Bildirim
Fallout 3 windows 7
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
steamde bile o sorun sıkça dile getirilmiştir, youtubedan video olarak çalıştırma yöntemlerine bakabilirsin yada bir kaç yamayla
ama ben hepini yapmama rağmen yarım saatte bir oyunda atıyordu o yüzden uğraşmayı bıraktım._____________________________ -
W8 ile oynayabiliyorum.
İlk başta saniyede atıyordu Games for Windows Live son sürümünü yükledim.
Daha sonra ise herhangi bir yere girdiğimde yada biri ile temasa geçtiğim anda donuyordu, ya rest atacaktım ya da oturumumu kapatacaktım, onun içinse faillout.ini dosyasına bir iki şey ekledim, ufak bir kasma dışında bir şey olmadı, kasma sadece 15 saniye kadar sürdü ama o kadar da şiddetli kasmadı._____________________________
Steam: necromancer -
Steam'de öyle bir sorundan bahsediyorlardı; bende aldım yükledim ama sıkıntı çıkmadı Windows 7 kullanıyorum. _____________________________
Ölüm; the only truth

-
Windows 8 de oyunu hiçbir sıkıntı yaşamadan bitirdim
Yine de şunları uygulamayı deneyebilirsin ;
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2722281_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler