Şimdi Ara

Silinsin lütfen (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
21
Favori
72.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doom4627 kullanıcısına yanıt

    Şu vidyodaki çeviriyi yapan siz misiniz?

  • eylül kabus kullanıcısına yanıt

    Hayır bir zamanlar beraber çalıştık daha sonra arkadaşın işleri çıktı çeviri yapamadı. Benim Adım Mastertranslator.

  • Doom4627 kullanıcısına yanıt

    Sizin yaptığınız yama o arkadaşın yamasından daha mı güncel?

  • eylül kabus kullanıcısına yanıt

    Evet daha güncel.

  • Akşam V3.5.5 Sizler ile...

  • Doom4627 kullanıcısına yanıt
    Hocam ellerine sağlık bir görevde oyun Buglandı Türkçe yamayı pasifleştirince düzeldi, Ondan sonra da yamayı tekrar aktifleştirmeden bitirdim ama yine de ellerine sağlık. Yamayla oynadığım süre boyunca çok keyif aldım. Bir de hazır yeri gelmişken yazayım, Oyunun ana hikayesi bittiğinde karakter donuyor, Hiç bir şey yapamıyorum. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu bilen var mı?
  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt
    Allah izin verirse o türkçe yamadan dolayı kaynaklanan donmaları çözme niyetindeyim. Tam olarak nerede ve ne zaman donduğunu söylerseniz bana çok yardımcı olursunuz. :)
  • Doom4627 kullanıcısına yanıt

    Güzel Kardeşim Bak. Yamada Türkçe Karakter Sorunu Var. İlk Önce Bu Sorunu Çözmeye Odaklan. Geri Kalan Fasa Fiso.

  • Rrrrhate R kullanıcısına yanıt
    Türkçe yamada zaten şuan türkçe karakter desteği var o türkçe karaktersiz gördüğünüz çeviriler türkçe karakter desteği gelmeden önce yaplıan çeviriler. Yani türkçe karakter sorununu kökten düzeltmek için tüm diyaloğları baştan yazmam gerekecek buda benim için imkansız birşey. Türkçe karakter sorununu çözmek için ayıracağım zamanı yanlış hatalı eski çevirileri düzeltmesiyle birlikte baştan yeniden çevirmek bana daha mantıklı geliyor. Yani bazı bölümleri mecbur türkçe karaktersiz oynamanız gerekecek.
  • Doom4627 kullanıcısına yanıt
    Hocam Spoiler olacak ama babamızın kendini feda ettiği yerde olması gereken şey olmuyor, Yamayı pasifleştirince orayı geçebiliyorum. Sonra kaçıp dışarı çıktığımızda gerçekleşmesi gereken diyalog gerçekleşmiyor. Şu oyunun sonundaki donma da tamamen benden kaynaklanan bir sorun. Ne yaparsam yapayım ya ayakta dikiliyorum veya hiç bir şey yapamıyorum, Ya da masanın altında doğup masanın altından çıkamıyorum. Bu son sorunun yamadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü yamayı pasifleştirip denedim yine aynı sorunu yaşadım.
  • Microphone Not Found M kullanıcısına yanıt

    Unofficial pack yüklü mü sende? (802 mb boyutunda bir zip dosyası bu.) Yüklü olmasına rağmen böyle oluyorsa üzücü. Ayrıca, oyunda unofficial pack yüklü değilken arada kilitlenmeler oluyor, bu kilitlenme öyle birşey ki, pc yi yeniden başlatmaktan başka çözümü olmuyor. Oyun resmen donuyor yani bu olunca. Unofficial pack yükledim, şimdi test ediyorum o donma olacak mı diye, şimdilik sorun yok.

    Ayrıca benim için oyunda görsel iyileştirmeler yapan, grafikleri güzelleştiren modlar önemli değil. Yeter ki oyun kararlı çalışsın, hatasız, bug'sız çalışsın.

    Bir de birşey merak ediyorum; unofficial pack yüklüyken şu mod'u da yapabilir miyiz: Fallout Stutter Remover at Fallout 3 Nexus - Mods and community (nexusmods.com)

    ??





  • Türklerin Yapacağı İş Max Bu Kadar Olur Beyler. Yarım Yamalak. Azıcık İngilizceniz Varsa Orta Halli Benim Gibi Gidin İngilizce Bitirin. Adamı Delirtmekten Başka Bir Şeye Yaramayan Muhabbetler. Şurada 2 3 Gündür Yama Araştırması Yapıyorum Yok V1, Yok V2, Yok V3.3, Yok 3.5.3 Diye Her Yere Dağılmış Durumda Kimin Ne Yaptığı Belli Değil. Bir Tanesinde Türkçe Karakterler Yok, Bir Tanesinde Çeviri Yarım, Bir Tanesinde Çeviri %90'da Kalmış Şak Geçer Gibi. Adam Yazmış Nasıl Kurulacak Diye, İçinde Yazıyor Diyor. İçerisinde Bir Haltın Yazdığı Yok. Bir İşin Sonunu Getirmekten Aciz Olduğunuz Kadar Yardımcı Olmaktanda Acizsiniz. Ne Yardımcı Olmaya Gönlünüz Var Ne Adam Akıllı İş Yapmaya. Bir İşin Sonunu Adam Akıllı Getiremeyecekseniz Bir İşe Başlamayın Kardeşim O Zaman. Oyun Çıkalı Kaç Sene Olmuş Şu Muhabbetlere Bak.

  • eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Yüklü olduğu halde böyle oluyordu. Bu sizin dediğiniz donma sorununu da bütün İni uzantılı dosyaları düzenleyerek çözmek mümkün oluyor.
  • Rrrrhate R kullanıcısına yanıt
    Ortada dolanan yarım yamalak fallout 3 türkçe yamalarının sebebi oyunu türkçe yamasını güncellediğim halde sitesinde güncellemeyen türkçe yama sitelerinin halt yemesi. Adama diyorum kardeşim bak türkçe yamanın versiyonu eski al sana dosyayı attım güncelle diyorum adam güncellemiyor sonra senin gibi kullanıcılar gelip bana patlıyor. Ben elimden geleni yapıyorum köstek olan çok. Şimdi suçlu ben miyim başkaları mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom4627 -- 26 Nisan 2021; 20:25:53 >
  • Dostlar indirme linki sizde böyle görünüyor mu?

    Silinsin lütfen
  • V3.6 YAYINLANMIŞTIR. Kurulum için -V3.6 Neler Değişti?- dosyasını okuyun.

  • Doom4627 kullanıcısına yanıt

    Bu yamayı da şimdi denedim, önceki versiyonda olduğu gibi bunda da aynı sorun var, bu vidyodaki sorun:

    O kadar denedim, fose dan başlattım, TR yamayı yazdığınız şekilde uyguladım ama nafile. Yine aynı sorun mevcut.

    Ayrıca: oyundaki ciddi donma ve kilitlenmeler için unofficial pack yükledikten sonra Fallout Stutter Remover ve ardından Stutter Remover Crash Freeze Fix Stabilizer adlı modu yüklemenizi şiddetle tavsiye ederim. Bir saattir oynuyorum ve hiç donma/kilitlenme yaşamadım. Bu mod'lar oyunu 30 FPS ye sabitliyor ve başka düzeltmeler de yapıyor. Böyle eski bir oyunu 30 fps de oynamak sorun değil benim için. Yeter ki hatasız, kararlı ve optimize çalışsın... Fps uçunca donma oluyor herhalde ki böyle yapmışlar mod'u. Bu iki mod'u Nexus sitesinden indirin. Ben manuel indirdim ve Mod Organizer 2 adlı program ile yükledim. (Mod organizer 2 adlı programı indirip yükleyiniz yani önceden.) Mod organizer programını açıp birkaç yere tıklayınca zaten nasıl çalıştığını, modların nasıl yüklendiğini anlarsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 27 Nisan 2021; 13:43:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rrrrhate

    Türklerin Yapacağı İş Max Bu Kadar Olur Beyler. Yarım Yamalak. Azıcık İngilizceniz Varsa Orta Halli Benim Gibi Gidin İngilizce Bitirin. Adamı Delirtmekten Başka Bir Şeye Yaramayan Muhabbetler. Şurada 2 3 Gündür Yama Araştırması Yapıyorum Yok V1, Yok V2, Yok V3.3, Yok 3.5.3 Diye Her Yere Dağılmış Durumda Kimin Ne Yaptığı Belli Değil. Bir Tanesinde Türkçe Karakterler Yok, Bir Tanesinde Çeviri Yarım, Bir Tanesinde Çeviri %90'da Kalmış Şak Geçer Gibi. Adam Yazmış Nasıl Kurulacak Diye, İçinde Yazıyor Diyor. İçerisinde Bir Haltın Yazdığı Yok. Bir İşin Sonunu Getirmekten Aciz Olduğunuz Kadar Yardımcı Olmaktanda Acizsiniz. Ne Yardımcı Olmaya Gönlünüz Var Ne Adam Akıllı İş Yapmaya. Bir İşin Sonunu Adam Akıllı Getiremeyecekseniz Bir İşe Başlamayın Kardeşim O Zaman. Oyun Çıkalı Kaç Sene Olmuş Şu Muhabbetlere Bak.

    Kırıcı olma yıllardır uğraşıyor tek başına ne işin var burada ingilizce bitirdiysen hırbo yürü git bak işine





  • eylül kabus kullanıcısına yanıt

    https://www.nexusmods.com/fallout3/mods/4710 Buyur kardeşim umarım işine yarar.

  • Doom4627 kullanıcısına yanıt

    Evet İşe yaradı. Bu sorun neden oluyor peki? TR yama kurarken bir yerde hata mı yapıyorum, acaba ondan mı?

    Bir de silahın gözükmeme sorunu devam ediyor, onu nasıl düzeltirim acaba?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.