Şimdi Ara

Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
214
Cevap
19
Favori
35.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

F76 Bu gece yayınlamış olurum.

Division PC de oynuyorsan yapay zeka anlık çeviri yazılımları çoğaldı yt de araştır bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ESO ve FO76 için Güncellemeler yayınlandı güncelleyebilirdiniz.

ESOTR : 1.0.5 ( SEZON SIFIR / U49 )

FO76 : v1.7.23.39 ( KÜÇÜK GÜNCELLEME YAMASI )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 6 Nisan 2026; 9:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FO76 için güncelleme yayınladım.

ESOTR için cevabım evet sorun yok bu şekilde gözüküyor onada küçük bir güncelleme gelmiş onuda yayınlayacağım bugün yarın.

bu gün bir tane daha geldi güncelleme 2.5 gb kadar

• Xantostr hocam neredeyse 1 ay aradan sonra bugün (Steam 8 GB kadar) F76 Update gelmiş, Türkçe yamanızın uyumlaştırma ihtiyacı ellerinizden öper... Bu arada Temmuz ayının sonunda da sanırım 15-25 GB'lık büyük bir update geleceği söyleniyor haberiniz olsun. "The Elder Scrolls Online" Türkçe yamanız gerçekten çok iyi olmuş elinize sağlık, TESO için de bazı patch update yüklemeleri gelmişti belki bu Türkçe yamanız için bir güncelleme gerekebilir.

21 Temmuz 2026 Salı, Fallout 76 Update Notes - July 21, 2026

Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri]
    Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri]store.steampowered.com
    Fallout 76 - Fallout 76 Update Notes - July 21, 2026 - Steam Haberleri
    https://store.steampowered.com/news/app/1151340/view/680756051157452321?l=turkish

Her zamanki gibi her yeni F76 patch update sonrası bilinen Türkçe yama uyumsuzluk örnekleri: (Steam) "Lookup failed!" yazan hatalı kapı girişi kapı önü binaların mekanların isim / yazıları, haritayı açtığımızda sol üst / sol alt köşede kalan Events görev listelerin isim-yazıların anlamsız "Ş / $" karakterlerle başlaması, Pipboy'da silah - zırh suit bazı eşya item isimlerinin gözükmemesi, silah - zırh - eşya "ek isim ve özellikleri" yazılarının yarısı Türkçe yarısı Ingilizce yanlış belirtilmesi gibi benzeri sorunlar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 22 Temmuz 2026; 5:43:51 >

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

ESO için türkçe yamayı minion ile yapıyorum türkçe olmuyor yardımcı olabilirmisiniz yama güncellenmediği için sanırım olmuyor manuel olarakmı yapmalıyım yamayı

Normalde burada Xantostr belirttiği şekilde kopyala yapıştır yöntemiyle halletmiştim minion gibi şeyler kullanmadım hiç. ESO'ya uzun zaman oldu herhalde 1-2 aydır bakmadım bir bakayım altyazı yaması çalışıyor mu bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @XANTOS-07

Sevgiler saygılar. 2 ay aradan sonra yine yeniden bugün (16 GB kadar, Steam) F76 "Büyük Güncelleme" ismiyle Update gelmiş, yani Türkçe yamanızın uyumlaştırma ihtiyacı ellerinizden öper... Ayrıca "The Elder Scrolls Online (ESO)" Türkçe yamanız gerçekten çok iyi harika olmuş elinize sağlık, TESO için de bazı patch-update yüklemeleri gelebiliyor ESO'nun Türkçe yaması için belki bir güncelleme gerekebilir.

Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri]
    Fallout 76 Online Türkçe yama ( %99.5 ) + Güncel [Manuel Çeviri]store.steampowered.com
    Fallout 76 - Fallout 76: The Slasher Release Notes - Steam Haberleri
    https://store.steampowered.com/news/app/1151340/view/672879825739842618?l=turkish

@azt06

Kontrol ettim gayet sorunsuz ESO Türkçe yaması hala çalışıyor aktif maşallah. Üste dediğim gibi indirilen Türkçe yama dosyalarını öylesine basitçe oyunun (Xantostr/XANTOS-07 bunu buraya yazmıştı sanırım) gereken yerine copy/paste yaptım geçtim hiç başka ek şeyler kurmadım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.