yanılma yöntemiyle buldum.

En sağlamı ayrıca bir fan kontrolcüsü alıp fan hızlarını elle kontrol etmek sanırım. Hazır satılanları alabilir ya da yukarıda IceMan'in de belirttiği gibi kendi fan konrol devrenizi kendiniz yapabilirsiniz (benim de böyle bir niyetim var).
  • selam,öndeki fanın gürültüsü canımı sıkıyordu dün artık dayanamadım çektim fişini,ya bi fandan bukadar ses çıkarmı o'da direk powere bağlıymış zaten,3 senedir pc kullanıyorum ilk defa dünden beri bu kadar rahatım ooooooooooh
  • bence fişini çekmeseydin iyi olurmuş

sessiz fanlar var

ben aldım geçen 3 tane

gayet başarılı

cooler masterın
  • hocam kasa vento 7700 benim öndeki fana ulaşmam çok zor,tırnaklar falan kırılır diye tırstım açıkcası çok uyuz bi kasa ne yapalım görüntüye tav oldum,yalnız airduck'tun olduğu yere 12'lik fan taktım da oda işlemci fanıymış elimi tutuyorum hiçbi halt üflemiyo neyse hd'yi konrol ettim zaten fazla ısınmıyor en fazla 36 derece artık böyle idare edicem
  • Merhaba arkadaşlar bende casper nirvana TW7 serisi notebook var. Acaba ben bu laptopun fan dönüş hızını nasıl kontrol edebilirim. Speedfan dedim uyumlu değil sanırsam çünkü sizde görünen fan ayar kısımları bende görünmedi de.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • resimdeki benim kullandığım speedfan bütün hepsini 0 yaptım kapağı açıp baktım kasaya nedense hepsi tam takır çalışıyor fanların.sistem fanı olarak server fanı taktım kasaya mübarek süpürge gibi üflüyor müthiş bir hava sirkülasyonu var ama sesi de çok fazla çıkıyor.bunu durdurmak için öneriniz varmı fanı çıkar elinle durdur vs. gibi saçma şeyler haricinde :(

fan kontrol programı
  • program ıyı geldı bnde yuksek hızla donen fan vardı artık dızgınleye bılıyorum sessınden baya rahatsız olmusdum ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.