Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xmms

Bir oyun oynayalım dedik kan etti bizi..Havada asılı duran npc ler mi desem duvarın içine girmiş npcler mi desem, 6 7 yıllık oyun motorunda hayvan gibi sistemle 20 fps lere dusmek mi desen stuttering mi desem herşey var..Neymiş oyun oynıcaz yok dll kopyalıcaz takla atcaz. Bu 2 oldu gothic den sonra maymun olduk oyun oynicaz diye..

aynen öyle oldu hocam gothic4de tam bir faciaydı buda aynı şekilde tamda beklediğim oyunlardı maalesef kötü çıktı fallouta update yaptım biraz düzeldi gibi sen denedinmi update yapmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Yanına birini almak en iyisi ilk önce primmdeki robotu alabilirsin tamir etmek için gereken metal elektronik parçalar yazıyor açıklamada ben o şekilde tamir etmiştim tabi birde Veronica'm var sağolsunlar baya yük taşıyorlar, yalnız biz eğitim görmeden power armor giyemiyoruz yanımıza aldığımız kişi giyebiliyor haksızlık bu

Yanıma birisini alabileceğimi hiç bilmiyordum doğrusu nasıl alınıyor acaba? veronica nerde? Birde power armor eğitimini nereden alabiliyoruz?

Brotherhood of Steel bu konuda uzman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

şu yürüme olayını düzeltebilen bi mod yok mu arkadaşlar?

sorum gözden kaçmış olabilir. her ihtimale karşı yineleyeyim.
  • ya mermi sıkıntısı cok cekiyorum suan niptondaydım novaca gidicem ama aklıma takılan seyler var hem para sıkıntısı hemde ringoyla caravan oynuyoruz ya bi türlü anlayamadım oyunu
  • ha birde 5 6 sayfa once bi arkadaş kadını yatağa atarken print screen yaptı o kadını oraya nasıL alınıyor cok merak ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

Nvidia Kartlarda oyun 360 derece döndüğünüzde ani anlık takılmalar yapıyor. Buna daha Nvidia çözüm getiremedi ama 186.18 WHQL sürücüsü yüklerseniz tamamen sorun ortadan kalkıyor. Diğer sürücülerde sorun devam etmekte. Nvidia forumlarında bayağı hararetli bu sorun tartışılıyor.

Ayrıca NPC ler ve hayvanlara bakarken olan anlık fps düşmeleri de http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34778 adresindeki d9d dosyasını fallout new vegas ana klasörüne atarak çözülüyor.

Toplamda d93d dosyası ve 186.18 sürücüsü ile son ayarlarda oyun kaymak gibi oluyor.

bende işe yaramadı 186.18. Sanırım bu modu beklemek zorundayız. Driverla olucak iş diil gibi bu çünki oyundaki 64HZ yapısı problemiyle alakalı.

http://www.newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34832

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: sokak_papagani

"come fly with me" görevi harikaydı =)

Gönderdim uzaya kerataları

Ben de o görevi yapıyorum şu an güzele benziyor mekanlar burada.

Bu arada inventory'deki ağırlık sınırını kaldırmak için ne yapmak lazım oyunun dosyalarında bilen var mı? Hardcore oynuyorum ama mermilerimi falan yere atmak istemiyorum. 200 e ulaştım ağırlıkta.

Menüden normal mode'a dönüş yapabilirsin... Ya da başlarken hardcore mode'u seçmeyecektin...

Normale dönmeyeceğim ki. Sadece dosyalardan inventory limitini arttıracağım.

neyse buldumhttp://newvegasnexus.com/downloads/file.php?id=34706

Hem hardcore'da oynayıp hem de cheat yapmak biraz ayıp olmuyor mu Wasteland'e...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one
    quote:

Orijinalden alıntı: exFAT
    Yanına birini almak en iyisi ilk önce primmdeki robotu alabilirsin tamir etmek için gereken metal elektronik parçalar yazıyor açıklamada ben o şekilde tamir etmiştim tabi birde Veronica'm var sağolsunlar baya yük taşıyorlar, yalnız biz eğitim görmeden power armor giyemiyoruz yanımıza aldığımız kişi giyebiliyor haksızlık bu

Yanıma birisini alabileceğimi hiç bilmiyordum doğrusu nasıl alınıyor acaba? veronica nerde? Birde power armor eğitimini nereden alabiliyoruz?

Veronica'yı bulduğum yer

Buda Veronica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ekim 2010; 1:56:16 >

• Evet oyun bendede çok takılıyor. Hayvan gibi sistemim var. Hiç bir oyunda problemyaşamıyorum ama new vegas ta sürekli periyodik olarak takılmalar oluyor.. Bu yazılan DLL onu düzeltiyormu?
  • Bende yanıma melee vuran bi kadın aldım adını hatırlamıyorum. Bide robot fabrikasında training gerektiren power armor aldım da giyemiyorum. ameleliğini yapıyorum
  • Evet eğitimi nereden göreceğiz gerçi ben blood brothers miydi neydi onların gizli üssünü yok ettim ama.
  • "One for my baby" görevide çok güzeldi, özellikle sonu
  • One for my baby görevini yapamıyorum speech gerekiyo ama bende yok.biyerde 2 elektrik teslasını tamir ettim şimdi yeraltında bi jeneratörü çalıştırmam gerekiyo oraya zar zor indim robotlar falan vardı.Geldim bi baktım 35 repair istiyo ama benim repair skill'im 20 napıcam ben ya
    Nolur bu oyunun tam çözümünü çıkarsınlar yada yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

One for my baby görevini yapamıyorum speech gerekiyo ama bende yok.biyerde 2 elektrik teslasını tamir ettim şimdi yeraltında bi jeneratörü çalıştırmam gerekiyo oraya zar zor indim robotlar falan vardı.Geldim bi baktım 35 repair istiyo ama benim repair skill'im 20 napıcam ben ya
    Nolur bu oyunun tam çözümünü çıkarsınlar yada yardım edin

üst katta kapalı bir robot var eğer oraya giderken bir nightsinden gerekli kartı aldıysan robotu çalıştır, robot tamir ediyor kabloların orayı =)

• Haydi bir oyun oynayalım Peki sizce Las Vegas'ın neresine atom bombası düştü?Ben buldum isterseniz ss de koyarım ancak sizde bulabilecek misiniz merak ediyorum dikkat edin ararken çok fazla radyasyon ve mutant var
  • kart oyununu anlayan varsa anlatabilir mi (caravan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Haydi bir oyun oynayalım Peki sizce Las Vegas'ın neresine atom bombası düştü?Ben buldum isterseniz ss de koyarım ancak sizde bulabilecek misiniz merak ediyorum dikkat edin ararken çok fazla radyasyon ve mutant var

O SS'i buraya koyarken spoiler içinde, "Resmi koyuyorum" diye belirtip de paylaşırsan, sevinirim.
  • Brotherhood of Steel ve Veronica görüşmesi hakkında bilgi, eğer o aşamaya geldiyseniz baksanız iyi olur.

Veronica'yı B.O.S e görüşmeye getirdiğinizde, ve eğer aranızdaki konuşmalarda Veronica'nın sizinle kalacağı şekilinde geçtiyse yanınızda Chainsaw yada Super Sledge gibi hasar verme derecesi yüksek bir silah bulundurun çünkü oradan çıktığınızda sizi 4 Power Armorlu kişi bekliyor ve Speech yeteneğiniz 50 veya 60 tam hatırlayamıyorum o seviyede değilse her halükarda size saldırıyorlar eğer onları öldürecek güce sahip değilseniz save durumuda yoksa olay bir çıkmaza giriyor.Bu arada onları öldürmek B.O.S ile aranızı bozmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Haydi bir oyun oynayalım Peki sizce Las Vegas'ın neresine atom bombası düştü?Ben buldum isterseniz ss de koyarım ancak sizde bulabilecek misiniz merak ediyorum dikkat edin ararken çok fazla radyasyon ve mutant var

Jacobstown Tamamen haritaya bakarak tahmin ediyorum

Baya süredir oynuyorum henüz öyle garip buglarla karşılaşmadım allaha şükür Sanırım bu sefer kötü ya da iyi taraf diye birşey yok Birşeye karar verirken çok dikkatli olmak lazım çünkü aşırı derecede değiştiriyor oynu. Şahsen speech seviyesi 75 olan bir karakter olarak oynadığım için çoğu görevi kolay yoldan çöze biliyorum , tabi gerektiğinde 55 seviyesindeki gun yeteneğim ile terrör de estirebiliyorum. Ama şunu fark ettim sadece charisma , barter ve speech kasarsanız oyunu tek bir el bile sıkmadan bitirebilirsiniz ( sadece questler için , haydutlar yemez tabiki ama ilerde animal lover alırsanız hayvanlarlada uğraşmazsınız ) .
    Very Heavy Spoiler

Bennyi saf gibi odaya çıkarttım , sağ olsun adamın biri bana fark edilmeden etrafa sokulabilen silahlardan satmıştı onlar ile öldürdüm adamı dinlemeden aldım chippi , sonra bir sürü seçenek sundu ama ben Mr.House yardım edip robotları asker yaptım , gerçi iyimi yaptım bilmiyorum , iyilik kötülük katı olarak belli değil çünkü Adam çok güzel konuştu valla Şimdi boozee mıdır nedir onlarla anlaşmaya gidicem , büyük ihtimal yok etmem falan gerekmez 75 speech le

Ya birde bir msn grubu açıp ordan mı paylaşsak tecrübelerimizi , sorunlarımı falan

Not: Yazım hatası vardır bir sürü kusura bakmayın sabahtan beri fallouttayım beynim sulandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 24 Ekim 2010; 4:01:19 >

• Şu caravan oyununu biri açıklayabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.