Şimdi Ara

Family Guy'ın neresi güzel ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
4.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sene önce falan bir bölümünü izlemiştmi e2'de gecenin köründe ne düşündüğümü bile hatırlamıyorum.Simpsons'ta ve South Park'ta çok kötüleniyordu.Durum öyle yerlere gelmişti ki Family Guy kelimesi hakaret olarak kullanıyordu. ( bkz : simpsons , s15e16 ) Kötülemek için bölüm çekiliyordu (bkz : south park , cartoon wars ).Cartoon Wars'ta söylenen esprilerin kötü ve anafikirden bağımsız olduğuydu ve de espriler an değişimiyle oluyordu.(hatırlıyor musun deyince geçmiş zamandaki komik bir ana , olsaydı , olur gibi kalıplarlarda olmayan bir şeyi espri yapıyorlardı.).Bu kadar kötülenince artık bana da Family Guy'a artık bir göz atmak düşüyordu.Cartoon Wars'ta söylenenlerin abartılı olduğunu düşünüyordum ama hakikaten Cartoon Wars'taki gibiydi.Komik de değil arkadaş nasıl gülüyorlar anlamıyorum.Misal Peter'ın cahil bir çiftçi olmak istediği bölüm komik değildi ve espriler an değişimi üzerineydi.Bölümün bitimindeki konuda resmen Treehouse of Horror 6'dan araktı.Evet , o konu Simpson'tan arak mı ? Aslında o kadar çok Family Guy izlemediğim için bir şey söylemem çok doğru değil.
    Ama şu video bir fikir verir.

http://www.vidivodo.com/49669/family-guy-amp-amp-simpsons
    http://www.vixbase.com/v/127406

Simpsons şu anda Family Guy'dan nefret etsede Futurama'nın DVD filminde Family Guy'ın ilk yıllarına açık övgü var.Fakat yıllar ilerledikçe Family Guy'ın kötüleşmeye ve hırsızlığa başladığını vurguluyor.
    Ve Family Guy'ın South Park ve Simpsons'tan daha çok izlenmesi beni asıl üzen konu.Bu kadar ilgiyi haketmen kötü bir yapım Family Guy.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Birazdan Stewie'nin mommommom videosu gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 25 Ağustos 2009; 14:23:15 >

• family guy rezalet gerçekten. south park manyağı olaraktan sp den sonra izlencek gibi değil, hiçbişeyine gülemiyorum
  • tek kelimeyle berbat
  • gayet güzel. bana görede south partk iğrenç.
    zevkler ve renkler tartışılmaz
  • family guy şu anda yayınlanmış olan çizgi filmler arasında en güzeli bence..
    Sp de izledm simpsonsda..
    Stewe nin tripler 10 numara
  • 3ünün de farklı espri anlayışı var 3ü de güzel 3ünü de severek izlerim
  • Bende sevmiyorum ya family guy ı,

öyle bütün bölümleri falan izleyen biri değilim ama e2, cnbce de falan denk geldiğimde,

south park veya simpsons a güldüğüm kadar gülmüyorum family guy a, Yeterince komik gelmiyor bana..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoure

gayet güzel. bana görede south partk iğrenç.
    zevkler ve renkler tartışılmaz

Katılıyorum. Family Guy 1 numara. Simpsons fena değil fakat south park işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavidCoulthard -- 25 Ağustos 2009; 14:29:33 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 25 Ağustos 2009; 14:33:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turksauron

Adam koymayın demiş hâla koyuyorsunuz.Diziyle alakasız böyle videoları komik birtek onun dışında kuru gürültü.South Parkta böyle bir video koyulamaz tüm bölümü koymanız gerekir çünkü konu bir bütün halindedir.

• sp gibi mükemmel ve saatlerce üzerine konusulacak bişey değil ama açıkara simpsons tan güzel.. ve bölümleri tekrar tekrar izlenebiliyor.. komik birçok yeride var...

quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Adam koymayın demiş hâla koyuyorsunuz.Diziyle alakasız böyle videoları komik birtek onun dışında kuru gürültü.South Parkta böyle bir video koyulamaz tüm bölümü koymanız gerekir çünkü konu bir bütün halindedir.

sp yi çok farklı organlarınla takip etmişsin... buraya yüzlerce 50sn 1dk lik videolar koyarım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAVMAN -- 25 Ağustos 2009; 14:42:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAVMAN

quote:

sp yi çok farklı organlarınla takip etmişsin... buraya yüzlerce 50sn 1dk lik videolar koyarım şimdi

Yok yani demek istediğimi anlamadınız family guy daki bu videolar şöyle yaptığım günü hatırlıyormusun diye konuyla alakasız saçma bir şekilde başlıyor.Ama South Park taki komik videolar tamamen konuyla alakalı oluyor.

• quote:

sp gibi mükemmel ve saatlerce üzerine konusulacak bişey değil ama açıkara simpsons tan güzel.. ve bölümleri tekrar tekrar izlenebiliyor.. komik birçok yeride var...

quote:

Adam övgü olsun diye söylemiş , niye böyle dedin ki ? SP'nin de var videoları ama Family Guy kadar değil , Simpsons'ın bile daha çok videosu var.Bu video sayısı esprilerin konudan bağımsız olup olmamasına bağlıdır. ne kadar çok konudan bağımsız espri o kadar çok 1 dklık video.

• quote:

quote:

quote:

Yok yani demek istediğimi anlamadınız family guy daki bu videolar şöyle yaptığım günü hatırlıyormusun diye konuyla alakasız saçma bir şekilde başlıyor.Ama South Park taki komik videolar tamamen konuyla alakalı oluyor.

Aslında youtube'daki Family Guy'ın videoları : şöyle yaptığım günü hatırlıyormusun , şöyle olsaydı ne komik olurdu , kafada canlandırma falan ama oralarını kesiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: acheron

family guy rezalet gerçekten. south park manyağı olaraktan sp den sonra izlencek gibi değil, hiçbişeyine gülemiyorum

zaten family guy yazarları fok balıkları değil mi ?

southpark <3
  • Biraz ondan biraz bundan oh oh suyundan suyundan
  • ayrım yapmam denk geleni izlerim. tohumuna paramı saydım arkadaş niye kavgasını yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

family guy rezalet gerçekten. south park manyağı olaraktan sp den sonra izlencek gibi değil, hiçbişeyine gülemiyorum

aynen
  • Bir bölümde hayat kadınına bu muzun ne kadarını diye soracaktı yarım bıraktı
    Bence çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kubar_ -- 25 Ağustos 2009; 15:24:08 >
  • Family guy , South park , Simpsons kesinlikle kaçırmadan izlerim ve şuana kadar aralarında hiç ayrım yapmamıştım hepsi çocuğum gibi hepsine aynı muamele hepsini severek izliyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.