selamlar arkadaslar bugun oyuna mod yuklemeye calistim diger eklentiler modlar felan data dana ayarlama ile oluyo programsız ancak diger modlar mesela silah modu yeni ekleme vs cogu meshes sound ve texture kalsorlerine eklentiler istiyo nette arastırdım sadece kopyala yapistir diyo ama nerde cogu paylasmıs data icinde klasor seklinde ama bende .bsa uzantılı meshes felan ya bir turlu ekleyemedim mod manager yukledim ama o sadece espleri calistiriyo buda iseyaramıyo ne yapmam lazım bende neden uzantılar bsa da klasor seklinde degil bunun bir ayarı varmı yardımlarınızı bekliyorum tesekkkurler
Her Fallout 3 sorusu için ayrı konu açmayın. Fallout 3'ün bir üst konusu var:
Ayrıca noktalama işaretleri kullanırsan yazdıkların daha anlaşılır olur.
butun konuyu okumak bu cevabı bulmak cok zor bir cevap var fomm ile ama olmuyor yazdım baska cevapta bulamadım hemen bakmamıs gibi davranman hic hos degil bende haberderim o konudan eger biliyorsan cevap yazsan ne olur direk bu konuda sıkıntıda olan kisi var sadece bu konu uzerine olur cogu kisi yararlanır ustelik yazdımda fomm kullandım ama ise yaramadı diye bu konuda 51-53 arasında bi sayfada fomm kullnımını belirtmis bi arkadas denedim olmadı yazdım baskada bulamadım bastanda 60 sayfa okunmazki insaf
oyunu bastan kurmayı dene not:yaptıgın tum işlerden sen sorumlusun
tamam tesekurler denerim de pitt felan bitirdim gorevlerini save imi silmem ama onalrı tekrar yukledigimde save oldugu gibi calisirmi yapılmısmı gozukur aydınlatırsanız sevinirim