< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afsin-Bey -- 2 Ocak 2018; 18:32:31 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afsin-Bey -- 2 Ocak 2018; 18:32:31 > |
|
Öncelikle herkesten özür dilerim bunun konunun altında olmasını istiyorum evet 3 uzun yıl fallout 3'e de anca bu yakışırdı adından da belli zaten [3] çevirmen arkadaştan ferexden diğer çevirmenlerden proje yöneticisinden özür dilerim karalamam doğru değildi. Yaptığım yanlışın farkındayım ancak çevirmen arkadaşa başarılar dilerim en azından insanları kandırmadığını bize kanıtladı aslında kendi konuşmadan bize tek ve kısa cevap verdi.Şimdi benim gibi söyleyemeyenler olacaktır ancak onlar bile utansın çünkü biraz utanma duygunuz varsa bu yaptığımın yada yaptıklarımızın çevirmen arkadaşı ne kadar kırdığını bilemeyiz bu yüzden herkesten tekrar tekrar özür diliyorum yamayı yapan arkadaşlara da çok teşekkür etmekten çok minnet duyuyorum bizi kulak arkası edip en azından bize karşı resmen yaptığınız doğru değil dediler. ben bunları söylüyorum çünkü vicdanım el vermedi. Milletin emeğini 1 günde karalamam hoş değildi ban bile yemem lazım ancak yine de yamayı çıkaran arkadaşlara çok içten teşekkür ediyorum yeni yılınızıda kutluyorum.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|