Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
401.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalım rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi witcher 3 u bekledim bi de bunu :) tesekkurler sevgili ceviri ekibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemedeyiz
  • Erken yayımlansa da yatmadan önce bir kaç saat oynayabilsek.
  • Adamlar witcher ekibi gibi trollük yapıp 22 den once yayınlamazlar. Öyle bir düşünceli ekip daha doğmadı DH de

• son 1 saat hadi oğlum dayan :))
  • Witcher 3 u 700 saat oynamis biri olarak bu oyun sarar mı ki indirsem mi hazır yamada geliyorken?

• Siz adamsınız! Elinize kolunuza sağlık gençler, gözlerinizden öpüyor başarılarınızın devamını diliyorum, ben biraz öküzümdür bu konularda iban yollayın bana özelden size yardım yapmak isterim
  • Ne alaka?
    Söylediğimiz saatten önce yayınlayınca mı düşünceli olacağız
  • Oyunun Season Pass sürümünü satın alacağım ama çıkacak olan Türkçe yama ile yan görevler veya yoldaşlar ile yapılacak görevlerin çoğu ingilizce olur diye korku içerisindeyim sadece. Birde DLC'ler Kısmen dedi sağolsun arkadaşımız ama o kısmen neleri kapsıyor tam olarak bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 15 Ağustos 2017; 21:4:7 >
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Tabloyu incelerseniz eğer BÜTÜN altınızı çiziyorum BÜTÜN görevlerin çevrildiğini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YılmazBatuhan -- 15 Ağustos 2017; 21:23:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Oyunun Season Pass sürümünü satın alacağım ama çıkacak olan Türkçe yama ile yan görevler veya yoldaşlar ile yapılacak görevlerin çoğu ingilizce olur diye korku içerisindeyim sadece. Birde DLC'ler Kısmen dedi sağolsun arkadaşımız ama o kısmen neleri kapsıyor tam olarak bilemedim.

Yanlış bir bilgi vermek istemem fakat sarkis'in dediğine göre kendi yaptıkları launcher ile her gün çevirdikleri yerleri otomatik olarak bizdede Türkçe olucak. Yani biz a görevini yaparken onlar b görevini çevirecekler ertesi gün b görevi türkçe olucak. Yani Görevleri bitirene kadar çoğu yer Türkçe olmuş olur.

Yoldaş görevleri türkçe
    Sadece bazı yan görevler (önemli olup da çevrilmeyen kalmadı ) ve yoldaşlarla olan bazı diyaloglar ingilizce kaldı ki her gün yamayı güncelleyeceğiz zaten.
  • Bi mod vardı, grafik kalitesini hiç ellemeden ortalama 5 fps artırıyordu, onun adı neydi bulamadım?

Bir de Hem o modu kurup hemde başka bi grafik modunu aynı anda kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fresh Blood

Yoldaş görevleri türkçe
    Sadece bazı yan görevler (önemli olup da çevrilmeyen kalmadı ) ve yoldaşlarla olan bazı diyaloglar ingilizce kaldı ki her gün yamayı güncelleyeceğiz zaten.

Peki DLC'ler ne durumda acaba? yani şöyle izah edeyim hocam. Ben oyunun kendisini oynarken oyunun içinde yanlışlıkla dlc'e atlama gibi bir durum söz konusu mu? Yoksa dlcleri menüden seçerek mi oynuyorum.

Witcher 3'de dlc'ler oyunun içine gömülüydü görevi seçip gidiyordun direk.

• Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    700 saat nedirya 33 yaşındayım şimdiye kadar oynadığım oyunların süresi bile bu kadar değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnanoktarrr

Adamlar witcher ekibi gibi trollük yapıp 22 den once yayınlamazlar. Öyle bir düşünceli ekip daha doğmadı DH de

Hayır demiyorsunuzki adamlar düzenli bir şekilde hiç bir maddi imkan beklemeden bu oyunu çeviriyorlar. Helal olsun adamlara aksatmadılarda söyledikleri saatte çıkartacaklar. Şaşkınlık verecek bir şekilde halen bizi yargılıyorsunuz. Kusura bakmayın ama ayıp denen birşey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YılmazBatuhan -- 15 Ağustos 2017; 21:23:41 >
    DLC'leri aktif etmek oyuncunun elinde :D
    Oyuncu bir DLC'yi aktif etmedikçe karşısına çıkamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 15 Ağustos 2017; 21:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fresh Blood

DLC'leri aktif etmek oyuncunun elinde :D
    Oyuncu bir DLC'yi aktif etmedikçe karşısına çıkamaz.

O zaman iyi normal oyununu oynayayım zaten launcheri'de kullanacağım sonra inşallah dlc'lere geçerim. Yamayı yapmak için uğraşan herkesin ellerine, kollarına, geçirdikleri vakitlerine sağlık bu arada yaşasın Türkçe.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.