Şimdi Ara

FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
3
Favori
10.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ATTİLLİA A kullanıcısına yanıt
    Türkçe yamayı yapan arkadaşların konusunu aşağıya bıraktım, oraya yazarsanız daha faydalı geri dönüşler alabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/fallout-4-5-dlc-100-turkce-yama--123044996
  • takip
  • nerden alıcaz bu oyunu illa 500 civarı vermek zorundamıyız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: touch_of_sleep

    nerden alıcaz bu oyunu illa 500 civarı vermek zorundamıyız?
    Maalesef dostum, sanırım steam'e gelmeyecek.
  • Oyunun BETA'sı 23 Ekim'de (PS4 için 30 Ekim'de) kendisi 14 Kasım'da çıkacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 27 Eylül 2018; 18:12:10 >
  • Merakla bekliyorum nasıl bir oyun olacak.
  • Ben de çok merak ediyorum nasıl olacak acaba? Çıktıktan sonra iyi bir indirimde alınabilir.
  • Bununda fiyatı 469 olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miraclescape

    Bununda fiyatı 469 olur.
    bari bu olmasın hocam ya dur nabıyon
  • 3 saatlik oynanış videosu yayınlandı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 8 Ekim 2018; 22:2:29 >
  • son oynayıs mantığını izleyince division benzeri bir sistem var.division oyununun mantıgına hakim olan biri fallout evreninde bu oyunda çok rahat oynar.
  • Bu oyunda nasıl ilerleyecek oyuncu anlamadım. Herkes online olacak tamam anladim . Diyelimki ben free tek başıma senaryoyu tamamlamak istiyorum diğer oyuncuları gorebilecekmiyim? Eğer gorebileceksem herkes birbirini gördüğü yerde indirir .Leveli çok düşük bir oyuncu leveli yüksek bir oyuncu ile karşılaşırsa ne olacak oyun da ilerlemek mümkün olmazki. Bu konularda bilgisi olan var mı? Örneğin dark soulsda leveli yüksek oyuncu düşük oyuncunun dünyasına giremiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 19 Ekim 2018; 11:37:39 >
  • 5 levele kadar size dokunan olmuyor. Ayrıca öldürülseniz bile kaybınız olmuyor diye biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    5 levele kadar size dokunan olmuyor. Ayrıca öldürülseniz bile kaybınız olmuyor diye biliyorum.
    Hocam açıklamada tasidiklariniz gider diyor. Neyse eski fallout ortamını yakalayabilecekseler yinede güzel
  • Herkes birbirini görebiliyor, yanlış hatırlamıyorsam 24 kişi bir arada olacak ve evet herkes birbirini öldürebiliyor. Yüksek seviye biri düşük seviye birini öldürebilecek ama Bounty sistemi eklemişler. Öldüren kişinin başına ödül konuyor ve haritada nerede olduğu gözüküyor, hali ile isteyenler de o kişiyi avlamaya gidebiliyor. Bu oyun eskisi gibi klasik bir Fallout tek kişilik oyun moduna sahip değil aslında, çünkü oyunda etkileşime girilebilen, konuşup görev alınabilen npc yer almıyor. Düşman npc'ler ve gerçek oyunculardan ibaret tüm harita, görevler söylediklerine göre otomatik olarak oyuncuya iletiliyormuş. Fallout 76'yı online tabanlı hayatta kalma oyunu olarak açıklıyorlar. Buradaki asıl amaç arkadaşlarınla beraber keşif yapmak ve yerleşke kurarak diğer oyunculara karşı hayatta kalmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Herkes birbirini görebiliyor, yanlış hatırlamıyorsam 24 kişi bir arada olacak ve evet herkes birbirini öldürebiliyor. Yüksek seviye biri düşük seviye birini öldürebilecek ama Bounty sistemi eklemişler. Öldüren kişinin başına ödül konuyor ve haritada nerede olduğu gözüküyor, hali ile isteyenler de o kişiyi avlamaya gidebiliyor. Bu oyun eskisi gibi klasik bir Fallout tek kişilik oyun moduna sahip değil aslında, çünkü oyunda etkileşime girilebilen, konuşup görev alınabilen npc yer almıyor. Düşman npc'ler ve gerçek oyunculardan ibaret tüm harita, görevler söylediklerine göre otomatik olarak oyuncuya iletiliyormuş. Fallout 76'yı online tabanlı hayatta kalma oyunu olarak açıklıyorlar. Buradaki asıl amaç arkadaşlarınla beraber keşif yapmak ve yerleşke kurarak diğer oyunculara karşı hayatta kalmak.
    Teşekkürler hocam. Çok güzel olacak o zaman .Ama şu anki fiyatıyla kendi adıma almam çok zor .




  • Eski Fallout ortamı olmaz hocam. Rust gibi bir oyun.
  • Xbox için beta ön yükleme açılmış. Beta programını açıklamışlar. 23 ünde başlayacak. Belirli saatlerde çalışacak beta server ları. Tr saatiyle gece vakitlere geliyor. Beta daki ilerleme kaydedilecek ama konsollarda oyun çıknca tekrardan download etmek gerekecek. Boyut 48 gb. Birde dün tekrar betaya güncelleme gelmiş daha önce download edenlerde tüm beta yı yani 48 gb ı download etmeleri gerekiyormuş. Playstationda beta 30 ekim oyunun çıkışı 14 kasım.

    Betayla uğraşılmaz yani. Bu çıkıyor burdan.
  • Betasını iki saat izlemek bile işkenceydi, oyun tarihinin en sıkıcı oyunu olma ihtimali çok yüksek. Koca bir harita var ve etkileşime geçebildiğiniz hiçbir şey yok. Görevler otomatik beliriyor ve epey sıkıcı çünkü konuşabileceğiniz, merak unsuru yaratacak, seçimler yapabileceğiniz npc'ler yok, oyun keşfetmekten ibaret başka hiçbir şey sunmuyor. İnanılmaz boş ve ruhsuz hissettiriyor. Sizin dışınızda haritada dolaşan 23 oyuncu da genelde kafasına göre takıldığı için onlarla da etkileşim kurmak pek kolay değil, zaten herkes haritanın bir köşesine dağılıyor. PvP'de The Division'daki gibi bir sisteme sahip, gördüğünüz bir oyuncuya sıktığınızda direk düşman olarak algılanıyor ve çatışıyorsunuz ama silah mekanikleri ve aim iyi bir shooter oyunundaki gibi olmadığından hiç keyifli gözükmüyor. Bu oyun kesin olarak üç, dört arkadaş oynayacaksanız bir ihtimal alınabilir belki ama tek başına para ve zaman kaybı olur gibi görünüyor. Açıkçası üzücü bir durum, böyle bir markaya neden böylesine ucuz bir oyun yapmak istediler anlamıyorum.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.