Şimdi Ara

FALLOUT new vegas yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba sormak istediğim sorular şunlardır

- bir adamı öldürürken hep tedirgin oluyorum örneğin benden bir parça için 500 caps istiyor ve onu öldürürken hikayeyi nasıl etkiler diye terredüt ediyorum tavsiyeleriniz nelerdir

- NCR veya caesar legion a nasıl katılabilirim ?

-örneğin NCR 'ye katıldım caesar legion ile aramızda büyük savaşlar çıkarmı örneğin hover daam için bize saldırırlarmı

-yanıma bir yardımcı almak istiyorum nerelerde bu tür adamları bulabilirim

-oyunu yaklaşık 25 saatir oynuyorum ve genel olarak öncelikle yan görevleri yapıyorum oyunu kaç saat daha oynarım

-farklı insanların yaşadığı yerleri basıp katliam çıkartırsam ne gibi sonuçları olur ?

cevaplarınız için şimdiden teşşekür ederim iyi oyunlar..

• oyunu oynayan yokmu ???
  • Legion a katılma yolu ana görevi yaparken çıkar karşına. Sana bir mektup verirler ve istersen gidip onlar için çalışırsın. Ncr için çalışmak istiyorsan onun görevlerini yapıp legion a saldırmalısın. 2 side birbirine düşman. Hoover dam i ncr olursan korursun legion olursan saldırırsın.

Oyunda follower istiyorsan hepsinin belli başlı yerleri var. Mesela nipton da boone mevcut yanlış hatırlamıyorsam. Hepsinin farklı özellikleri var. Kimi sniper kullanır kimi melee attack kimiside energy gun kullanır. Bunlar oyunun sürprizi. Her yeri tarayarak ilerle ve oynamaya çalış. Bir perk var zaten level arttıkça haritadaki her mekanı sana gösteriyor. Gidip keşfetmek kalıyor sana.

Ben 4 kere bitirdim toplam 300-400 saati bulmuştur araştırmayı severim.

Öldürmek yerine ben anlaşmayı seviyorum insanlarla. Bunun için speech in yüksek olması gerekiyor. Kilit karakterleri öldürmeden bile yolundan çekiyorsun.

Ana ve yan görev harici bir yerleri basıp tamamen öldürmen sana yarar değil zarar sağlar. Görevleri alamazsın mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 1 Mart 2014; 16:50:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu oyunda ilerlemiştim biraz zorla bi sürü emekle sonra ps3 (fat) sarı ışık verdi. Şimdi de .tekrar alıdğım super slim ps3 ümde sıfırdan new vegasa başlamak geliyor bazen içimden ama iş güçten vakit yok. Tadını çıkara çıkara oynayın eskimiş grafikler ama harika bir atmosferi vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout New Vegas vs Fallout 4
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.