Şimdi Ara

Fallout Online: The Life After Mark 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olumsuz oyun Fallout Online su anda aktif oyunculari ile radyasyonlu collerde birbirinden farkli gurup ve yaratiklarla sizleri bekliyor.

Indirmek icin asagiya bakiniz
    https://mega.co.nz/#!mZgzUDSY!V3jMdh0Z5aCe-saLZRr8c0TqlNEw_NWWrgGregAGqek

Oyunu calistirmak icin indirdiginiz dosyalarin icerisine Fallout 2 oyununun icerisinde bulunan Master.dat ve critters.dat dosyalarini yapistirmaniz ve ardindan ConfiguratorMK2 den ayarlari yaparak oyuna baslamaniz mumkun.

Yardim ve bazi gerekli bilgiler icin asagidaki sayfaya bakabilirsiniz.

http://fonline.ru/en

Fallout Online: The Life After Mark 2

Kole kampindan bir ekran goruntusu

Kisaca oyun secilmis kisinin (Choosen One) Wastelandi Enclave den temizlemesinin 3 yil ardin basliyor ve macera devam ediyor.

Oyun kole kampinda basliyor ve 5 seviyeye ulasinca buradan ayrilabiliyorsunuz bir bakima oyunun egitimi oluyor. Ayrica kole kampinda en fazla 8. seviye olabiliyorsunuz bu seviyeden sonra deneyim puani kazanamiyorsunuz. Zaten seviye 1 den baslarsaniz oyun pek oynanilabilir degiz sebebi ise oyun eski Fallout 2 ye gore gayet zor ve Turn based yani sira tabanli degil sebebi ise coklu oyuncu sistemindeki sikintilari asmak icin bu hale getirilmis.

Oyunda diger oyunculara pek guvenmeyin size cok yalan soyleyip esyalarinizi calmak isteyen cok olacaktir.

Oyuna pek cok guzel yenilik getirilmis mesela CRAFTING kendi silah, zirh veya baska esyalari kendimiz uretebiliyoruz. Kendi magaramiz, cadirimiz veya gurubumuz varsa ussumuz olabiliyor. Oyunda arabalar da mevcut.

Oyuna yeni baslayacak arkadaslar icin cok onemli tavsiyeler:

Kole Kampi

1- Asla kapi onlerinde durmayin vurulursunuz
    2- Boynunuzda kole tasmasi varken kamptan ayrilmaya calisirsaniz tasmadaki bomba sizi oldurecektir.
    3-Esyalarinizi kamptan ayrilirken yaniniza alabilirsiniz

Daha fazlasi asagida;

http://fonline.ru/wikien/index.php?title=Slave_Camp

Karakter yaratirken:

Oyunda en yoksek seviye 36 bu yuzden skiller, perkler ve Special secimlerinizde cok titiz olmalisiniz dusuk enduranceli bir karakter son seviyede 200-300 cana sahip olmasi hic iyi degil
    yine Intelligence dusuk olursa karakterinizin alacagi skill puanlari dusuk olacagindan ileride buyuk sikintilar yasayabilirsiniz.

Charismayi mutlaka 1 yapin boylece diger ozellikelere daha fazla verebilirsiniz

Endurance en az 6 olmali (yoksa caniniz cok dusuk olacaktir)
    Intelligence en az 6
    Luck en az 6 olmali

Ayrica oyunda her skill icin kitap bulunuyor size tavsiyem Bookworm (Kitap kurdu)perkini mutlaka alin boylece 15 kitap okuyarak daha fazla skill pointi yararli bir sekilde kullanabilirsiniz.

Outdoorman skill bu cok onemli dusuk seviyeli oyuncular bu skille en az 70 vermeli yoksa rastgele karsilasmalarda defalarca kurban gidebilirsiniz.

Yine cok onemli bir nokta seviye 15 e gelmeden uzerinizde esya veya para tasimayin olurseniz hepsini kayip edersiniz, her sehirde Hobolgistlerin bankasi ve guvenli kasasi var 100 kapak karsiligi esyalarinizi bu kasalarda saklayabilirsiniz. Kasalar her sehire ozeldir Den de ki kasada bulunan esyalara Klamat 'da ki kasadan ulasamazsinin Den'e gitmeniz gerekiyor.

Gorevleri alirken soylenenleri iyi anlayin gerekirse not tutun.

Oyunda Replication sistemi var eger olurseniz Hobologostler sizi tekrar klonluyorlar ve oyuna geri donuyorsunuz. Bir oyuncu seviye 5 ise her oldugunde 500 cap Replication oder bu parayi mutlaka bankada saklayin balansinizi herzaman artida tutmaya calisin. Replication balansı öğrenmek için iki defa ''p'' tuşuna basın en üstte göreceksiniz.

Oyunda en cok Rus ve Ukraynali oyuncular var ingilizce yardim isteyince genelde yardimci oluyorlar bazende yalan soyluyorlar o yuz den bir kac defa sorun.

Not: Ingilizce klavye kullaniyorum kusura bakmayin.

Yardim isteyen olursa Aseuz benim karakterim telsizden bana ulasin veya genele sorun yardim alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 9 Temmuz 2013; 3:14:02 >

• Burada bazı klanların yaptıkları savaş videolarını izleyebilirsiniz;

• iyi guzelde burdaki çoluk çocuk fallout2den ne anlar :) bug var mı çok ?
  • Burada eminim onlarca uye bu oyunu defalarca bitirmiştir. Ayrica bug derken oyun yeni degil, oyun bastan sona elden gecirilmis, onlarca yeni silah, yeni görevler yaratıklar ve bir suru rastgele karsilasma eklenmiş. Oyunu denemeni şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 19 Temmuz 2013; 9:29:10 >
  • ben biraz biraz kaptım gibi... gereksiz yere ölmesem daha iyi olacak tabii.
  • Seviye kaçsın şu anda ?

Bir uyarıda bulunayım; Eğer eşyalarını mağarada saklıyorsan dikkat et hırsızlar seni ark etmeden takip edip mağaranı soyabilirler. Beni çok fena soydu bir tanesi. Bunu engellemek için seyahat sırasında yanında birisi olup olmadığına dikkat et.

En güzeli Hobologist bankası herşeyini orada saklamak en güvenlisi.

Bir de Rus oyuncular çok fena hiç güvenmemek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 18 Ağustos 2013; 12:30:20 >
  • 6'dayım. Henüz hiç bir şeyim yok :D köle kampından kaçtım ve şehirleri keşfetmeye çalışıyorum.
    OYUN ÇOK ZOR! Fonline 2238 deneyimim vardı ama bu ondan daha zor. Karşılaşmalar kesin ölümle bitiyor. Şehir çevrelerinde düşük hp'li yaratık bulmak kolay değil.

Çok fazla oyuna getiriyorlar... Zaten bu adamı daha da hırslandırıyor. Mesela; Köle kampından biri tasma ile çıkmaya çalışmış, geberince üzerindeki malzemeler yere düşmüş tabii. Turuncu alan dışında görünüyordu, 2000 para-bilek güreşinde kazandığım elektrikli eldiven-kaliteli bıçak felan var bendede, gidip toplayayım dedim, poff! geberdim. Meğer eleman pusu atmış, gidenden kalanları topluyor. :D

Oyuna alt-tab yapınca tuşlar çalışmıyor, neden? Çözümü var mı?
    @Aseuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 18 Ağustos 2013; 18:02:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    StarCraft II [ANA KONU]
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu bıraktım. Dünyanın sonu macerasındaki insanların insanlıklarını kaybetmelerini hazmedemedim.

Demek ki başımıza böyle bir şey gelse herkes yankesici, katil, yağmacı olacak.

Alışveriş yaparken cepçi geldi, çarptı beni. Sinirlenip yumruk attım, güvenlik gebertti anında.

Benden bu kadar. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bende TLA Mark 2 'yi bıraktım. Fonline2 oynuyorum seviye hala düşük ama oyun çok daha kolay. En güzeli burada Rus oyuncu daha az.

İndirme linki aşağıda, eğer başlarsan lütfen yaz haberim olsun.

http://forum.fonline2.com/index.php?topic=477.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 19 Ağustos 2013; 16:04:20 >
  • şu an indiriyorum. bak bu daha iyi oldu işte.
  • FOnline çok daha iyi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Evet bende TLA Mark 2 'yi bıraktım. Fonline2 oynuyorum seviye hala düşük ama oyun çok daha kolay. En güzeli burada Rus oyuncu daha az.

Fonline2 yi bir süre oynadım. Başta oyuncu fazlaydı ama şu an serverde hiç oyuncu göremiyorum . Nereye gittilerse. after mark2 ye başlayayım bakalım. Sanırım 3 server açıldı fonline olarak 2238 kapalı açık kod dağıtıldı 2 serveri açtılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Evet bende TLA Mark 2 'yi bıraktım. Fonline2 oynuyorum seviye hala düşük ama oyun çok daha kolay. En güzeli burada Rus oyuncu daha az.

Fonline2 yi bir süre oynadım. Başta oyuncu fazlaydı ama şu an serverde hiç oyuncu göremiyorum . Nereye gittilerse. after mark2 ye başlayayım bakalım. Sanırım 3 server açıldı fonline olarak 2238 kapalı açık kod dağıtıldı 2 serveri açtılar.

Fonline2 oyuncularının çoğu Fonline:Reloaded isimli 2238'in devamı olan servere katıldılar.

http://www.fonline-reloaded.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 5 Ekim 2013; 17:36:18 >

• Reloaded de indirdim .. Bir yandan da Mark2 .. Öle öle oyunu öğrendik lv5 oldum simdi köle kampındayız halen ama bayağı beğendim yeni itemler falan var
  • Faloout TLA MK2 çok zordur, ayrıca seviye 5 de kamptan ayrılabiliyorsun, mağarada uzun saçlı eleman 500 kapağa boynundaki köle tasmasını çıkartıyor.

Ayrıca şuradan konuyu takipo etmen çok daha faydalı sana tavsiyemönceki sayfalarıda okuman;

http://forum.donanimhaber.com/m_40486539/mpage_2/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.