Şimdi Ara

Fallout 4 Benchmark Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet belgelerim-mygames-fallout4 klasöründeki 2 ini dosyası ile oyun klasöründeki 2 ini dosyası toplam 4 dosyada iPresentInterval=1 değerini 0 olarak değiştirince kapandı vsync.
    2k ve 4k da fps 35 de kilitli kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 10 Kasım 2015; 9:19:11 >
  • sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    Dun cod bo 3 konusunda 290x almakla ne dogru bisey yapmisim diyordun simdide testler tutarsiz diyosunuz sizdeki kartin sobuclarina goremi testlere guvenelim iyi olunca ok kotu olunca testte sorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Paylaşım için teşekkürler.

Yine tutarsız test sonuçları diyebiliriz aslında. COD'da AMD nezdinde, burada da NVIDIA nezdinde sonuçlar iyi görünüyor. Oyunların en azından 2 aylık yama sürecine ihtiyaçları oldukları açık.

Tam anlamıyla son hallerinin halen şu yılda bile piyasaya sürülmemesi saçma. DX 12 imdada mı yetişecek yoksa bizleri daha mı fazla karamsarlığa sürükleyecek göreceğiz. DX 11'le hazırlanan çoğu oyun maalesef ki "yamaların krallığı" oldu adeta.

NFS 2015'i takip edenler varsa, o da 2016 bahar aylarına ertelenmişti. PC'deki frame tutarsızlıkları yüzünden. Böyle sonuçlar gördükçe ertelenmesi bir bakıma iyi olmuş diyorum. NFS'nin eskiye dönüş oyunu olacağı için, ciddi şekilde merakla beklediğim bir oyun. İnşallah sıkıntısız şekilde oynarız. Frostbite 3 grafik motoru ile gelmesi büyük şans aslında.

Bo3 testlerinde ben baya tutarsızlık görüyorum ama buna rağmen nvidia kartlar oldukça üstün görünüyor. Kepler kartlarda daha fazla sıkıntı olduğu belli, buna rağmen gk110 gpulu kartlar amd kartlara göre oldukça iyi durumdalar. Tabi Bo3'te bariz sorunlar olduğu açık.

Burada ise sorun yaşayan tarafın amd olduğu belli. Çünkü nvidianın bu oyun için yayınladığı Sürücü bile kullanılmamışken durum buysa, o sürücü de eklendiğinde amd kartlar daha feci durumda görünür. Tabi oyunların genelinde bir optimizasyon sıkıntısı olduğu da ortada. Bu donanımlarla, bu oyunlar için bu performans düşündürücü. Gta5 bile böyle bir ortamda çok iyi şekilde gelmişken cod gibi her yıl çıkan oyunların berbat performansı yapımcının ne amaçladığını düşündürüyor. Şahsen dx12'nin de çare olacağına inanmıyorum. Yalnızca kazığın ucunu biraz törpüleyecektir, ama kazık sabit kalacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 10 Kasım 2015; 10:39:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Dun cod bo 3 konusunda 290x almakla ne dogru bisey yapmisim diyordun simdide testler tutarsiz diyosunuz sizdeki kartin sobuclarina goremi testlere guvenelim iyi olunca ok kotu olunca testte sorun

R290x ten bahsettim mi? Genel olarak sonuçlarda tutarsızlık var gibi geldi.
  • İlginç test sonuçları, yabancıların deyimiyle "sponsored by" NVidia Gameworks
  • COD 3

Fallout 4 Benchmark Sonuçları  Fallout 4 Benchmark Sonuçları

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

COD 3

Fallout 4 Benchmark Sonuçları  Fallout 4 Benchmark Sonuçları

Şaka gibi :)

Neden hocam
  • Test sonuçlarında bi ayarsızlık var oyunlara göre şekil almış markalar
    Dünki konudada insanlar genel sıkıntıdan yakınıyodu 290x den bahseden yoktu ama siz bır amd fanı orda 970 den 3 fps fazla alan kartınızı
    almakla ne kadar doğru bişey yapmışım diye biyerlere atıfda bulunuyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömr0681

Dünki konudada insanlar genel sıkıntıdan yakınıyodu 290x den bahseden yoktu ama siz bır amd fanı orda 970 den 3 fps fazla alan kartınızı
    almakla ne kadar doğru bişey yapmışım diye biyerlere atıfda bulunuyordun

adam bana amd fanı dedi ya la

@turbo-powwer Aradaki farka baksana

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Paylaşım için teşekkürler.

Yine tutarsız test sonuçları diyebiliriz aslında. COD'da AMD nezdinde, burada da NVIDIA nezdinde sonuçlar iyi görünüyor. Oyunların en azından 2 aylık yama sürecine ihtiyaçları oldukları açık.

Tam anlamıyla son hallerinin halen şu yılda bile piyasaya sürülmemesi saçma. DX 12 imdada mı yetişecek yoksa bizleri daha mı fazla karamsarlığa sürükleyecek göreceğiz. DX 11'le hazırlanan çoğu oyun maalesef ki "yamaların krallığı" oldu adeta.

NFS 2015'i takip edenler varsa, o da 2016 bahar aylarına ertelenmişti. PC'deki frame tutarsızlıkları yüzünden. Böyle sonuçlar gördükçe ertelenmesi bir bakıma iyi olmuş diyorum. NFS'nin eskiye dönüş oyunu olacağı için, ciddi şekilde merakla beklediğim bir oyun. İnşallah sıkıntısız şekilde oynarız. Frostbite 3 grafik motoru ile gelmesi büyük şans aslında.

NFS kotu bir oyun olmus gordugum kadariyla. Bende de beklenti olusmustu ama yine olmadi.
    Oyunlarin yamalarin kralligi olmasinin sebebi DX11 den degil, gelistirenlerin bitmemis oyunu markete atip bir an once para kazanma isteginden. Aslinda bundan da degil, alacagi urunu tam mi eksik mi diye kontrol etmeden market gazina bitmemis urune para veren oyuncu kitlesinden.
    Almayin su oyunlari cikmadan Bilmemne kuzu suyu deluxe edition lafina kanip da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şakamı bu şimdi millette 970 den aşağısı varsa oyun oynayamıyacakmı bence oyunu hiç çıkarmasınlar daha iyi adam akıllı oyun için 1.5 milyar sayadece ekran kartına vercem şaka gibi

• Konsol - PC farkı açıldıkça, "kartları lüzumsuz detaylarla zorlama" modası tekrar başlamış.
    Bu devirde, god ray gibi bir efekti low'dan ultra'ya alınca, FPS 92'den 58'e iner mi?

PS4'te oynayıp geçeyim desen, onda da FXAA, film grain, chromatic aberration gibi efektleri kapatamıyoruz. Boş yere çirkin bir görüntü oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 11 Kasım 2015; 18:33:22 >
  • @Hulux denilen fancığı büyüklük bende kalsın diye muhattap alıp o cevabı vermem bile onun için büyük bir lütuf.Birşeyin fanlığını yapıyorken biraz destekli yap komik durumlara düşme.Yok arkadaş bu tipler yüzünden sinir sistemimi bir daha bozmayacam....den aşağı kasımpaşa moduna bağlayacam.
  • Black ops 3 benchmark konusunda gıkı çıkmayan korkudan 3.5gb atan şahısların fallout 4 konusunda ağızları bozulmuş hertürlü şey var bu ağır 970 kullanıcısı nv fanlarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Siz hazır bahsetmişken belki bilmeyen vardır diye ekleyeyim: FPS kilidi için Nvidia kullanan arkadaşlar Nvidia Denetim Masası'ndan programa ait dikey eşitleme özelliğini kapatarak; AMD kullanan arkadaşlar ise oyun klasöründe bulunan dosyalardan birinde değişiklik yaparak (aşağıdaki linkten bakabilirsiniz) sorundan kurtulabilir.

http://www.tomshardware.com/news/fallout-4-pc-benchmarks-vsync,30527.html

Ekleme: İnternette gördüğüm bazı kullanıcıların ve benim de başıma gelen Terminal kullanımı sonrası hareket edememe sorunu muhtemelen FPS kaynaklı oluyor. Bu sebeple istemeden de olsa FPS kilidini yeniden açmak zorunda kaldım. Böyle bir sorun yaşarsanız şimdiden haber vereyim de çözüm yolu olarak deneyip sonucu buradan yazarsınız.

Sagolun hocam.

•  Fallout 4 Benchmark Sonuçları

Fallout 4 Benchmark Sonuçları

Fallout 4 Benchmark Sonuçları

• O zaman bende rahatça oynayabilirim gtx 960 la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

Black ops 3 benchmark konusunda gıkı çıkmayan korkudan 3.5gb atan şahısların fallout 4 konusunda ağızları bozulmuş hertürlü şey var bu ağır 970 kullanıcısı nv fanlarında.

sen anlamıyorsun hala 3.5 diyorsun %1 ile %3 arası bir fark çok da bir şey fark ettirmiyor
    4 gb sonrasıda wddm2.0 ile ramden vrame perf kaybı olmadan geçirilebiliyor
    anlatamıyorum yada sen anlayamıyorsun zaten anlayamadığından benim mesajlarıma cevap veremiyorsun ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.