Şimdi Ara

FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
3
Favori
10.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu video da bir şeyler açıklıyor. Herşey bitmiyor. Alınır gibi bu oyun. Her önüne geleni vur geç yok. Çetelere maruz kalmayalımda, arkadaş canlısı adamımdır. Gerçek hayatımın aksine iyiler çıkar karşıma oyunda umarım :)




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 76 Yapım belgesel video su oyun hakkında bilgilerde var.


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu belgeselde oyunun fiyatı ve çıkıştan sonra yapacaklarından bahsetmişler. Hepsinin derlendiği şöyle güzel bir resim var.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]
  • Full price. 209 dan çıksada çıkar çıkmaz alsak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24-32 kişi olacak serverları evet iyi de. Haritada herkesin yerinin gözükmesi manyaklık. Şayet nükleer füze atabiliyorsak istediğiniz yere kimi manyak insanların evleri üzerine atacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OYUNA DAİR BİLGİLER



    Bethesda Fallout 4 yapım aşamasındayken oyuna çoklu oyuncu modu eklemeyi düşünüyordu fakat firma hikayeyi daha çok önplana çıkarmak istediğinden bu fikri rafa kaldırdı. Sonrasında firma Fallout 4'e eklenmesi planlanan çoklu oyuncu modunu tekrar gözden geçirdi ve ortaya online hayatta kalma oyunu Fallout 76 çıktı.

    Fallout 76'nın yapımını konu alan NoClip belgeselinde anlatıcı Danny O'Dwyer, 2013 yılında Bethesda'nın çoklu oyuncu modu içeren bir Fallout için denemeler yaptığını fakat stüdyoda bu konuda yeteri kadar tecrübeli çalışan bulunmadığını bunun üzerine Bethesda'nın sahibi Zenimax'ın Austin, Texas'da bugünlerde Bethesda Game Studios Austion olarak bildiğimiz Battlecry Studios'ı açtığını söylüyor.

    Battlecry stüdyosunun açılmasıyla projeye Ultima Online ve Star Wars: Galaxies oyunlarında çalışmış Chris Mayer, Star Wars: The Old Republic oyununda çalışmış Doug Mellencamp gibi bu tip projelerde uzman olan isimler katılmış. Todd Howard, bu projenin çalışmalarına Fallout 4'ün çıkışından önce başladıklarını söylemiş.

    Fallout 76 çoklu oyuncu olmasına rağmen bir hikayeye sahip olacak, bu hikayeyi ister tek başımıza istersek de arkadaşlarımız ile oynayabileceğiz eğer arkadaşlarımız ile oynarsak ilerlemek çok daha kolay olacak. Oyunun çevrimdışı oynanması söz konusu değil, oyunu oynarken sürekli çevrimiçi olmak zorundasınız.

    Oyunda haritayı diğer oyuncularla paylaşacağız, haritada onlarca oyuncu bulunacak.

    Oyunda NPC bulunmayacak, dünyada var olan karakterlerin hepsi başka bir oyuncu olacak.

    Oyuncular birbirlerini öldürebilecekler fakat bu ilerleyişlerine etki etmeyecek, ölen oyuncu sadece üzerindeki eşyaları kaybedecek.

    Oyunda Fallout 4'de gördüğümüze benzer bir base-building sistemi bulunacak. Sistemin adı Construction and Assembly Mobile Platform (C.A.M.P) ve bu sistem sayesinde oyunda yıkılabilirlik olacak.

    Bizim dünyamızda bulunan oyuncular bizim mekanımızı bizse onların mekanını yıkabileceğiz.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Fallout 76 Batı Virginia'da geçecek. Haritanın boyunu Fallout 4 haritasının 4 katı büyüklüğünde olacak.

    Oyunun haritasında 6 farklı bölge bulunacak : Toxic Valley, Savage Divide, Ash Heap, The Mire, The Forest, Cranberry Bog

    Fallout 76 2102 yılında geçecek ve bugüne kadar çıkan tüm Fallout oyunlarının öncesini konu alacak, nükleer felaket sonrası dünyaya adım atan ilk Vault sakinleri bizler olacağız. Zaten parolası "Geleceğimiz Başlıyor" (Our Future Starts...) olan bir oyundan da bu beklenirdi.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Fallout 76'da karşılaşağımız bazı düşmanlar Batı Virginia'nın şehir efsanelerine dayanacak, mesela Vendigo gibi.

    Fallout 3'de bulunan terminal kayıtları ve Fallout 4'ün başında aldığımız duyuru yayınına göre Vault 76, 17 kontrol vault'undan bir tanesi ve 500 sakine ev sahipliği yapacak şekilde tasarlanmış. (Kontrol vaultlarının diğer vaultlardan farkı, diğer vaultlarda sakinler üzerinde gizli deneyler yapılırken bu bahsi geçen kontrol vaultlarında bu deneyler söz konusu değil.) Vault 76 savaştan 20 yıl sonra kapılarını çorak topraklara açmış ve sakinlerine yeni bir dünyanın kapılarını açmış.



    Batı Virginia sadece mutanlara, yaratıklara ve oyunculara değil aynı zamanda nükleer füzelere de ev sahipliği yapmakta. Oyuncu dünyanın dört bir köşesine dağılmış füze kodlarını bulup tamamladığında nükleer füze fırlatabilecek. Oyuncu füzeyi haritada istediği yere fırlatabilecek, patlama sonrası füzenin düştüğü alanda devasa bir radyason bulutu oluşacak. Oyuncu isterse bu füzeyi başka bir oyuncunun mekanına fırlatabilir ve sonrasında ganimeti yağmalayabilir.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Vault-Tech Yardımcı Nişan Sistemi kısa adıyla VATS bugüne kadar yayınlanan tüm Fallout oyunlarında bulundu. Bu durum Fallout 76'da da herhangi bir değişiklik göstermeyecek.

    Todd Howard önceki oyunlara kıyasla Fallout 76'da VATS kullandığımızda zamanın yavaşlamayacağını ve gerçek zamanlı çalışacağını söyledi.

    FALLOUT 76 [PS4 ANA KONU]


    Oyunun fiyatı normal bir AAA oyun fiyatı ile aynı olacak.

    Çıkış sonrası yıllarca güncelleme alacak.

    Oyun-içi ödemeler sadece kozmetik şeyler için olacak, oyuna herhangi bir etkisi bulunmayacak.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 16 Haziran 2018; 16:40:37 >




  • Xbox store da 350 tl den çıkmış ön sipariş. Google da fallout 76 ön sipariş dye aratınca çıkıyor xbox store da aratınca çıkmıyor. Ama fiyat 349 üst versiyon 450 gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 18 Haziran 2018; 12:39:19 >
  • B.E.T.A. tarihi belli olunca ön sipariş tüm platformlarda netleşir diye düşünüyorum, yakında açıklayacaklardı onu.
  • Bugün okuduğum haberde ilk olarak xbox a gelecekmiş beta.
  • Hayırlı uğurlu olsun vatana millete . 349TL cik.
    -https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1003-CUSA12054_00-FALLOUT76STANDRD
  • Bence RDR2 gibi fiyatı düşecek. Hatta RDR2'den bile daha hızlı düşebilir.
  • Ben de öyle tahmin ediyorum .
  • Fallout en sevdiğim serilerden biriyken yavaş siliniyor benim için.4 kötüydü bu tam bir rezillik olacak.
  • Şu adamlar once oyunlarındaki yükleme ekranlarıni cozsunler senelerdir butun oyunlarında aynı muhabbet eve gir yükleme ekranı evden çık yükleme ekranı bu oyunda da olursa aynı şey hiç çekilmez cidden üstüne birde oyun online hayatta kalma oyunu ama oyunda yükleme ekranı var nereye girerseniz girin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4’e kötü demek haksızlık olur. 4, kelimenin tam anlamıyla rezaletti bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fallout 4'le soğuttular zaten seriden. Bu oyun sistemi ve fiyatıyla da mümkün değil almam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


  • Oyun nasıl olacak dedicated server ise rust gibi üssümüzü kurup çıkacakmıyız gece basılma riski olacak tabi
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Bethesda'nın kendi serverlarında oynanacak sanırım. Aslında özel server açma olsa çok güzel olacak ama sanırım yapmayacaklar.
  • Arkadaşlar uzun zamandır ps4 de Fallout 4 oynuyorum Türkçe yamayı daha bugün ögrendim sizden ricam bana yardımcı olun indirdikten sonra Türkçe olmuyo hatta ( this mod cannot be installed since it depends on files that aren’t present.) yazıyo... bi destek rica ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTİLLİA -- 28 Haziran 2018; 5:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.