Şimdi Ara

Fallout2 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    golden geckoların yanından geçemiyorum bir türlü zaten 35 hp si var karakterin daha yeni level3,bir de paso miss vuruyor damage yapamıyorum hemen ölüyorum.
    sneak yapıp yanlarından geçeyim diyorum koşmuyorum,ama yine peşime takılıyorlar.

• gece veya gündüz farkları var sneak modunda.Evet bazen koşmasan da yakalanabiliyosun.Zaten skillerde sneakı arttırmak da ona yarıyor.Senin başarılı yürümene değil,yakalanmamanı sağlıyor yüksek sneak skilli.E oyunun başında da pek yüksek olmaz haliyle.Silah bulmuş olacaksın ve bi tane yardımcı almış olacaksın.Geckolar seni pek rahatsız etmemeli,sen arkada dur bi tane döğmeli adam dövüşsün sen dandik ama idare eden tüfekle kafalarına özellikle gözlerine nişan al çat çat vur.Ben hiç öldürmüyordum zorunlu kalmadıktan sonra ama güçlü olduklarından değil, uğraşmak istemediğimden...
  • toxic caves denilen yere gittim yanımda adam yok toxic caves deki smiley denilen herifi alıp götürmek görevim.onu yapınca 100 dolar gelcek 300 dolarım olmuş olucak ve yanıma öyle bir adam alıcam şu an yanımda kimse yok.
    silah var ama action pointler çok lazım oluyor,geckolar baya vuruyorlar bana,bir de toplu geliyorlar.
    sürekli miss vuruyo deli oluyorum ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlCaDrAs -- 23 Haziran 2006; 15:40:01 >
  • level olarak düşük gelmişsin bence. cok save al. her vuramadıgın zaman aldıgın save den devam et. her isabetli vuruştan sonra save al,böylecene hep tam isabet saglarsın. birazhile gibi duruyor ama oradan seni kurtarmaya yarar. yada yeni karakter yaratıp yeniden başla.
  • hile sayılmaz o.Zaten baldurs gate'de bile load kısmında yazıyor do it often diye.Yani sık sık quicksave almazsan başın ağrır kesinlikle.Benim ilk 10 karakterimde çok kötü olmuştu,bi şehre geçiyordum unutuyordum save almayı herkesi öldürüyodum öyle zevkine,sonra load yapıyordum,bakıyordum ki yaklaşık 1 saat önceki save...
    Caves'e yanında Sulik olmadan(Adı birden aklıma geldi) gitme bence.Bir de alta ineceksin çünkü.Gelecek parayla 300 dolar olacaksa işin zor...Senin kapkaççılıktan haberin yok galiba çal çırp milletten
    Bende para sonsuz olmuştu nerdeyse kumar oynaya oynaya.İsteyenin karakterine oyunun sonuna yetecek kadar para yapabilirim.Hile hurda değil,yalnızca kumar oynayarak
    Sen iyisi mi bi guide al bi yerlerden,onu oku oku uygula en azından ilk birkaç karakterinde...

• Fallout2 yi xp de çalıştıramıyorum. Yama bilen varmı adresiyle?
  • dlh.nette vardı sanırım ama yamasız da xpde çalışıyor oyun.Yalnızca bariz hatalar ile oyuncuyu rahat char yapmaya iten olaylar kaldırılmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands TÜrkçe Yama Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.