Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Qulhanbeyi

silahlarda DPS nin anlamını bilen var mı? Loading ekranlaında damage per second diye bişeyler yazıyor ama okuyamadan yazı değişiyor sinir ediyo adamı.
    DPS değeri 42 olan bir silahla hedefi vurunca hedef her saniye 42 damage mı alıyor, öyeyse neden DPS değerleri normal damage değerlerinden daha yüksek.
    Bu DPS ve DMG kavramlarını biri anlatabilir mi?

DMG daha doğrusu DAM hasar verme gücü oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Yesman Hakkında soru.

Beyler bu robot bizi kullanıyor mu bana öyle geliyor sanki görevleri falan oyunu bitirdim ancak daha önce save yaptığım için son bölümden önce geziyorum ve aklıma bir soru geldi bu yesman öldüremiyor muyuz veya oyunu cesarın yanında bitirme imkanımız yok mu bence kötü birisi bu yesman bizide satar işi bittiğinde.

Yes Man bizi kullanıyor olamaz çünkü o sadece yardımcı olmaya programlanmış . Aslında Benny yönetimi ele geçirmek istiyor ama kendisi sisteme giremiyeceği için kendisine yardımcı olacak bir robot programlıyor ( tek başına değil bir kadınla birlikte sanırım.) Aslında robottan çok bir tür program yazıyor. Yani robotu öldürseniz bile programı başka bir robota yüklüyor ve tekrar eski yerine geliyor Yesman . Ayrıca size düşman falanda olmuyor çünkü yardıma programlı. Yani denemesi bedava ben daha önce öldürdüm , tekrar yerine geldi ve açıkladı işte başka robota aktardığını programı falan filan. Sonra onunla işbirliği bile yaptım. Ayrıca oyunu Cesarın yanında da bitirebilirsin.Onun Questlerine devam et , Yesman ile işbirlikçiliği yapma ve House öldür.Gerisi quest olarak geliyor zaten.

• DMG tek merminin verdiği hasar, DPS ise silahın saniye başına verdiği hasardır. Mesela makinalı silahlarda DMG düşük ama DPS çok yüksektir çünkü seri atış yapar. Aynı şekilde büyük sniper gibi tek mermi bazlı silahlarda DMG çok yüksektir ama bu sefer DPS düşüktür çünkü iki mermi arası süre uzundur.
  • bu yarmatik şeyi öldüren varmı :) tank gibi güçlü yahu 2-3 vuruştada halleiyor , birde sıçrıyo kaçamıyorum

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

bu arada çok garip bişey geldi başıma , mavi tezgahların önünde silahın enerji çeşidini değiştiriyorum birden benim eleman ın sol eli aha o üstteki yaratığın eli gibi oldu hatta daha bir acayipi Thing deki yaratığa benziyordu aynı , parmaklar tavana kadar yükseliyor nerdeyse :) bir an kaldım öyle mutasyon mu geçiriyo ne oluyor dedim sonra bir baktım düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ekim 2010; 13:09:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar gezinirken rastgele Brotherhood Of Steel Paladin Armor buldum. Biraz şansıma level 10'dayken buldum. Armoru Ed-E'ye yükler yüklemez birşey yazdı o sırada da Centaur'lar ile kapıştığımdan yazıyı okumadım. Neyse oradan topukladıktan sonra epey bir gezdim dolaştım. Ed-E'nin inventory'sini acınca ise bir şok ile karşılaştım. Armor yoktu. Bu nasıl oluyor anlamadım. Ed-E'de fazla yük de yoktu. Sadece bir minigun ile 1 nuke bombası vardı. Kesinlikle koyduğuma da eminim. Bu nasıl bir bug'dır arkadaşlar. Bir daha geriye gitmeye de korkuyorum cünkü
    Black Mountain denilen zibil gibi mutantın olduğu yerin dibinde buldum. Biraz şansım yaver gitti galiba

Merak ettiğim böyle birşey başına gelen var mı? Ayrıca yine böyle über zırhlar bulma şansım oyunda mevcut mudur?

Dostum ED-E maalesef armorları taşıyamıyor. Üzerine armor yükleyince armor yere düşüyor. Eğer armoru ilk yüklediğin yere tekrar gidersen, hala orada olduğunu göreceksin...

Sağol dostum ya. Aslında mantıklıda. O kadar ufak şeyden o kadar ağır bir şey taşımasını beklemek hayalcilik olurdu fakat fazla ağırlıktan hareket edemediğimden ve aynı anda Centuar'larla kapıştığımdan bizim bıdık Ed-E'ye vermiştim.

• @ evohan

Radyasyona maruz kalirsan vucudunda gariplikler olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

@ evohan

Radyasyona maruz kalirsan vucudunda gariplikler olabilir :)

:) iyiymiş yahu , oyunun karekter yaratık modellemelerini çok beğendim gerçekten , parçalanma olayları falanda eşsiz zaten
  • ya birşey merak ettim diyelim bir düşmanla catısıosunuz hani bi anda oyun duruyor ya adamın hangi bölgesine vurcaqınıza karar veriyorsunuz ya o bende 1 kere cıkıyor onu nasıl cıkartabilirz tekrar 1 kere cıktı sonra hep normal çatıştım hic durdurup secemedim nereye vurcaqımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: [LL]

ya birşey merak ettim diyelim bir düşmanla catısıosunuz hani bi anda oyun duruyor ya adamın hangi bölgesine vurcaqınıza karar veriyorsunuz ya o bende 1 kere cıkıyor onu nasıl cıkartabilirz tekrar 1 kere cıktı sonra hep normal çatıştım hic durdurup secemedim nereye vurcaqımı

tuşuna baksana ayarlardan , ona her başınında direk en yakın canlıya kitlenir ben kolla oynadığım için tuşarı bilmiyorum şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bu yarmatik şeyi öldüren varmı :) tank gibi güçlü yahu 2-3 vuruştada halleiyor , birde sıçrıyo kaçamıyorum

bu arada çok garip bişey geldi başıma , mavi tezgahların önünde silahın enerji çeşidini değiştiriyorum birden benim eleman ın sol eli aha o üstteki yaratığın eli gibi oldu hatta daha bir acayipi Thing deki yaratığa benziyordu aynı , parmaklar tavana kadar yükseliyor nerdeyse :) bir an kaldım öyle mutasyon mu geçiriyo ne oluyor dedim sonra bir baktım düzeldi :)

Bunları Anti-Material Rifle ile temizlemiştim 2 vuruşta ölüyorlardı o silahla ama güzeldi yükseklere çıkıp bekliyorum bana yaklaşıyorlar ama bana ulaşamayacaklarını görünce kaçıyorlardı bende aşağıya dinamit atıp dibime kadar gelincede kafadan bir vuruşla hallediyordum orası bile ayrı bir oyun gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

bu yarmatik şeyi öldüren varmı :) tank gibi güçlü yahu 2-3 vuruştada halleiyor , birde sıçrıyo kaçamıyorum

Bunları Anti-Material Rifle ile temizlemiştim 2 vuruşta ölüyorlardı o silahla ama güzeldi yükseklere çıkıp bekliyorum bana yaklaşıyorlar ama bana ulaşamayacaklarını görünce kaçıyorlardı bende aşağıya dinamit atıp dibime kadar gelincede kafadan bir vuruşla hallediyordum orası bile ayrı bir oyun gibiydi.

öyle güçlü bir silah şart yada sniper alıp uzaktan uzaktan temizlerim herhalde yapay zekada iyi baya dinamiti görünce topukluyor hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ekim 2010; 14:03:20 >

• quote:

quote:

quote:

öyle güçlü bir silah şart yada sniper alıp uzaktan uzaktan temizlerim herhalde yapay zekada iyi baya dinamiti görünce topukluyor hemen

Birde yumurtalarından omlet yaptırmayı ihmal etmeyin bütün açlığı alıyor

• dün başladım biraz bakabildim ilk izlenimim mükemmel olmuş yine. bütün haftasonu bunu oynayıp kendimi atmosferde boğacağım. fallout serilerindeki atmosferle şimdiye kadar hiç bir oyunda karşılaşmadım gerçek çok etkileyici ve birazda tırsıtıcıdır. 'War, war never changes.'
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Birde yumurtalarından omlet yaptırmayı ihmal etmeyin bütün açlığı alıyor

kırık olayı kötü oluyor ya doktor çantası bulunmuyor , bir yerden gidip bolca almak lazım :)

• fallout u ilk defa oynuyorum acaba bana oyunun püf noktalarını söyleyebilirmisiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Undisclosed -- 28 Ekim 2010; 16:35:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmet

fallout u ilk defa oynuyorum acaba bana oyunun püf noktalarını söyleyebilirmisiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

oynadıkça puf noktaları göreceksin zaten bu esnada tek tek sorman daha iyi olur ama şöyle bir iki şey yazalım ...

- level atlarken vereceğin stat lara dikkat edeceksin , açıklamları yazıyor zaten ama merak ettiğin veye geliştirmek istediğin , özellik olursa onu ayrıca sorarsın , yine oyun ilerledikçe bazı özelliklerde yeterlilik isteyecek senden o yönde isteğine göre yüklenirsin stat lara

- oyunda bazı yerlerde tezgahlar var , bunlarla çeşitli silah ve mermiler yapabiliyorsun hepsinin istediği parçalar var onları toplamaya çalışırsın , yine kamp ateşinde item yapabiliyorsun

- satıcılardan gerekli çoğu şeyi buluyorsun silah ve zırhlar içinde özellikle modify malzemeler var bunları aldıktan sonra , gerekli ekrana gidip modify yapabilirsin

- dövüşlerde düşmana kitlenerek oynaman önemli burda % lerle atış isabet şansın gözüküyor bir bölgeyi seçip ateş edeceksin ve öldürdüğün düşmanlarla beraber de xp kazanıp level atalayacaksın , silahlıyken çömelme olayınıda kullan atış isabetini arttırıyordu sanırım

- quest ekranından seçim yaparak istediğin quest leri aktif edebilirsin ozaman haritadan seni yönlendiriyor zaten

aslında bende yeni başladın sayılır , yanlışlar , eksikler olabilir düzeltir arkaşlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: II.Mehmet

fallout u ilk defa oynuyorum acaba bana oyunun püf noktalarını söyleyebilirmisiniz yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

oynadıkça puf noktaları göreceksin zaten bu esnada tek tek sorman daha iyi olur ama şöyle bir iki şey yazalım ...

- level atlarken vereceğin stat lara dikkat edeceksin , açıklamları yazıyor zaten ama merak ettiğin veye geliştirmek istediğin , özellik olursa onu ayrıca sorarsın , yine oyun ilerledikçe bazı özelliklerde yeterlilik isteyecek senden o yönde isteğine göre yüklenirsin stat lara

- oyunda bazı yerlerde tezgahlar var , bunlarla çeşitli silah ve mermiler yapabiliyorsun hepsinin istediği parçalar var onları toplamaya çalışırsın , yine kamp ateşinde item yapabiliyorsun

- satıcılardan gerekli çoğu şeyi buluyorsun silah ve zırhlar içinde özellikle modify malzemeler var bunları aldıktan sonra , gerekli ekrana gidip modify yapabilirsin

- dövüşlerde düşmana kitlenerek oynaman önemli burda % lerle atış isabet şansın gözüküyor bir bölgeyi seçip ateş edeceksin ve öldürdüğün düşmanlarla beraber de xp kazanıp level atalayacaksın , silahlıyken çömelme olayınıda kullan atış isabetini arttırıyordu sanırım

- quest ekranından seçim yaparak istediğin quest leri aktif edebilirsin ozaman haritadan seni yönlendiriyor zaten

aslında bende yeni başladın sayılır , yanlışlar , eksikler olabilir düzeltir arkaşlar

teşşekür ederim takıldığım bir şey olursa yeniden sorucam

• quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Yesman Hakkında soru.

Beyler bu robot bizi kullanıyor mu bana öyle geliyor sanki görevleri falan oyunu bitirdim ancak daha önce save yaptığım için son bölümden önce geziyorum ve aklıma bir soru geldi bu yesman öldüremiyor muyuz veya oyunu cesarın yanında bitirme imkanımız yok mu bence kötü birisi bu yesman bizide satar işi bittiğinde.

Yes Man bizi kullanıyor olamaz çünkü o sadece yardımcı olmaya programlanmış . Aslında Benny yönetimi ele geçirmek istiyor ama kendisi sisteme giremiyeceği için kendisine yardımcı olacak bir robot programlıyor ( tek başına değil bir kadınla birlikte sanırım.) Aslında robottan çok bir tür program yazıyor. Yani robotu öldürseniz bile programı başka bir robota yüklüyor ve tekrar eski yerine geliyor Yesman . Ayrıca size düşman falanda olmuyor çünkü yardıma programlı. Yani denemesi bedava ben daha önce öldürdüm , tekrar yerine geldi ve açıkladı işte başka robota aktardığını programı falan filan. Sonra onunla işbirliği bile yaptım. Ayrıca oyunu Cesarın yanında da bitirebilirsin.Onun Questlerine devam et , Yesman ile işbirlikçiliği yapma ve House öldür.Gerisi quest olarak geliyor zaten.

Tamamdır anladım konuyu demek ki yesman iyi birisi

• SC2 furyasından sonra anca başlayabildik oyuna...

Görüntü takılmalarını çözmek için 2 saat uğraştıktan sonra, nvidia'nın dün çıkan driver'ı + 2 adet patch + d39.dll ile hallettik.

Stat ve perkleri de 2 saat inceledikten sonra

S 6
    P 6
    E 6
    C 8
    I 6
    A 6
    L 2

statlı bi karakter açıp oyuna girdik... Bakalım Obsidian'ın (Özellikle de Chris Avellone'nin) parmağı değince FO2'ye benzemiş mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: [LL]

ya birşey merak ettim diyelim bir düşmanla catısıosunuz hani bi anda oyun duruyor ya adamın hangi bölgesine vurcaqınıza karar veriyorsunuz ya o bende 1 kere cıkıyor onu nasıl cıkartabilirz tekrar 1 kere cıktı sonra hep normal çatıştım hic durdurup secemedim nereye vurcaqımı

V.A.T.S'ı "V" tuşuyla açıyorsun dostum...
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.