< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Silinsin lütfen (6. sayfa)
-
-
Güzel bir haber.
-
Evet güzel bir translate çeviri geliyor hazır olun.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom4627 -- 12 Mayıs 2021; 3:54:59 > -
Dostlar sanırım oyunda silahın gözükmeme sorununu çözdüm. Lütfen beklemede kalın.
-
Yama öğleden sonra sorunsuz bir şekilde yayınlanacaktır. Silahın görülmemesi ve Türkçe karakter sorunu çözülmüştür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Doom4627Yama öğleden sonra sorunsuz bir şekilde yayınlanacaktır. Silahın görülmemesi ve Türkçe karakter sorunu çözülmüştür.
DH'ye bugün kaydoldum. Ana görevi bitirdikten sonrası İngilizce mi yoksa ben mi yanlış kurdum diye sorayım dedim. Elinize sağlık çok keyifle oynadım oyunu eğer ki yanlış kurmamışım ise beklemek düşer şimdiden emekleriniz için teşekkürler.
-
Siz muhtemelen çok eski versiyonunu kurmuşsunuz gibi geliyor bana. Yeni versiyonu paylaşacağım. Beklemede kalın lütfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Doom4627
Siz muhtemelen çok eski versiyonunu kurmuşsunuz gibi geliyor bana. Yeni versiyonu paylaşacağım. Beklemede kalın lütfen.Konudan bağımsız ama ana görevi bitirdikten sonra fawkes'i takipçilerime dahil edemiyorum. Diyalog seçeneklerinde arıtma işlemi bulunuyor cross'u da dahil edemiyorum takipçin zaten var diyor fawkes'i öldürmek bir seçenek ama onunla oynayamaz mıyım ?
-
Her zaman bahsediyorum helal olsun mastertranslater a kaç yıldır hala çaba gösterip Türkçe yamasının arkasında duran bir adam.
-
TR yamayı şu linkteki INI dosyaları ile uyumlu yapar mısınız?
https://www.nexusmods.com/fallout3/mods/23631?tab=files
Çünkü bu INI dosyaları oyunu epeyce yüksek detay seviyesinde oynamamızı sağlıyor.
-
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için beni mahçup ediyorsunuz :) Sizin gibi fallout severler beni ayakta tutuyor teşekkür ederim sizin desteğiniz ile şuan olduğum aşamadayım.
Kırmızı ünlem işareti ve silahın gözükmeme sorunu devam ediyor.
-
Tam olarak kuramadınız galiba. Çünkü test ettim öyle bir sorun söz konusu değil.
I ş ğ harfleri falan gözükmüyor
-
Yorumlardan anladığım kadarı ile kimse yamayı doğru şekilde kuramıyor uygun olduğum zaman resimli kurulum paylaşacağım.
Merhaba, öncelikle tüm çabalarınız için teşekkürler, keşke maddi olarak getiri elde eden bilinen oluşumlar içinde olsanız da madden de fayda sağlasaniz.
Kurulum ile alakalı sıkıntıları gideren bir anlatım çalışması yapacaktıniz, durumu merak ettim.
Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam çözdüm mod launcherın dan giriyordum gözükmüyordu normal açınca düzeldi yama iyi ama oyunda bazı şeylerin çevirisi iyi değil örnek med-x bitince med-x yıprandı diyor
ama yine de teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansayir -- 14 Mayıs 2021; 19:20:15 > -
Hepsi düzeltilecek hiç kuşkunuz olmasın.
Silah gözükmemesi düzeldi mi? Ona göre oyunu alıcam da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X