Şimdi Ara

FALLOUT 4 Yeni Nesil Xbox icinmi Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fallout 4'ün gelmesini ister misiniz? Henüz Bethesda'dan konu hakkında resmi bir açıklama yok, ancak yavaş yavaş Fallout 4'ün seslerini duymaya başlayacağız gibi. İngiliz Xbox World dergisi, yeni sayısında az da olsa Fallout 4'ten bahsetti ve bir sonraki Xbox konsolu için gelebileceğini belirtti.

Şu an Bethesda'nın henüz duyurulmamış oyun veya oyunlar üzerinde çalıştığı tahmin ediliyor, ki bunlardan biri olarak da Fallout 4 gösteriliyor. Yeni oyunun, id Software'ın id Tech 5 grafik motoruyla geliştirilme ve oyuna kullanılabilir araçların eklenme ihtimali de var. Kağıt üzerinde aslında her şey mümkündür değil mi?

Geçtiğimiz yıllarda Bethesda, id Software'ın yeni geliştirdiği id Tech 5 grafik motorunun sadece Bethesda stüdyoları tarafından kullanılabileceğini söylemişti. Böylece sıradaki muhtemel Fallout oyununda da böyle gelişmiş bir grafik motorunun kullanılacak olması gayet mantıklı görünüyor.

http://www.merlininkazani.com/id_Software_soslu_Fallout_4_gelse-haber-50526p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Nisan 2012; 20:54:45 >

• istemez olurmuyuz usta fallout olsunda çamurdan olsun.
  • Cikmasada olur,hatta daha iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Cikmasada olur,hatta daha iyi olur..

aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revodeniz -- 16 Nisan 2012; 21:06:20 >
  • 2013 sonu Yeni Nesil Xbox gelirse Fallout 4 çıkış oyunu olurmu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiden xbox 360ìn suyunu çıkardılar bu nedir ya
  • araçlar olursa oyunda, kalitesine kalite katar bu oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

Şimdiden xbox 360ìn suyunu çıkardılar bu nedir ya

+1907
    Bide okulda falan konuşuyorlar mal mal ''Yeni xbox çıkcakmış da bilmem ne hemen alcakmış da'' Sen o parayı.... neyse. hep böyle şey duyunca sinir oluyorum zenginler işte..
  • Borderlands 3 çıksın onun yerine .
  • Valla çıkarsa kesin alırım gömüleceğim bu oyuna bu sefer.
  • Fallout cikis oyunu olmaz tahminim ex oyun yapabilirler mesela GEOW 4 Unreal Engine 4 oyun motoru ile harika olur tahminim bu yonde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sentello_42_

quote:

Orijinalden alıntı: kadalt

Şimdiden xbox 360ìn suyunu çıkardılar bu nedir ya

+1907
    Bide okulda falan konuşuyorlar mal mal ''Yeni xbox çıkcakmış da bilmem ne hemen alcakmış da'' Sen o parayı.... neyse. hep böyle şey duyunca sinir oluyorum zenginler işte..

Sanki dersin yeni xbox çok cüzi miktarlı bir fiyat olacakta ayrıca onu geçtim daha ortada bişey belli değil, şimdiden xbox`ı geçtim oyunların bile senaryolarını yazdılar var elimizde hala mis gibi 360 yetiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.